Βοημίας Νυφικά

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν το μποέμικο ύφος ήρθε στη μόδα, θα απελευθερωθούν οι γυναίκες HEP και «it» τα κορίτσια από τα δεσμά του κορσέ και μισά μεσοφόρια. Όπως ήταν αναμενόμενο, ένας τέτοιος τρόπος ντυσίματος είναι αποτέλεσμα αμετανόητοι σκέψης και αντισυμβατικό, καλλιτεχνικά τρόπο ζωής. Αν «μποέμ», που αρχικά ήταν διαπιστευμένοι στο αυθεντικό τσιγγάνων που ταξίδεψαν από την Κεντρική Ασία, το λογοτεχνικό κόσμο περιτυλιγμένες την unorthodoxy των τρόπων ζωής και της τέχνης τους. Έτσι, «μποέμ», ήταν εδώ για να μείνουν, και έγινε η πιο επαναλαμβανόμενη μόδα των πρόσφατων χρόνων. Έτσι, αν την ημερομηνία γάμου σας πλησιάζει δεν σας έχουμε βρει τον ιδανικό νυφικό, στη συνέχεια, ρίχνοντας πιθανώς μια ματιά σε μερικά όμορφα προσιτές νυφικά μποέμ isn'ta κακή ιδέα καθόλου.
Τύποι Βοημίας Νυφικά
Όλα αυτά τα boho-σικ brides κοκκίνισμα πρέπει ξέρετε μερικά πράγματα για το μποέμικο νυφικά, πριν βγείτε για να ψωνίσει για κολακευτικό νυφικό τους. Etherealness είναι το κλειδί για μποέμικο στυλ φόρεμα επάνω. Βοημίας γαμήλιες εσθήτες έχουν συνήθως μακρύ, ρέοντας, πεταρίζοντας υφάσματα με δεξιά τονισμό στο ενεργητικό σώματος κάποιου. Μια τολμηρή, φόρεμα avant-garde και τέλεια earthy εξαρτήματα για να πάει με το φόρεμα είναι το πιο περιζήτητο σταθμίσει μεταξύ κυρίες που πρόκειται να περπατήσετε κάτω από το διάδρομο. Ως εκ τούτου, ορισμένα από τα ρομαντικά μποέμ νυφικά αυτά της δικογραφίας εδώ που θα σας δώσει κάποιες ιδέες για το πώς μπορείτε να glam φροντίσουν την εμφάνισή του γάμου σας.
Μανίκια Βοημίας Νυφικά? Όπως τα καλοκαίρια είναι στη γωνία, ο γάμος της σεζόν θα είναι μια αμμουδερή παραλία γάμο. Και, τίποτα δεν θα προτροπή ο γαμπρός να πω I Do αν βλέπει αγάπη κυρία του εν ολίγοις, αμάνικο μποέμικο νυφικό. Χωρίς μανίκια ή στράπλες μποέμ νυφικά είναι οι πιο σέξι νυφικά, οπότε αν έχετε ένα όργανο για να παρακαμφθούν, τότε ένα τέτοιο φόρεμα θα μπορούσε να αυτό που ταιριάζει με το περίγραμμα του σώματός σας. Λίγη δέρματος δει, επάνω ώμο και κάτω το πόδι, με ρέει ύφασμα σιφόν και ένα μεγάλο τόξο δεμένο στην riff μέσα είναι το βλέμμα να σκοτώσει για. Καθώς αυτό φόρεμα θα το πω όλα, είναι καλύτερα να μην είναι υπέρ το δέον διακοσμητικό, αντί yourself στολίζοντας με λεπτές μπάντες κεφάλι λουλούδι και κάνοντας άγριο, ελεύθερο πνεύμα κοτσίδες θα είναι μεγάλη.
Βοημίας Νυφικά με μανίκια? Βοημίας νύφη hippie, παράξενα ιδιότροπος και κομψά όμορφο. Να μπει στο καλούπι αυτής γοητευτικό, ελεύθερος-εύψυχη νύφη για μποέμ γάμο σας, το δικαίωμα νυφικό είναι ένας μούστος. Έτσι, όταν τα πάντα στο γάμο σας μποέμ, το νυφικό φόρεμα πρέπει be μαγευτικά. Βοημίας νυφικό με μανίκια είναι ακριβώς το φόρεμα που θα ταιριάζει στη περίσταση. Το ύφασμα είναι τούλι, σιφόν ή ακόμη και οργάντζα. Καλλωπισμούς όπως κεντήματα, δαντέλες, χάντρες ή φύλλων μπορεί να ζωντανέψουν λειτουργίας Η συγκεκριμένη εσθήτα μήκους όροφο. Μπορείτε να πειραματιστείτε με μανίκια ΚΑΠ, μανίκια καμπάνα όπως και τα μανίκια παλτό της φόρεμά σας.
