Όροφος Μοτίβα πλακιδίων, σχέδια και υποδείγματα

Τα προϊόντα που κεραμίδι έχουν υποστεί πολλές αλλαγές κατά τα τελευταία έτη, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για τους πελάτες να επιλέξουν από. Τα πρότυπα πλακίδια είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα όπως το τετράγωνο τούβλο, διαμάντι, ψαροκόκαλο, σκακιέρας και άλλα πολλά.
Πλακάκι πρότυπα και τα σχέδια? Τα διάφορα είδη πλακιδίων δαπέδου περιλαμβάνει τα κεραμικά, πορσελάνη, γρανίτη, laminate, ψηφιδωτό, κλπ. Σήμερα, μπλοκ καουτσούκ χρησιμοποιούνται επίσης για την εγκατάσταση του δαπέδου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διαφορετικά πρότυπα που χρησιμοποιείται.
Πλακάκια Patterns · τα ακόλουθα μοτίβα κεραμίδι συνήθως used για την εγκατάσταση των δαπέδων. ; Brick Pattern: Για αυτό το πρότυπο είναι οι θεμέλιοι τοποθετούνται σε παραδοσιακό στυλ μωσαϊκού. Πλακίδια στη δεύτερη γραμμή δεν διατίθενται αμέσως κάτω από το ανώτατο μπλοκ με τα άκρα τους επιβεβαιώνοντας μια ευθεία γραμμή. η θέση τους είναι τέτοια ώστε οι επικαλύψεις μέσον με το σημείο όπου δύο παρακείμενα τετράγωνα από το άνω σειράς συμμετάσχουν. ? Εξάγωνη Pattern: Σε αυτό το μοτίβο, σειρές τμήματα με έναν εξαγωνικό σχήμα είναι που ένα επάνω στο άλλο. ? Ψαροκόκαλο μοτίβο: Το μοτίβο ψαροκόκκαλο είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουν. The ψαροκόκαλο μοτίβο μοιάζει V'σχήμα επανάληψη με κατάληξη. Μπλοκ είναι διαγώνια τίθενται στα την εξής εικόνα: ένα ορθογώνιο μπλοκ που οριζοντίως και κάτω από αυτό το μπλοκ, ένα άλλο μπλοκ είναι που κατακόρυφα. Έτσι, μια εναλλακτική μοτίβο κάθετες και οριζόντιες μπλοκ που, που μοιάζει με ένα μοτίβο βήματα / σκάλες. ? Σκακιέρα: Σε αυτό το μοτίβο πλακιδίων, άσπρα ή μαύρα κεραμίδια είναι που εναλλάξ. Είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πρότυπα πλακιδίων δαπέδου. ? Diamond Μοτίβο: Το σχήμα διαμαντιού δεν είναι τίποτα άλλο τετράγωνο σχήμα πλακίδια τοποθετούνται σε τρόπο ώστε, αντί των ακμών, είναι οι κορυφές τους παραπλεύρως τοποθετούνται από άκρη σε άκρη. ? Octagon και dot μοτίβου: Σε αυτό το μοτίβο, οκταγωνικό πλακίδια και οι πλάκες που ένα δίπλα στο άλλο. Ο χώρος που δημιουργείται ανάμεσα στα άκρα των 4 γειτονικών οκτάγωνο πλακάκια είναι γεμάτο με μια «τελεία» ή ένα μικρό τετράγωνο σχήμα πλακιδίων. ? Καλάθι τρόπο ύφανσης: Σε αυτό το μοτίβο, ζεύγος των κεραμιδιών είναι που σε κάθετη και οριζόντια τρόπο εναλλάξ στη σειρά. Αυτή η μορφή πλακιδίων είναι παρόμοιο με το ψαροκόκκαλο, ωστόσο, είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Υπάρχει ελάχιστη σπατάλη πλακιδίων σε αυτόν τον ρυθμό. ? Καουτσούκ Δαπέδου? Τα πλακάκια δαπέδου από καουτσούκ όπως και η κεραμική κάποιου είναι διαθέσιμα σε διάφορα είδη των σχεδίων και των προτύπων. Τα πλακάκια δαπέδου κατασκευάζεται από λάστιχο να αποδειχθεί χρήσιμο σε νοσοκομεία, τρόπους κλίτος, διαβάσεις πεζών, κτηνιατρεία, κλπ. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσουν οδοστρωτήρας καουτσούκ ως εναλλακτική επιλογή στα πλακάκια. Οι αλληλοσυνδεόμενοι επιστρώσεων δημιουργούν ένα ωραίο σχέδιο.
Όροφος σχέδια κεραμιδιών? Υπάρχουν πολλά σχέδια για να επιλέξουν από πλακάκια δαπέδου. Πέρα από την κοινή σχιστόλιθο πλατεία και κεραμικά πλακίδια, σε ποικιλία σχεδίων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. Πριν πάτε για ένα συγκεκριμένο πρότυπο σχέδιο, πρέπει να ληφθεί υπόψη το μέγεθος του δωματίου. Ανοιχτόχρωμο πλακάκια θα πρέπει να επιλεγεί για μικρότερα δωμάτια? Τους κάνει να εμφανιστεί μεγαλύτερο. Σκουρόχρωμα πλακάκια από την άλλη πλευρά κάνει το χώρο να εμφανιστεί μικρότερο. Για κατοικία με παραδοσιακούς διακόσμηση, η μορφές, όπως λιθόστρωτα ή ψαροκόκαλου είναι κατάλληλα. Κουτσό, οριζόντια ή κάθετη πλέγμα μοτίβα τούβλο είναι κατάλληλα για ένα σύγχρονο περιβάλλον. Τα πλακίδια που μοιάζουν με ξύλινο πάτωμα είναι επίσης όλο και δημοφιλή. Such κεραμίδια είναι διαθέσιμα σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ, που κυμαίνονται από το φως / κρεμ χρώμα σε σκούρο χρώμα καφέ. Κάποιος μπορεί να κάνει χρήση των διαφορετικών πόρων όπως το Internet, περιοδικά, κ.λ.π. προκειμένου να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδέες πλακιδίων δαπέδου και σχέδια. Διαβάστε περισσότερα για:? Vinyl Δάπεδα? Αρχική Διακόσμηση? Hardwood Δάπεδα? Τα σχέδια πλακιδίων δαπέδου και τα σχέδια που προβλέπονται στο άρθρο πιο πάνω, μας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για το δάπεδο. Θα βοηθήσει στο σχεδιασμό του δάπεδο σε ένα ωραίο τρόπο.