Πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα

Για τους άνδρες, του προσώπου τρίχα, με τέτοιο τρόπο, σημαίνει ανδρισμό τους. Αυτός είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για τους άνδρες να αναζητούν συμβουλές σχετικά με καλλιέργεια του προσώπου τρίχα. Οι πρώτες αναλαμπές του προσώπου τρίχας σε άντρες εμφανίζονται κατά την εφηβεία και να συνεχίσει να αυξάνεται με την ηλικία. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τη διαφορά στη μορφή και το ρυθμό εμφάνιση τριχοφυΐας στο πρόσωπο των ανδρών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα διαφόρων γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων οι οποίοι διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ορισμένα ερωτήματα σχετικά με το πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα φυσικά είναι και αναλύονται παρακάτω.
Πώς να αυξηθεί Προσώπου Μαλλιά Faster
Υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να αυξηθεί τις τρίχες του προσώπου γρηγορότερα κάνοντας ορισμένες αλλαγές στη διατροφή σας. Πιστεύεται ότι αυξάνεται η κατανάλωση πρωτεΐνης μπορεί να αυξήσει τον ρυθμό ανάπτυξης του προσώπου τρίχας, τα μαλλιά αποτελείται από κερατίνη, ένας τύπος πρωτεΐνης. Δεδομένου ότι μια αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης έχει δείξει ότι αποτελέσματα στη βελτίωση της τριχοφυΐας στο κεφάλι, υπάρχει μια πιθανότητα βελτίωσή του προσώπου αύξηση τρίχας επίσης.
Το πρώτο γενειάδα αύξηση παρατηρείται σε άνδρες κατά την εφηβεία, λόγω των υψηλών επιπέδων της τεστοστερόνης που παράγεται στον οργανισμό. Είναι, επομένως η υπόθεση ότι εάν αυξήσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα σας, θα νιώσετε πιο γρήγορα προσώπου αύξηση τρίχας. Για αυτό, μπορείτε να κάνετε κάποια βαριά άσκηση όπως η άρση βαρών, κρατήστε μακριά από τα τσιγάρα και ικανοποιητικής ύπνου τη νύχτα για περίπου 7-9 ώρες. Υπάρχουν ορισμένες τεστοστερόνης ενέσεις αναμνηστική που είναι διαθέσιμα, αλλά θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη φυσική ορμονική ισορροπία του οργανισμού.
Δεδομένου του προσώπου αύξηση τρίχας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η γενετική, η γενική υγεία και το περιβάλλον, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτευχθεί ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους. Δεν υπάρχει καμία ζημιά στην προσπάθεια αν και, όπως ποτέ δεν ξέρεις τι θα λειτουργήσει για σας. Διαβάστε περισσότερα για τα προϊόντα του προσώπου αύξηση τρίχας και τον τρόπο για την τόνωση του προσώπου αύξηση τρίχας.
Πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα παχύτερη
Παρόμοια με ανάπτυξη τριχών γρηγορότερα, υπάρχουν μόνο θεωρίες, κάνουν κύκλους για να αυξηθεί τρίχες του προσώπου παχύτερο, αλλά όχι τις μεθόδους με εγγυημένη επιτυχία. Μια δημοφιλής μέθοδος, την οποία πολλοί μπορεί να προτείνει, για να βοηθήσει προσώπου τρίχα μεγαλώνει παχύτερο είναι να ξυρίσετε πιο συχνά. Ξύρισμα συχνά έχει την τάση να κάνει τις τρίχες του προσώπου πολύ πιο χοντρό από αυτό που είναι, καθιστώντας έτσι φαίνεται παχύτερο. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η μέθοδος είναι περισσότερο σαν ένας μύθος και μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές του δέρματος ή του προσώπου τρίχα αυξηθείς προς τα έσω, αντί της πυκνότητας του προσώπου τρίχα. Minoxodil, μια ουσία που αρχικά χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπέδων πίεσης του αίματος, στη συνέχεια αποδείχθηκε αποτελεσματική για την ανάπτυξη τριχών ταχύτερη και πιο χοντρές. Αυτό το φάρμακο μπορεί να λειτουργήσει για σας, αλλά και πάλι, δεν υπάρχει εγγύηση. Εάν είστε νέοι (είκοσι κάτι), τότε υπάρχουν πιθανότητες προσώπου μαλλιά σας να πάρει πολύ περισσότερα παχύτερο εν ευθέτω χρόνω. Έτσι, αντί να σπεύδει έξω και προσπαθεί αυτές τις μεθόδους, παίζουν το παιχνίδι αναμονής και μπορείτε να πάρετε τυχερός. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μεγαλώνουν τα γένια και μούσι συμβουλές αυξάνεται.
Πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα στα 16
Αυτή είναι μια πολύ κοινή ερώτηση σε κάθε μυαλό των εφήβων. Έχετε χτυπήσει ακριβώς την εφηβεία και παρατηρείτε μπαλώματα του εν τη γενέσει hair βλάστησης στο πρόσωπό σας εδώ και εκεί. Ξαφνικά, ξημερώνει επάνω σου ότι είσαι ένας άνθρωπος και να μην ένα αγόρι πια. Παίρνετε παρέχει αυτή στον εαυτό σας να μετατρέψουν αυτές τις άνευ σημασίας για τα μαλλιά μπαλώματα σε κάτι πιο ουσιαστικό και εμφανή, όπως και τα γένια του.
Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι να κρατήσει το ξύρισμα these μαλλιά και τα μουστάκια μακριά. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο χοντρές επόμενο και μετά φορά. Με τη χρήση ηλεκτρονικών μηχανημάτων ξυρίσματος για την άρση του προσώπου τρίχα είναι καλή, αλλά δεν θα συμβάλει στη βελτίωση των hair ρυθμό σας ανάπτυξη και θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι επιφάνειες hair φυσικά στο πρόσωπό σας. Όπως έχω αναφέρει παραπάνω, μπορείτε να βοηθήσει επίσης προσώπου αύξηση τρίχας από την αύξηση της πρόσληψης πρωτεϊνών στη διατροφή σας ή την αύξηση της τεστοστερόνης παραγωγή με την κατανάλωση υγιή, την άσκηση και τον ύπνο καλά. Πάλι, τη γενετική σας καθορίζουν τον τρόπο σύντομα ή πόσο τρίχες του προσώπου που θα αναπτυχθούν. Επομένως, μην πάρτε πάρα πολύ απελπισμένη αν δεν συντρέχει καμία από αυτές τις εργασίες μεθόδους. Να είστε υπομονετικός, αντ 'αυτού, και ας του προσώπου τρίχα σας να αυξηθεί φυσικά. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση προσώπου δέρματος.
Λίγες Συμβουλές για το πώς να μεγαλώσουν προσώπου μαλλιά?
Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε το γενετικό υπόβαθρο σας εάν τίποτα δεν βοηθά προσώπου τρίχα σας αυξάνεται. If τα επίπεδα τεστοστερόνης σας είναι υψηλά, θα είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και έχουν δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους για να αυξηθεί τρίχες του προσώπου μας, ενδέχεται να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα. ? Μερικοί άνθρωποι προτείνουν τη χρήση friaus πετρελαίου ή Rogaine to βελτίωση του προσώπου αύξηση τρίχας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά δεν είναι μια κακή επιλογή, αλλά δεν έχει αποδειχθεί να είναι αποτελεσματική πάντα. ? Κατά καιρούς, καλλιεργείται τρίχες του προσώπου προκαλεί κνησμό στο δέρμα οποία μπορεί να πάρει ενοχλητική. Αποφύγετε το ξύσιμο και αντ 'αυτού να διατηρούν τα μαλλιά σωστά από τον καθαρισμό και το πλύσιμο τακτικά. ? Μάθετε σχετικά με ορισμένα προσώπου στυλ μαλλιών για τους νέους άνδρες.
Αυτές ήταν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το πώς να αυξηθεί προσώπου τρίχα. Μπορεί να είναι επιτυχής με την προσπάθεια αυτών των μεθόδων, ή δεν μπορείτε. Στην περίπτωση του τελευταίου, διστάσετε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό να πάρετε μια καλύτερη αντίληψη για το πρόβλημα και τις πιθανές λύσεις του.