Επικεφαλής ψείρες θεραπείες

Οι ψείρες είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ των παιδιών, ιδίως εκείνων που πηγαίνουν σε σχολεία ή κέντρα ημερήσιας φροντίδας. Η πηγή αυτής της απογοητευτικό το πρόβλημα για τους γονείς είναι οι εκτοπαρασιτικές ψείρες κεφάλι που απαιτούν από το ανθρώπινο αίμα να επιβιώσουν. Ζώντας στο ανθρώπινο οικοδεσπότες για τριάντα περίπου ημέρες, η ψείρες να ακουμπήσουμε περίπου 3-5 αυγά την ημέρα. Τα αυγά εκκολάπτονται σε περίπου 7-10 ημέρες και σε μια άλλη 7-10 ημέρες, η ψείρα ωριμάζει και καθορίζει δικά τους ωάρια.
Οι ψείρες μπορεί να μεταδοθεί από το ένα άτομο στο άλλο μέσω της ανταλλαγής προσωπικών άρθρα όπως πετσέτες καπέλα,, βούρτσες, κράνη, γραβάτες μαλλιών και ούτω καθεξής. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν πίσω πόδια για να πηδήσει, ούτε φτερά με τα οποία να πετάξει. Μπορούν, έτσι, την εξάπλωση μόνον όταν έρχονται σε επαφή με άλλα υποδοχής. Διαβάστε περισσότερα για τον κύκλο ζωής της κεφαλής ψείρες.
Τα συχνότερα συμπτώματα της μόλυνσης από ψείρες περιλαμβάνει μια έντονη φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής και στο πίσω μέρος του λαιμού. Από την προσεκτικότερη εξέταση μπορείτε να βρείτε μικρά άσπρα αυγά επίσης γνωστή ως nits επισυνάπτεται στην τρίχα. This φαγούρα συνοδεύεται από κόκκινες πληγές στο τριχωτό της κεφαλής που είναι το αποτέλεσμα του δαγκώματος ψείρα. Υπάρχουν διάφορες over-the-counter θεραπείες ψείρες διατίθεται της αγοράς. Αυτά περιλαμβάνουν φάρμακα όπως το RID και Nix, και συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως Ovide. Εκτός από αυτά τα φάρμακα συνταγών, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικές απλές θεραπείες για τις ψείρες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να σκοτώσει τις ψείρες.
Φυσικό διορθωτικά μέτρα ψείρες
Χρησιμοποιήστε μια Nit Comb: Χρησιμοποιήστε ένα nit χτένα για να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας. These χτένες μετάλλων βοηθά στην αφαίρεση των nits και η ψείρες δεν βλάπτει την τρίχα. Παρόλο που αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασίας και πρέπει να επαναλαμβάνεται για τον αριθμό των ημερών, αυτή η θεραπεία για ψείρες είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για την άρση των προσκολλητώς nits που παραμένουν στα μαλλιά, ακόμη και μετά τις θεραπείες από το σαμπουάν αντι-ψείρες.
Κάλυψη ψείρες Θεραπείες: Κάλυψη παράγοντες θεωρούνται το καλύτερο στοίχημά σας κατά των ψειρών. Εφαρμόζοντας ένα παλτό του βαζελίνη, όπως βαζελίνη ή μαγιονέζα βοηθά πνίγουν και να σκοτώσει τις ψείρες. Καλύψτε τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας γενναιόδωρα με τα προϊόντα. Στη συνέχεια καλύψτε με ένα σκουφάκι και αφήστε το να παραμείνει για οκτώ ώρες περίπου πριν το πλύσιμο μακριά. Το μόνο μειονέκτημα είναι για τα άτομα με λιπαρά, λιπαρά μαλλιά. Τη μαγιονέζα και βαζελίνη τείνουν να παλτό τα μαλλιά και δεν είναι πολύ εύκολο να ξεπλύνετε με ένα κανονικό σαμπουάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί ενός πιάτου υγρό καθαρισμού.
Ξύδι και ελαιόλαδο Θεραπεία: Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι και να εφαρμοστεί για τα μαλλιά. Χτένα με ένα nit χτένα για να απομακρύνετε τις ψείρες και κόνιδες εύκολα. Ξύδι βοηθά στη μείωση της λιπαρότητας που προκαλεί το nits για να κολλήσει στους άξονες τρίχας. Μπορείτε επίσης να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με λίγο ξύδι άσπρο ή το ανακατεύουμε με λίγο λάδι το μωρό να χαλαρώσει τις ψείρες.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ελαιόλαδο θεραπεία για ψείρες? Ψείρες και ξίδι? Tea Tree Oil για ψείρες: Ένα από τα πιο ισχυρά μέσα ψείρες φυσικά είναι η χρήση του πετρελαίου δέντρων τσαγιού. Αναμίξτε πετρελαίου δέντρων τσαγιού με ελιά και ευκάλυπτο λάδι και εφαρμογή αυτής στη μαλλιά. Αφήστε αυτό επάνω για ένα ξεπλύνετε με φυσιολογικό σαμπουάν. Ανάμιξη δεκαπέντε με είκοσι σταγόνες λάδι δέντρο τσαγιού με το κανονικό σαμπουάν σας μπορεί να σας βοηθήσει να ασχοληθεί με την προσβολή ψειρών.
Χρησιμοποιώντας Αιθέρια Έλαια: Αναμείξτε πέντε σταγόνες αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και γεράνι αιθέριο έλαιο και περίπου είκοσι σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Προσθέστε σε αυτό περίπου δεκαπέντε σταγόνες δενδρολίβανο αιθέριο έλαιο και πέντε σταγόνες δέντρο τσαγιού λάδι αιθέριο έλαιο. Εφαρμόστε αυτό στην τρίχα και το αφήνουμε για είκοσι λεπτά πριν από να ξεπλύνει μακριά με σαμπουάν και νερό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βότανα για ψείρες μαλλιά και δεν προκαλεί καμία ζημιά για τα μαλλιά.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ψείρες Αρχική διορθωτικά μέτρα? Φθειρίαση: Επικεφαλής ψείρες Θεραπεία? Κάποια άλλα ισχυρά τις φυσικές θεραπείες για ψείρες να περιλαμβάνει τη χρήση αποσπασμάτων καμφοράς που αναμειγνύεται με το πετρέλαιο και με πρόστιμο πάστα από σκελίδες σκόρδου αναμιγνύεται με χυμό λεμονιού. Σε προληπτική μέτρα δεν ήθελε μοιράζονται τα προσωπικά αντικείμενα, όπως βούρτσες χτένες,, συνδετήρες, μαλλιά ζώνες, καπέλα, κασκόλ, παλτά, βούρτσες ή πετσέτες με άλλους ανθρώπους. Αν παρατηρήσετε παιδί σας ξύσιμο το κεφάλι του πολύ συχνά, τότε ελέγξτε τα μαλλιά για ψείρες της κεφαλής και κόνιδες. Κενού τα χαλιά και τα κρεβάτια και τα ενδύματα θα πρέπει να πλένονται σε ζεστό νερό με το οποίο ορισμένα αντισηπτικό υγρό έχει προστεθεί. Να θυμάστε ότι αυτά τα διορθωτικά ψείρες δεν μπορεί να εξαλείψει όλα τα παράσιτα σε ένα μόνο πάει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αποτραπεί η ψείρες κεφάλι από εξάπλωση και χρησιμοποιώντας τις εγχώριες θεραπείες υπομονετικά till ξεφορτώνεστε των παρασίτων.