Ποιες γυναίκες ψάξει σε άνδρες

Μια γυναίκα μπορεί να πει περισσότερα στην έναν στεναγμό από ό, τι ένας άνθρωπος μπορεί να πει σε ένα κήρυγμα. ~ Arnold Haultain
Αυτό είναι αλήθεια. Οι γυναίκες είναι καλύτερα να εκφραστούν μέσω της σιωπής και με λόγια, σε σύγκριση με τους άνδρες. Έτσι, αν ακούσετε προσεκτικά και ενεργά, θα ξέρετε τι ποιότητες οι γυναίκες ψάχνουν για τους άνδρες. Οι γυναίκες, έχουν ουσιαστικά μια βαθύτερη συναισθηματική κίνηση από των ανδρών (αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνδρες είναι αδρανείς). Αυτό είναι κυρίως ο λόγος, παίρνει πολύ χρόνο για μια γυναίκα να γίνει φίλος με έναν άνθρωπο και ακόμη περισσότερο για να τον κάνει ένα μέρος της ζωής της. Έχουμε γυναίκα κρατήστε τα συναισθήματά μας στο υψηλότερο στη βάση νίκη. Είναι κάτι που γεννηθήκαμε με, κάτι που καλλιεργούνται (εσκεμμένα ή ακούσια) και αναπόφευκτα, είναι ο παράγοντας που υπογραμμίζει femininity μας. Γι 'αυτό ακριβώς περιμένουν οι άνδρες να κατανοήσουν και να είναι διορατικές σχετικά με τη συναισθηματική πλευρά μας και καλά μπορεί να είναι ... λίγο περισσότερο. Έτσι, τι οι γυναίκες αναζητούν σε άνδρες; Ας μάθουμε ...
Τι γυναίκες ψάξει σε άνδρες
Ειλικρίνεια? Εάν έχετε ανοδική πορεία και σε της στο κάθε φραγμό επισκέπτεται και μετά από κάθε της στο εμπορικό κέντρο, θα σας εξηγήσω ποια είναι τα πράγματα οι γυναίκες ψάχνουν για τους άνδρες να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη. Το πρώτο πράγμα που θέλει μια γυναίκα είναι τιμιότητα και ακεραιότητα. Αυτό μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι επίσης αλήθεια! Ο πρώτος λόγος για τον οποίο αυτή θα σας δεχτεί σαν φίλο, είναι γιατί μπορεί να σας πιστέψω. φιλία σας έχει αξιοπιστία, σε αντίθεση με faux σχέσεις ενός μετοχές με τη γενική τους φίλους. Έτσι, αν το έχουν σε σας για να είναι ειλικρινής και εκ των προτέρων στέκεστε μια πιθανότητα να κερδίσει την καρδιά της.
Αξιοπιστία? Τι γυναίκες αναζητούν σε μια σχέση; Αξιοπιστία. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης, δηλαδή, την πλατωνική ή ρομαντικό, μια γυναίκα που ψάχνει για έναν εταίρο ο οποίος είναι αξιόπιστος. Εν λόγω θέμα από την αρχέγονη ένστικτά μας. Καθώς οι άνδρες είναι οι πάροχοι, προστάτες και οι κάτοχοι? Οι γυναίκες είναι οι επιστάτες, nurturers και δωρητές ζωής. Έτσι, αναζητούμε εταίρους (αξιόπιστα αυτά) που μπορούν να προστατεύσουν αυτό που φροντίζουν, ανατρέφουν και δίνουν ζωή σε. Δεν μπορεί να βοηθήσει it, είναι τα βασικά του ένστικτο. Διαβάστε περισσότερα για το τι θέλουν οι γυναίκες.
Ακούγοντας? Τι γυναίκες ψάχνουν σε ένα άντρα; Αποτελεσματική (μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να ανανεώσει τις σας: αποτελεσματική δεξιότητες ακούσματος) και συνολική ακρόαση. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες είναι να προσφέρει λύσεις. Οι άνδρες έχουν λύσεις για όλα και τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Δυστυχώς, περιμένουμε όλους εμείς οι γυναίκες είναι για να μας ακούσει έξω. Μην calm μας κάτω, ας το εξαερισμού και να είναι ένα μέρος του ενθουσιασμού μας, χωρίς να κρίνετε ή κριτική. Είναι ότι πάρα πολύ να ρωτήσω; Hearing έξω, τι έχει να πει θα βοηθήσουν τους δυο σας κάνει έναν συναισθηματικό δεσμό. Αν μπορείτε να της επιτρέψει να εδραιωθεί συναισθήματα μέσα σας, τίποτα δεν περισσότερα σε ό, τι οι γυναίκες πραγματικά αναζητούν στους άνδρες.
Maturity? Χωρίς καμία συγκρούσεις εγώ, ας το παραδεχτούμε ότι τα κορίτσια ωριμάζουν γρηγορότερα από ότι τα αγόρια. Έτσι, τα χαρακτηριστικά των γυναικών ψάχνουν σε άνδρες της ωριμότητας. Αυτό σημαίνει, θέλουμε να είσαι ήρεμος και αποτελείται, όσον αφορά τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, σε αντίθεση με την βίαιη εμφάνιση του θυμού. Με την ωριμότητα εννοούμε, λαμβάνοντας υπολογισμένους κινδύνους για παρορμητικός λυπηρό αποφάσεις. Κατά διάρκεια εννοούμε, που αντιμετωπίζει τους φόβους σας από ό, τι τρέχει μακριά τους.
Λοιπόν, είσαι ακόμα αναρωτιέστε τι οι γυναίκες αναζητούν σε άνδρες σωματικά; Μπορεί να είναι κορίτσια, κυρίως οι έφηβοι, θα ενδιαφερόταν για έναν πρίγκιπα γοητευτικό. Ωστόσο, η γυναικεία φύση τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι φαίνεται είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Έτσι, τι γυναίκες ψάχνουν για τους άνδρες, είναι ακριβώς αυτό που ένας άνθρωπος θα ήθελε από μια γυναίκα.