Πράγματα να ξέρετε Όταν Αγοράζοντας House

Έκτοτε η ημέρα αρχίζουμε κατανόηση πράγματα και αρχίσετε πάρει άνοιγμα ως προς τον μεγάλος κακός κόσμος εκεί έξω, υποθέτω περισσότεροι από εμάς έχουν μια επιθυμία να δικό ένα σπίτι. Για εκείνους που έχουν κερδίσει σκληρά, έχει σίγουρα μια ουράνια κατοικία τους! Ωστόσο, γενικά υπερβολικά, είναι μια ανάβαση, που αποτελεί πρώτη εμπειρία χέρι, βλέποντας από με όταν αδελφό μου αγοράσει ένα σπίτι. Ήταν κυριολεκτικά σαν Jack και Jill (διαβάστε τον αδελφό μου και τη σύζυγό του) πήγε μέχρι το λόφο για να φέρω ένα κουβαδάκι του νερού (διαβάστε αγορά οικίας)! Ήταν στο wits τέλος τους, τρέχοντας από το ένα γραφείο στο άλλο. Τελικά, θα το έχεις. Ευτυχώς ήταν ήδη εξοικειωμένοι με τα πράγματα να γνωρίζετε κατά την αγορά ενός σπιτιού, ώστε η πτυχή αυτή έχει διευθετηθεί. Σε περίπτωση αναρωτιέστε τι είναι εκείνα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αγοράζοντας σπίτι, το κείμενο να έρθει ίσως σας βοηθήσει να σώσει κάποια τρεξίματα από πυλώνα να δημοσιεύετε.
Πού είναι το μέρος Tonight? Εντάξει, ξέρω ότι δεν υπάρχει απόψε κόμμα, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω », όπου« είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, όταν πρόκειται για την αγορά ενός σπιτιού. Εν ολίγοις, ελέγξτε έξω τη θέση και τη γειτονιά. Προμήθεια με πληροφορίες για το σπίτι ή το διαμέρισμα από το δυναμικό τους γείτονές σας είναι πάντα μια καλή ιδέα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι βασικές παροχές ή διευκολύνσεις, όπως σούπερ μάρκετ ή σε νοσοκομείο ή άλλο πράγμα που μπορείτε να χρειαστεί είναι κοντά. Πηγαίνετε για μια εύλογα ειρηνική γειτονιά. Όταν πρόκειται για γνωρίζοντας πράγματα όταν αγορά ενός σπιτιού, αυτή είναι η πολύ πρωτογενές πτυχή. Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη κατοικία συμβουλές αγοραστή φορά.
Η δημοσιονομική Fitness? Σιγουρευτείτε ότι η οικονομική κατάστασή σας όσον αφορά την αγορά ενός σπιτιού είναι καλή. Σχεδιασμός τον προϋπολογισμό σας, τον απολογισμό των οικονομικών σας και πόσο σπίτι δάνειο που θα χρειαστείτε είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε ένα σπίτι για πρώτη φορά. Αυτό θα σας βοηθήσει στην αποφυγή της τελευταίας στιγμής δυσλειτουργίες, ενώ τη διαχείριση των οικονομικών σας και να οδηγήσει σε μία ομαλή διαδικασία για την αγορά ενός σπιτιού. Για παράδειγμα, όταν η αγορά ενός σπιτιού εάν κάνετε 20% προκαταβολή, είναι πολύ πιθανό ότι θα πάρετε ένα χαμηλότερο επιτόκιο.
Σπίτι Κυνήγι? Θα είναι δύσκολα στην περίπτωση που θα βλέπετε ένα σπίτι και εκεί - αυτό είναι όλο! Να διευθετήσετε για αυτό σπίτι. Ακόμη και αν συμβεί, καλό είναι να ενημερωθείτε για όσα σπίτια όπως μπορείτε πριν να εγκατασταθούν για ένα. Παρέχει μια δίκαιη ιδέα της αγοράς ως ζητώντας τιμές των σπιτιών απεικονίζουν σχεδόν πραγματική τους αξία. Ο μόνος τρόπος να μετρηθεί η πραγματική αξία του σπιτιού είναι μέσα από την εξέταση όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτό πρέπει να είναι μεταξύ των top 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά την αγορά ενός σπιτιού. Εάν είστε πρώτος αγοραστής σπίτι φορά την κατασκευή σε εξέλιξη, μπορείτε να κρατήσετε καρτέλες για τη διαδικασία για να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχουν λάθη.
Real Estate για πραγματικό;? Μπορείς να πας για roping σε κτηματομεσίτη, αλλά κυρίες και κύριοι, ότι θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο. Φυσικά θα σας βοηθήσουν γύρω με τα θεμέλια, αλλά δεν μπορούν να είναι απολύτως αξιόπιστο. Ενδέχεται δημιουργήσετε μια ψευδαισθητική εικόνα της περιοχής και το διαμέρισμα. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να δούμε τον τόπο και την κάνουν κάποια προκαταρκτική εργασία μόνοι σας. Επιπλέον, μπορούν να ζητήσουν μια τεράστια Επιτροπής, η οποία θα μπορούσε να είναι σκληρό στις τσέπες σας. Η κατώτατη γραμμή λοιπόν είναι pick έναν κτηματομεσίτη αν έχετε προς, αλλά προσεκτικά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις νέες άκρες εγχώριας αγοράς.
Λερωμένα εδάφους;? Ο έλεγχος του εδάφους είναι υποχρεωτική πριν από την αγορά ενός σπιτιού. Το σπίτι έχει να κτισθεί χώμα συμβατό για ανθρώπινη κατοίκησης. Διαφορετικά, μπορεί να αποδειχθεί ένα έδαφος αναπαραγωγής για παράσιτα και θα κόστιζε εσείς μια τύχη να ξεφορτωθεί εκείνων buggers!
Read more on:? First Time Αρχική Αγοραστής Δάνεια? First Time Αρχική Αγοραστής Λίστα ελέγχου? Τέλος, μην σπεύσουμε σε πράγματα και αγοράσετε ένα σπίτι σε μια βιασύνη. Διαφορετικά, μπορείτε να καταλήξετε σε πτώχευση. Λαμβάνοντας απόφασή σας μετά ζύγιση τα υπέρ και του σπιτιού είναι μια σοφή πράγμα που κάνει και είναι ουσιαστική μεταξύ πράγματα να ξέρει πότε αγορά ενός σπιτιού. It is κατοικία σας, θα είναι μια μαρτυρία για τη ζωή σας, θα πρέπει να αξίζει τον κόπο, σωστά; Αυτό καθιστά μένα αναθυμηθείς τι Γκαίτε είχε πει - Είναι ο ευτυχέστερος, να αυτός βασιλιάς ή χωρικός, ποιος βρίσκει ειρήνη στην σπίτι του.