Οικιακά Bugs

Συζητήστε για ανεπιθύμητους επισκέπτες και bugs νοικοκυριού θα κορυφή της λίστας. Ανατριχιαστικός σφάλματα σέρνεται στο τραπέζι ή scurrying πέρα ​​από το πάτωμα μπορούν να αφήσουν μια πραγματικά δύσκολη θέση ενώ διασκεδάζετε. Εισβολή of bugs νοικοκυριό μπορεί αποδειχθούν αρκετά επικίνδυνο if you have toddlers around, καθώς μπορούν να δαγκωθούν by them. Επιπλέον, εάν παιδιά σας αλλεργικοί σε ζωύφια δαγκώσει, τότε ποτέ δεν ξέρεις πότε μικρό παιδί σας θα βήμα μιας ορυχείο. Δεν μπορούν να ζήσουν σε σπίτι που σας βασανίζει σαν ένα ναρκοπέδιο, έτσι πρέπει γρήγορα να ψάξουν για τα διορθωτικά μέτρα για να απαλλαγούμε από σφάλματα των νοικοκυριών. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών.
Κοινή Bugs Οικιακά και Μέτρα Ελέγχου
Το είδος της ελέγχου για bugs νοικοκυριό - παράσιτα & έντομα θα εξαρτηθεί το είδος ασχολείστε με στο σπίτι σας. Οικιακά ταυτοποίηση bug είναι σημαντική ως κάθε bug ανάγκες ειδικά μέτρα ελέγχου. Συνήθως, όλοι γνωρίζουμε τα σφάλματα έχουμε να κάνουμε, ειδικά τα σφάλματα των νοικοκυριών που δαγκώνουν. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.
Μυρμήγκια
Μυρμήγκια: Ενίσχυση σε μονοπάτια μυρμηγκιών και με όλα τα είδη των ερυθρών βαδίζουν μυρμήγκια και δαγκώνοντας σας δεν είναι ευχάριστη αίσθηση. Τσιμπήματος αίσθηση θα σας κάνει να πάτε καρύδια! Μια απλή θεραπεία για να απαλλαγούμε από τα μυρμήγκια γρήγορα και φυσικά είναι από τη μίξη some βόρακας και τη ζάχαρη και αφήνοντας έξω για τα μυρμήγκια να καταναλώνουν. Τα μυρμήγκια on καταπίνοντας το βόρακα θα ασφυκτιήσουν και πεθάνουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βορικό οξύ για να απαλλαγούμε από αυτά. Απλά προσθέστε κάποια λύση ζάχαρη βορικού οξέος και ρίξτε λίγο στο ίχνος του μυρμηγκιού. Η λύση ζάχαρη θα προσελκύσει τα μυρμήγκια και το βορικού οξέος θα κάνει διαδικασίας τερματισμού. Read more on πώς να σκοτώσει μυρμήγκια.
Οι κατσαρίδες
Δεν είναι μόνο οι κατσαρίδες stinky και άσχημο να δούμε, αλλά επίσης να σκίζει τη λεία, μασάτε σε ρούχα και destroy κρεβάτι. Μην ξεχάστε ασκούν μικρόβια! Βορικό οξύ έργα για κατσαρίδες, όπως καλά! Στην πραγματικότητα, αυτό είναι καλύτερο να διατηρηθεί ένα επαρκές απόθεμα βορικού οξέος στο σπίτι. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλαπλά σφάλματα των νοικοκυριών, εξάλλου, τι είναι καλύτερο από μέτρα για τον έλεγχο σφάλματα νοικοκυριό φυσικά. Απλά μείγμα 2 μέρη βορικού σκόνης οξέος και αλεύρι μαζί με ½ ένα μέρος κονιοποιημένη ζάχαρη. Προσθέστε λίγο νερό, αρκετό για να προετοιμάσουν μια ζύμη. Κάντε μικρές μπάλες του παρόντος ζύμη και να την τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Δεδομένου ότι, κατσαρίδες, όπως ρωγμές και σκοτεινές γωνίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτόπου όλα τα στέκια κατσαρίδες και να τοποθετήσει αυτές σνακ για αυτούς. Μετά την κατάποση, το βορικό οξύ θα μεθάω και να σκοτώσει την κατσαρίδα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε παιδιά σας μείνετε μακρυά από αυτούς βορικού μπάλες οξέος. Διαβάστε περισσότερα στο πώς να ξεφορτωθεί roaches.
Σκώροι
Σκώροι είναι έντομα φέρουν ομοιότητα με πεταλούδες, εξαίρεση το πολύχρωμα φτερά. Κυρίως, άνθρωποι κάτοικος ξυλώδες πάλη περιφέρειες με κρατώντας σκώροι έξω από το σπίτι. Σκώροι κήποι ναυάγιο, ρούχα και τροφίμων στην κουζίνα. Προς τους ξεφορτωθεί γρήγορα, πάρτε κρατήστε πετρελαίου λεβάντας. Dunking μια σφαίρα βαμβακιού σε λάδι λεβάντας και τοποθετώντας αυτής με διαφορετικές περβάζια παραθύρων του ορνιθώνα θα βοηθήσει αποκρούσει την σκώρους. Εκτός λάδι λεβάντας, έστω θυμάρι, φύλλα μέντας και σκελίδες είναι γνωστό αποκρούουν σκώρους. Διαβάστε περισσότερα στο πώς να ξεφορτωθεί σκώροι.
Carpet Σκαθάρια
Κάπως, συμπαθώ βλέποντας σκαθάρια χαλί. βούρτσα μπουκάλι τους σαν φορείς και ο τρόπος μετακινούνται είναι περίπου κάτι που δολοπλοκίες μένα. Ωστόσο, η ζημία these χαλί σκαθάρια προκαλούν στα τρόφιμα και τα είδη ένδυσης δεν είναι αστείο. Ας μην ξεχνάμε διαφόρων αλλεργίες αυτοί σκανδάλη και τις ασθένειες σαν άνθραξ ότι μπορούν να εξαπλωθεί! Για να απαλλαγείτε από αυτά, μπορείτε πάλι χρησιμοποιήσετε βορικού οξέος. Dust η σκαθάρια χαλί με βορικού οξέος και θα έχετε νεκρός σκαθάρια. Δεδομένου τα αυγά είναι αρκετά ανθεκτική, πλύνετε όλες χαλί σας σκαθάρι μολυσμένης ύφασμα σε ζεστό σαπουνόνερο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να απαλλαγείτε από Carpet Σκαθάρια? Τρόπους για να απαλλαγούμε από Stink Bugs? Οικιακά ελέγχου σφάλματα δεν είναι πολύ δύσκολο, αν γνωρίζετε το σωστό μέτρο ελέγχου. Μόλυνσης από τον άγνωστο παράσιτα είναι αυτό που σε κάνει να πανικό, όμως, παραμείνουν ψύχραιμοι και να προσπαθήσουμε και να ανακαλύψετε τι είδους bug έχει προσβληθεί το σπίτι σας. Επιδιώξτε βοήθεια από το παρασίτων τμήμα ελέγχου συντομότερο δυνατόν, καθώς οι γρηγορότερα μέτρα ελέγχου ληφθούν, μικρότερος η εξάπλωση μόλυνσης και στο ευκολότερο να ξεφορτωθούν.