Star Τατουάζ καρπού

Πρέπει να υπάρχει σχεδόν κανείς που δεν εντυπωσιάζομαι από τα τατουάζ! Αν και είναι αιώνες μετά τατουάζ εφευρέθηκαν, ακόμη και σήμερα το ποσό των αμηχανία ότι οι άνθρωποι εκφράζουν όταν βλέπουν ένα τατουάζ είναι το ίδιο! Αυτό πρέπει να είναι αρκετή μια απόδειξη για τη δημοτικότητά τους! Ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να αναρωτιούνται αν άνθρωποι βρίσκουν τα τατουάζ τόσο ελκυστικά, για τους οποίους δεν παίρνουν οι ίδιοι ένα; Καλά τον απλούστατο λόγο πίσω από αυτό είναι ότι τα τατουάζ: το πολύ πόνο και σκληρή δοκιμασία για την ικανότητα ανοχής! Λόγω αυτού του λόγο και μόνο, κατ 'ανώτατο όριο οι άνθρωποι δεν θέλουν να πάρουν ένα τατουάζ. Αλλά εκείνοι που παίρνουν ακόμη και ένα μικρό done δερματοστιξία, προσελκύει την προσοχή για χρόνια!
Μιλώντας για τα είδη των τατουάζ, υπάρχουν αναρίθμητα σχέδια τατουάζ. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αμέτρητες κατηγορίες δερματοστιξία η ίδια! Όπως για παράδειγμα, υπάρχουν μικρές δερματοστιξία, μεσαίου μεγέθους δερματοστιξίες, μεγάλες δερματοστιξίες, κλπ. Υπό αυτές τις κατηγορίες, υπάρχουν χιλιάδες σχέδια, προφανώς, το καθένα είναι μοναδικό! Star Τατουάζ καρπό να υπάγονται στην κατηγορία μικρών δερματοστιξίες. Ο λόγος είναι προφανής, την περιοχή για ένα τατουάζ είναι αρκετά μικρό σε καρπού για οποιοδήποτε σχέδιο τατουάζ. Star δερματοστιξία είναι ένα τέτοιο σχέδιο τατουάζ, τα οποία μπορούν να γίνουν στον καρπό, χωρίς αναζητούν περίεργο ή ελλιπείς. Υπάρχουν επίσης διάφορες έννοιες που συνδέονται με ένα τατουάζ στον καρπό αστέρι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μικρά τα τατουάζ για τις γυναίκες.
Star Τατουάζ καρπό Έννοιες
Όπως νωρίτερα δηλώνεται, διάφορα σχέδια αστέρι έχει μερικά μοναδικά έννοια τατουάζ αστέρι. Οι έννοιες δεν είναι μόνο με βάση τα διάφορα σχέδια, αλλά και σχετικά με τη δομή των άστρων. Όπως για παράδειγμα, πεντάγωνο είναι ένα αστέρι με πέντε σημεία, που πρεσβεύει την προστασία και την ισορροπία. Ομοίως, hexagram η οποία είναι έξι αστέρων σημείο συμβολίζει την γέφυρα μεταξύ ανθρώπων και του Θεού, συμβολίζει την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Nongoram είναι ένα μοτίβο αστέρι που σημαίνει για την προσωρινή της σταθερότητας και της νίκης ή το επίτευγμα. Αυτές ήταν οι έννοιες των διαφορετικών μοντέλων αστέρι. Οι έννοιες των διαφόρων σχεδίων αστέρων δίνονται παρακάτω. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με νοήματα τατουάζ αστέρι.
Star σχέδια δερματοστιξιών καρπού
Οι περισσότεροι από εμάς, πρέπει να έχουν ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το απλό άστρο που βλέπουμε καθημερινά μπορούν να έχουν διαφορετικά σχέδια! Αλλά το γεγονός είναι πολύ ευχάριστο, υπάρχουν αρκετά σχέδια διαθέσιμα σε αστέρι δερματοστιξίες καρπό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τατουάζ αστέρι για τα κορίτσια.
Ναυτικός Star Τατουάζ καρπού? Ναυτικό τατουάζ αστέρων είναι πολύ δημοφιλής λόγω των διάφορους λόγους. Πρώτον, ναυτικά αστέρια είναι αρκετά συμμετρικά, με αιχμηρές άκρες. Αντίθετα από άλλες δερματοστιξίες αστέρι, ναυτικό δερματοστιξίες αστέρων δεν είναι κενές, στο κέντρο, είναι εντελώς χρώματος, ως επί το πλείστον σκιά. Αλλά προτού να σκεφτείτε να πάρει ένα από τα ναυτικά tattoos αστέρι στον καρπό, θα πρέπει να γνωρίζουν τις διάφορες σημασίες του. Αρχικά, ναυτικό αστέρι θεωρήθηκε ως κατευθυντήρια αστέρων από ναύτες, πρόκειται για το ίδιο αστέρι που ξέρουμε τώρα ως North Star. Ωστόσο, κατά τον 20ο αιώνα, μια διαφορετική έννοια του ναυτικών tattoo καρπού αστέρων τέθηκε σε λειτουργία. Θεωρήθηκε ότι ναυτικά δερματοστιξία αστέρι στον καρπό έγιναν από τους ομοφυλοφίλους. Αυτή η έννοια των ναυτικών τατουάζ στον καρπό star προφανώς έχει μείνει πίσω τώρα. Διαβάστε περισσότερα για ναυτικών τατουάζ αστέρι για τα κορίτσια.
Πυροβολισμός Τατουάζ καρπού αστέρι? Όσοι επιθυμούν για ένα φανταχτερό σχεδιασμό και περισσότερα του ενός αστεριού, θα πρέπει να επιλέξουν αυτό το σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα όμορφα τατουάζ καρπό αστέρων για τα κορίτσια. Σκοποβολή τατουάζ αστέρι συμβολίζουν μια χαμένη στιγμή. Μιλώντας για τα γυρίσματα σχέδια αστέρων, ένα ίχνος των πεφταστέρια ή ένας κύκλος από διάττοντες είναι μερικά από τα δημοφιλή σχέδια. Μπορείτε επίσης να δερματοστιξία σας γραπτώς αγαπημένη του εταιρείας σας ή initials στο εσωτερικό του άστρου. Διαβάστε περισσότερα για γυρίσματα σχέδια τατουάζ αστέρι.
Αστέρι και η Σελήνη? Η σχέση του αστεριού και της σελήνης είναι πανάρχαια. Γιατί λοιπόν να μην απεικονίζουν στη σχέση στον καρπό σας! Διάφορα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό το τατουάζ. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πάρετε ένα απλό αστέρι στην κορυφή ενός μισοφέγγαρο. Αστέρων στο κέντρο της Σελήνης είναι επίσης μια μοναδική ιδέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να καταλήξουμε σε πολλά άλλα φεγγάρι και σχέδια αστέρι.
Αυτό ήταν όλο για αστέρι τατουάζ στον καρπό. Σήμερα που ξέρετε τις έννοιες και τα σχέδια του τατουάζ στον καρπό αστέρι, μπορείτε να πάρετε ένα για σας, που μπορεί να εξυπηρετεί την προσωπικότητα σας. Όλα τα καλύτερα!