Μακιγιάζ Βούρτσες: Καθαρισμός πινέλα μακιγιάζ

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί βούρτσες καθαρισμού μακιγιάζ απαιτείται. Μια απλή απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι πως, μακιγιάζ καταλοίπων, λάδια σώματος και νεκρό δέρμα εισπράττει για τη βούρτσα μακιγιάζ, ενθαρρύνοντας τα βακτήρια να αναπτυχθούν. Κι όταν εμείς επαναχρησιμοποίηση τη βούρτσα χωρίς καθαρισμό, τη βρωμιά που συλλέγεται στο πινέλο βρίσκεται στο δέρμα μας, προκαλώντας δερματικά προβλήματα και άλλες λοιμώξεις. Έτσι, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τις βούρτσες σε τακτική βάση. Εάν είστε καλοί σε εφαρμογή του μακιγιάζ, θα πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να καθαρίσετε πινέλα μακιγιάζ. Ιδού μερικές μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό πινέλα μακιγιάζ στο σπίτι.
Προτού ξεκινήσει με βούρτσες καθαρισμού μακιγιάζ, μερικοί δείκτες που αφορούν αυτές τις βούρτσες πρέπει να έχουμε κατά νου. ? Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε κάθε υγρό makeup, πάντα μεριμνήσουμε ώστε η βούρτσα καθαριστεί το συντομότερο δυνατό. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή ο ρύπος μπαστούνια γρηγορότερα για το υγρό μακιγιάζ που παραμένει στο πινέλο. ? Μην κρατήστε ποτέ βούρτσες ανοικτή ή ψέματα οπουδήποτε. Είτε να τους κρατήσει στο τετραγωνίδιο μακιγιάζ σας βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη δοχείο για να αποφύγετε τη σκόνη προσκόλληση στο αυτές. ? Πάντα μακιγιάζ χρήση και πινέλα μακιγιάζ των πρότυπων εταιρειών που παρέχουν την καλύτερη ποιότητα. Ποτέ μην παίρνετε κινδύνου σχετικά με οποιαδήποτε προϊόντα φροντίδας του δέρματος. ? Βούρτσες καθαρισμού Μακιγιάζ
Μια απλή λύση? Απολαύστε βούρτσες σε ένα δοχείο που είναι αρκετά για όλες τις ψήκτρες για να χωρέσει in. Κάντε μία λύση χωρίς λάδι λύσης μακιγιάζ (δύο κουταλιές της σούπας), χωρίς σαπούνι προσώπου μέσο καθαρισμού (δύο κουταλιές της σούπας) και ένα φλιτζάνι ζεστό νερό ( not ζεστό νερό). Ενυδατώστε όλα αυτά τα πινέλα σε αυτό το διάλυμα για δύο λεπτά. Κρατήστε swishing τα βουρτσάκια μετά από κάθε 20 δευτερόλεπτα. Θα δείτε ότι το μακιγιάζ που ήταν κολλημένη στο βούρτσες ανυψώνεται επάνω. Αφαιρέστε αυτές τις βούρτσες και πλύνετε τα με κρύο νερό και τοποθετήστε τα σε άλλο ιστό, ώστε το νερό αυτό προκύπτει απορρόφηση. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε να απολαύσετε τις βούρτσες για περισσότερο από 5 λεπτά. Now περιχύνετε με λίγες σταγόνες καθαριστικό στην παλάμη σας και να προσθέσετε λίγο νερό. Σήμερα swirl κάθε βούρτσα στο μίγμα αυτό και μέχρι το σύνολο των makeup από τα βουρτσάκια βγαίνουν. Ξεπλύνετε τα πινέλα με ζεστό νερό. Σήμερα ας τις ψήκτρες στεγνώσει με το κεφάλι ελαφρώς αρθεί. Re-χνούδι τα πινέλα όταν είναι υγρά και αφού έχουν στεγνώσει εντελώς. βούρτσες σας είναι καθαρό και έτοιμο για χρήση.
Βούρτσα Blush!? Καθαρίστε κοκκινίζει βούρτσα με αυτό απλή λύση. Ρουζ βούρτσες είναι χοντρά και έτσι είναι λίγο δύσκολο να καθαριστούν. Σε ένα δοχείο προσθέστε νερό και μερικές σταγόνες του προσώπου πλύσιμο και το ανακατώστε. Μετά τοποθετήστε τη κοκκινίζουν τα πινέλα σε αυτή νερό για 2 λεπτά. Swirl αυτές τις βούρτσες ή να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα να χτενίζει τις τρίχες. (Προσοχή: Χτενίστε τις τρίχες πολύ προσεκτικά ή αλλιώς οι τρίχες της κοκκινίζει πινέλο θα βγει). Μετά από όλες τις ακαθαρσίες έχει βγεί από τη βούρτσα, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και πιέστε έξω το υπερβολικό νερό. Ξηρό πινέλα σας σε ένα χαρτί. Αυτό είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για καθαρισμό πινέλα μακιγιάζ.
Λίγο ξίδι!? Χρήση 6 κουταλιές της σούπας νερό και 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, βουτιά στην πινέλα σας για περίπου 2 έως 3 λεπτά σε αυτό το διάλυμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αυτό είναι ιδιαίτερα για τους τακτικούς χρήστες μακιγιάζ ή καλλιτεχνών μακιγιάζ, πινέλα τους έχουν πολλαπλούς χρήστες. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σαμπουάν για καθαρισμό πινέλα μακιγιάζ σας ή συγκεκριμένα στην καθαρή βούρτσα eyeliner και τις ψήκτρες used για το μακιγιάζ των ματιών. Σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, προσθέτουμε μισό κουταλάκι του σαμπουάν. Σήμερα ανακατεύετε αυτό το μείγμα καλά και βουτιά πινέλα σας στη λύση. Περιστρέψτε το τρίχες παλάμη σας απαλά μέχρι χρώμα του eyeliner που είναι κολλημένη στο πινέλο δεν έρχεται μακριά. Μετά το πινέλο είναι τελείως καθαρό, στεγνό σωστά και να το διατηρήσετε καλύπτονται σε ασφαλές μέρος.
Διαβάστε περισσότερα για πινέλα μακιγιάζ και τις χρήσεις τους.
Αυτές ήταν μερικές εύκολες συμβουλές σχετικά με καθαρισμό πινέλα μακιγιάζ. Καθαρισμός πινέλα μακιγιάζ δεν είναι μόνο αναγκαίο να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των καλλυντικών βούρτσες, αλλά και για την υγιεινή. Η συχνότητα των καθαρισμού εξαρτάται makeup σας, αλλά καθαρισμό τους άπαξ εβδομαδιαίως (εάν συχνή εφαρμογές) ή φορά κάθε δεκαπενθήμερο συνιστάται.