Leather Care Furniture

Από την προϊστορική εποχή και κατά την διάρκεια πρωτόγονοι πολιτισμοί, ο άνθρωπος έχει χρησιμοποιήσει δέρμα για ένα ευρύ φάσμα σκοπών. Μόνο τυχαίο το γεγονός ότι έμαθε πώς να διατηρήσει και να μαλακώσουν τα ζωικά απόκρυψη. Η τέχνη της βυρσοδεψία ήταν ένα φυλαγμένο μυστικό, το οποίο πέρασε από πατέρα σε γιο, από τις γενεές στις γενεές. With πέρασμα των χρόνων, το δέρμα έγινε αναπόσπαστο μέρος της εσωτερικής διακόσμησης και έχει πάντα εκεί. Τέλεια για κάθε εσωτερικό χώρο εγκατάστασης, δερμάτινα έπιπλα, δεν υπήρξε ποτέ από τη μόδα. Το αριστοκρατικό και ακαταμάχητα σέξι έπιπλο προσθέτει περισσότερη από την αξία στο δωμάτιό σας. Με μια τέτοια ενδιαφέρουσα κληροδοτήματος, νομίζω το λιγότερο μπορείτε να κάνετε είναι πάρετε έξω κάποιο χρόνο για δέρμα φροντίδα έπιπλα, να καταστεί διαρκέσει περισσότερο.
Δέρμα Συμβουλές περιποίησης Έπιπλα
Εγχειρίδιο Βοήθεια? Όταν έχετε αγοράσει έπιπλα από δέρμα σας, πρέπει να έχετε λάβει ένα δερμάτινο εγχειρίδιο φροντίδα έπιπλα. Διαβάστε το εγχειρίδιο διεξοδικά για την ορθή έπιπλα συμβουλές φροντίδα δέρματος. Το εγχειρίδιο θα σας βοηθήσει με αποτελεσματικής φροντίδας δερμάτινα έπιπλα και καθαρισμός συμβουλές.
Αποκατάσταση και επισκευή? Στην περίπτωση που είστε ένας υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός μερικές vintage κομμάτια δερμάτινα έπιπλα, θα πρέπει να περάσουν μια μικρή δέσμη της χρήματα για την ανακαίνιση και τις επισκευές του. Πρώτον βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλά σας μπορεί να επιδιορθωθεί στο σπίτι. Αν ναι, πάρτε ένα do-it-yourself kit από ένα κατάστημα και επισκευής επίπλων σας. Αν το δέρμα παλτό για τα έπιπλά σας είναι σχισμένη, να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα την επισκευάσουμε. Ραφή στο σπίτι μπορούν να επιδεινώσουν το πρόβλημα.
Αφαίρεση λεκέδων? Λεκέδες στα ακριβά δερμάτινα έπιπλα σας μπορεί να είναι μια τεράστια απογοήτευση. Χρησιμοποιήστε ουδέτερο νερό και σαπούνι για να απαλλαγούμε από τα δύσκολα λεκέδες στα δερμάτινους καναπέδες σας. Με ένα κομμάτι του υγρό πανί, τρίψτε το χρωματισμένο περιοχή. If έχετε κηλίδα ο λεκές αμέσως, οι πιθανότητες της απομάκρυν είναι υψηλότερες. Αποφύγετε τη χρήση σκληρά απορρυπαντικά και τερεβινθελαίου ή οποιοδήποτε πετρέλαιο καθαρισμού με βάση πράκτορες να αφαιρέσετε το λεκέδες. Θα αποχρωματίσουν την περιοχή. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθαρίσει καναπέ δέρμα.
Καθημερινός Καθαρισμός? Να κάνετε έπιπλά σας τελευταία μακροχρόνια, μπορείτε χρειαστεί να το καθαρίσετε κάθε μέρα. Αφαιρέστε το σκόνη και συντρίμμια από ρωγμές είναι. Σκουπίστε τα έπιπλα με ένα υγρό πανί, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αμέσως, σκουπίστε με ένα στεγνό πανί να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα ανάπτυξης μυκήτων στα έπιπλά σας. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθαρίσετε δερμάτινων επίπλων.
Best Buys? Το εγχειρίδιο συντήρησης θα σας καθοδηγήσει με την αγορά των καλύτερων προϊόντων καθαρισμού για το δέρμα τα έπιπλά σας. Προσπαθήστε και αποφύγετε ισχυρά απορρυπαντικά και σαπούνια ενώ καθαρισμός δερμάτινων επίπλων σας καθώς μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη της υφής και αποχρωματισμό. Θα βρείτε δερμάτινα conditioners στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την υφή των επίπλων σας απαλό και άνετο. Κλιματισμός δερμάτινα έπιπλα Κάθε έξι μήνες θα πάει πολύ μακριά. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα καλό conditioner στην αγορά, δοκιμάστε ένα σπιτικό καθαριστικό δέρματος και κοντίσιονερ.
Δερμάτινα Είδη? Δέρμα καθαρισμού εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος σας ανήκει. Ανιλίνη δερμάτινα, ανιλίνης συν δέρμα και δερμάτινα nubuck είναι οι τρεις είδη δερμάτινων που χρησιμοποιούμε. Οι δύο πρώτες κατηγορίες έχουν ρυτίδες σε αυτά και να μαλακώσουν. Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Ο τρίτος είναι ομαλότερη στην υφή, αλλά είναι βελούδινη υπερβολικά. Αυτό και μόνο είναι πιο επιρρεπής στη συσσώρευση σκόνης και ορατές κηλίδες.
Όλα αυτά ήταν για τα δερμάτινα έπιπλα φροντίδα που πρέπει να αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των επίπλων σας. Δερμάτινα έπιπλα προσθέτει μια νότα λοφίο σε οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού. Έτσι, εδώ είναι η ευκαιρία σας να έχουν για πάντα!