Balloon Centerpieces

Μνεία κεντρικά και αρχίσαμε οπτικοποίηση όμορφα διαμορφωμένο άνθη με σωστό τρόπο. Δεν υπάρχει αμφιβολία λουλούδια κεντρικά τεμάχια αποτελούν ένα αγαπημένο όλων των εποχών για τους διαφορετικούς τύπους των εορτασμών. Όμως, ανάλογα με το θέμα συμβαλλόμενων μερών, μπορείτε να σκεφτείτε διασκέδαση και casual ιδέες. Κερί και μπαλόνι κεντρικά είναι μερικά από τα επιλογές που θα προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στο διακόσμηση κόμμα σας. Εδώ, θα ρίξουμε μια ματιά σε ιδέες κεντρικό μπαλόνι και τα βήματα να κάνουμε μια κεντρικό μπαλόνι στις σπίτι.
Balloon Ιδέες Centerpieces
Το κεντρικό κομμάτι είναι ένα σημαντικό στοιχείο που συμπληρώνει τη διακόσμηση κόμμα και εκδήλωση. Στην πραγματικότητα, είναι το κομβικό σημείο από το οποίο η διάθεση του ένα κόμμα είναι αποφασισμένο. With κεντρικά μπαλόνι, μπορείτε να μειώσει τον προϋπολογισμό ως ένα βαθμό, ανάλογα με το σχεδιασμό επέλεξε και το μέγεθος του στο επίκεντρο. Θα πάρετε μια πληθώρα ιδεών κεντρικό μπαλόνι για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, καθώς και τον προϋπολογισμό σας. ? Balloon Centerpieces για γάμους - Χρήση μπαλόνια διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών σε ντεκόρ υποδοχή προσθέτει ένα εορταστικό κλίμα για γάμους. centerpieces μπαλόνι Γάμος διακοσμημένα με κατσαρά κορδέλες και λουλούδια καταπληκτική εμφάνιση. Διαβάστε περισσότερα για τα κεντρικά γάμο. ? Centerpieces μπαλόνι για ντους μωρών - Μπαλόνια είναι καλύτερο συστατικά για να προσθέσετε τη διασκέδαση στο μωρό προσανατολισμένη κόμματα. Επιτρέψτε ζωηρά χρωματισμένα μπαλόνια να επιπλέουν σε ένα μεγάλο διακοσμητικό μπολ μαζί με τα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε για τη δημιουργία αστεία χαρακτηριστικά με διαφορετικού μεγέθους μπαλόνια. Μάθετε περισσότερα για τα κεντρικά τεμάχια ντους μωρών. ? Centerpieces μπαλόνια για γενέθλια - τα κεντρικά Balloon είναι μεγάλη για εορτασμούς γενεθλίων επίσης. Αν πρόκειται για τα γενέθλιά του παιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λαμπερό χρώμα μπαλόνια όπως το κόκκινο, μπλε και κίτρινο. Keep μπαλόνια συνδέεται με τα στοιχεία δώρο, έτσι ώστε τα παιδιά θα έχουν διασκέδαση συλλογή δώρων. ? Πώς να κάνει Centerpieces μπαλόνι;
centerpieces μπαλόνι μπορεί θα παραγγελθούν από επαγγελματίες προμηθευτές. Ωστόσο, συχνά είναι δαπανηρή από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Ως εκ τούτου, η καλύτερη επιλογή να είναι δημιουργικοί και να τα μόνοι σας. Αυτό δεν θα σας κοστίσει μόνο λιγότερο, αλλά θα σας αγαπάμε τις μνήμες από τη χρήση σπιτικά κεντρικά balloon πάντα. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα βήματα για να κανονίσετε όμορφη κεντρικά μπαλόνι:? Πρώτα απ 'όλα, να συγκεντρώσει τις προμήθειες που απαιτούνται για να γίνει κεντρικό μπαλόνι. Για απλές σχέδια, θα χρειαστεί τακτική μπαλόνια γύρο (χρώμα ταιριάζει θέμα συμβαλλόμενων μερών σας), τα κατσαρά μπαλόνια, αντλία μπαλόνι, κάτοχος balloon (ή φελιζόλ) και κορδέλες. ? Blow ο γύρος μπαλόνια ένα-ένα με τη βοήθεια της αντλίας μπαλονιού. Εξασφαλίστε ότι το μέγεθος των μπαλονιών είναι σχεδόν οι ίδιες, με άλλο τρόπο στο επίκεντρο θα φανεί περίεργο. Για να ελέγξετε για την ομοιομορφία του μεγέθους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χαρτόνι ως ένα καλούπι μπαλόνι. ? Μόλις τελειώσετε φούσκωμα των μπαλονιών γύρο, κάντε το ίδιο για το κατσαρά αυτά. Blow extra μπαλόνια των δυο σχημάτων, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσουν εκείνα που pop up. Δέστε όλα τα μπαλόνια με κορδέλες επαρκούς διάρκειας και κρατήστε κατά μέρος. ? Τώρα, κανονίστε τα μπαλόνια να κάνει διακοσμητικά σχέδια. Μπορείτε να τοποθετήσετε το κατσαρά μπαλόνια γύρω από αυτά γύρο. Then ισοπαλία οι κορδέλες προσεκτικά, έτσι ώστε το σχήμα του κεντρικό balloon σας παραμένει ανενόχλητη σε όλο το κόμμα. ? Το τελευταίο βήμα είναι για τον καθορισμό το κεντρικό μπαλόνι για να τον κάτοχο μπαλόνι ή φελιζόλ. Για να κάνετε κεντρικό σας φαίνονται φανταχτερά, δένουν οι κορδέλες σε κάποιο αντικείμενο που να ταιριάζει με θέμα την εκδήλωσή σας. Επίσης, συνδέστε τα μικρά μπαλόνια γύρω από τον κάτοχό του να το κρύψει. Μπορεί να προτιμάτε να διαβάσετε περισσότερα για ανέξοδες ιδέες κεντρικό. ? Αυτό είναι το πώς μπορείτε να χαριτωμένο κεντρικά μπαλόνι τη δική σας. Δεδομένου ότι γίνεστε εξοικειωμένοι με απλά σχέδια, μπορείτε να σκεφτείτε τη ρύθμιση περίπλοκη σχέδια κεντρικό μπαλόνι. Όπως μπορείτε να εμφανίζονται σε μέρη, οι φίλοι σας θα είναι σίγουρα εντυπωσιάστηκε με τη δημιουργικότητά σας.