Πολύχρωμο Βοημίας Γάμος φόρεμα? Όπως ειπώθηκε και πριν, μποέμικο τρόπο ζωής είναι ένα αφιέρωμα στον μητέρα φύση. Ethereal εμφάνιση είναι ό, τι τις περισσότερες γυναίκες αναζητούν σε αυτή αργού κόσμου υπερβολικό μακιγιάζ και phoniness. Δύναται να είναι την ημέρα του γάμου σας είναι τη μέρα, όταν μπορείτε να αφήσετε πίσω όλα τα προσχήματα και τα έθιμα, και να αγκαλιάσει τη φύση με ανάλαφρους πολύχρωμα νυφικό μποέμ. Για ένα νύφη, λέγοντας ότι ο γάμος όρκους σε ένα λευκό φόρεμα είναι ο συνήθης κανόνας, αλλά το σπάσιμο από το κουτί με το ρητό «να κάνω» σε λουλουδιού ή φυλλώδη φόρεμα μοτίβο θα μπορούσε να αυτό που πραγματικά θέλετε. Εάν έχετε αποφασίσει έτσι, τότε εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή μποέμ νυφικό σας. Προσπαθήστε να μην να επιλέγουν υπερβολικά διαρθρωμένο patterned φόρεμα διότι μπορεί να υπονομεύσει ακριβώς το μποέμ στυλ ένδυσης και καθιστούν βλέμμα υπερβολικά παρηκμασμένη. Το μοτίβο είναι μεγάλο ή μικρό, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το φόρεμά σας πρέπει να συντάξει η ουσία του στυλ hippie.
Βοημίας Maxi φόρεμα γάμου? Ένα από τα vintage νυφικά μποέμ είναι ένα νυφικό maxi η οποία τονίζει την «όλα επιτρέπονται» της μόδας της δεκαετίας του εβδομήντα. Ένα γαμήλιο φόρεμα maxi δεν πρέπει να είναι μονότονο or κολακευτικό. Αναπόφευκτα επιτείνει You φόρεμά σας με αντίστοιχες διακοσμητικά στοιχεία και φύλλα, και να επιλέξετε ένα λίγο αποκαλυπτικό ντεκολτέ για να προσθέσετε ένα λαμπερό αφή σε αυτό. Such Victorian λιβάδι εμπνευσμένη νυφικά φορέματα μπορούν να γίνουν σε ελεφαντόδοντο, κρέμα, ή peachy λευκά. Such ένα φόρεμα μπορεί να κλέψουν την καρδιά κάθε γαμπρού και καταβάλλουν κάθε παράνυμφοι πράσινο με το φθόνο.
Μποέμικο Νυφική ​​Μακιγιάζ
Από την ανωτέρω μποέμ νυφικά σας έδωσα μια ιδέα για το πώς να κάνετε το γάμο σας boho φόρεμα, θα προχωρήσουμε στο νυφικό μακιγιάζ. Για την σημαντικότερη «ημέρα» της ζωής σας, αφήστε μαλλιά σας κάτω και δώσετε κάποιο μπούκλες. Ένα στεφάνι λουλούδια στα μαλλιά και μικροσκοπικά λουλούδια κόβονται in the κοτσίδες θα έδινε την εντύπωση ενός Pixie Fairie. Αυτοί που έχουν κοντά μαλλιά δεν χρειάζεται να fret και η έλλειψη μεγάλης κλειδαριές δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τραβήξει μακριά boho-chic εμφάνιση σας. When τα πάντα για μποέμ είναι τολμηρός και εκκεντρικών, τότε τα γαμήλια παπούτσια πρέπει επίσης να είναι μια μακρινή κραυγή από συμβατικότητα. Διαλέξτε παπούτσια μπαλέτου ή παντόφλες στολισμένη με λουλούδια αντί της τυπικής παπούτσια. Μακιγιάζ πρέπει να είναι αποχρώσεις του χαλκού για να αναδείξει ένα γήινων βλέμμα.
Read more on:? Βοημίας Ενδυμασία για Γυναικεία? Μη παραδοσιακών Νυφικά? Νυφικό Στυλ? Are Βοημίας νυφικά εμπνευσμένα από φυσικές παρθένα ομορφιά και αποτελούν μοναδικό συνδυασμό παρελθόντος πολιτισμών και νέες τάσεις. Έτσι, πάρτε τη δική μποέμ φόρεμα του γάμου σας εάν είστε άφοβοι να προχωρήσει μακριά από την παράδοση.