Εκκλησία Ιδέες ΔΕΛΤΙΟ

Είναι μια πολύ κοινή αντίληψη ότι οι ιδέες του σκάφους εκκλησίας δελτίο πρέπει να είναι παραδοσιακό με το συγκεκριμένο χρώματα, τα οποία κανείς δεν μπορεί να αλλάξει ή να παρεμποδίσει in. Αυτό δεν είναι καθόλου την περίπτωση στις εκκλησίες του σήμερα που είναι πιο ανοικτή για τους νέους και τις ιδέες τους. Κανείς δεν θα θέλετε να διαβάσετε προκηρύξεις και δελτία από σανίδες ή χαρτιά οποία έχουν δύο μόνο χρώματα, ασπρόμαυρο. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα και σχέδια για το δελτίο, μπορείτε να έρθετε επάνω με αρκετές ιδέες δελτίου εκκλησίας. Οι περιοδικές αποτελούν πολύ σημαντικό αναγκαιότητα στη οποιοδήποτε μεγάλο ίδρυμα, χρησιμοποιούνται να εμφανίσετε την τρέχουσες και επερχόμενη υποθέσεις στην μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είναι, επίσης, χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση ευγνωμοσύνη, τα αιτήματα και ανακοινώσεις για το εκκλησίασμα. Ρίξτε μια ματιά σε κάποια τέτοια μοναδικές και διασκέδαση ιδέες για δελτία εκκλησία.
Εκκλησία Σχεδιασμός Ιδέες ΔΕΛΤΙΟ
Είτε εκθέτονται στο board ή απέστειλε ατομικά, δελτία μεταφέρουν την ουσία της εκδήλωσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σχεδιάσει τη δελτία όπως εικόνες εκτύπωσης, κάνουν αφίσες, δημιουργήσετε ένα κάλυμμα θέματος ή απλά γράψτε όμορφο κείμενο με μία κομψή χρώμα. Υπάρχουν κατάλογοι των ανακοινώσεων ότι ο πρεσβύτερος έχει να κάνει για την κοινότητα εκκλησίας να γνωρίζει, αλλά δεν είναι μια εύκολη δουλειά να τους ενημερώσουμε με πρόσωπο και αυτό είναι όπου δελτία χρησιμοποιούνται. Περισσότερα για τη μηνιαία ιδέες πίνακα ανακοινώσεων.
Εκκλησία Ιδέες Εξώφυλλο Δελτίου
Όταν δεν είστε αναρτώντας την δελτίο πάνω χαρτονιού για όλους να διαβάσουν, ή διανέμουν fliers στην εκκλησίασμα, είναι πάντα συμβούλευσε να καταστεί η δελτίο καλύπτει περισσότερες εκφραστική. Η σειρά λατρείας για μια κανονική υπηρεσία Κυριακή, για έναν γαμήλια τελετή, Πάσχα, ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μπορεί να διανεμηθεί από αυτές δελτία. Το εξώφυλλο θα πρέπει τουλάχιστον να δώσει μια ιδέα σχετικά με το γεγονός, έτσι πρέπει να γίνει ευπαρουσίαστος. Αυτό θα μπορούσε προσθέσετε ένα διαφορετικό αφή στο ντεκόρ του Δελτίου και κάνουν όμορφες ιδέες δελτίο εκκλησία.
Εάν μπορείτε, χρησιμοποιήσετε έγχρωμο χαρτί για αυτές δελτία όπως ροζ, κίτρινο, μπλε και πράσινο και γράψτε το κείμενο με σκούρα χρώματα. Εκτυπώστε εικόνες της εκδήλωσης στο εξώφυλλο να καταστεί πιο ευπαρουσίαστο, σαν ζευγάρι για ένα δελτίο γάμο, εκκλησία σας για οποιαδήποτε άλλη λειτουργία ή υπηρεσία. Μπορείτε πάντα να επικολλήσετε παγιέτες ή δένετε κορδέλες για να φανεί πιο όμορφη με ένα χρώμα σχεδίου αποφάσισαν για την εκδήλωση. Γράψτε μια σύντομη περιγραφή για την εκδήλωση σε δύο γραμμές σχετικά με την κάλυψη και να φανεί όμορφη και απλή.
Εκκλησία Ιδέες συμβούλιο Δελτίο και Interiors
Αφότου έχετε αποφασίσει για το χρώμα και εικόνες για την κάλυψη του δελτίου, στο εσωτερικό μπορείτε να δώσετε μια λεπτομερή περιγραφή του προγράμματος με λεπτομέρειες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο. Αν το γεγονός είναι ένα φεστιβάλ όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, αναφέρω το χρόνο της υπηρεσίας (από και προς) και στη συνέχεια τη σειρά λατρείας μετά από αυτήν. Μπορείτε να δώσετε τους ύμνους που τραγουδιέται στην υπηρεσία καθώς και οι απαντήσεις να ειπωθεί. Κατόπιν μετά ολόκληρο διάταξη είναι πάνω, δώστε μια μικρή ευχαριστώ σημείωμα ως εκτίμηση για παρουσία το εκκλησίασμα του.
Εάν η δελτίο υποτίθεται ότι είναι ακριβώς ένα ιπτάμενων με ανακοινώσεις ή αριθμών, μπορείτε εύκολα καταστούν τόσο ελκυστικές όσο των υπηρεσιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά επίσης ως ιδέες πίνακας ανακοινώσεων για την εκκλησία. Μνεία επαφές στην καλύμματα και στη εσωτερικό, χρήση διαφορετικά χρώματα για τη γραμματοσειρά σε κάθε πληροφορίες επικοινωνίας. Εάν μπορείτε, προσθέσετε εικόνες κάθε επαφής ακριβώς να καταστεί πιο βολικό για το εκκλησίασμα. Αν υπάρχουν ανακοινώσεις για γενέθλια, επετείους, τα μέλη αδιαθεσία, νεκρολογίες, ανακοινώσεις γέννησης, βέρες, Κυριακή δραστηριότητες του σχολείου και άλλες εκδηλώσεις εκκλησίας, μπορείτε να έχετε απλά και μόνο σελίδες για τις πληροφορίες. Αυτές οι ιδέες δελτίο εκκλησία μπορεί σας βοηθήσει σίγουρα πάρετε μια τεράστιος ανεμιστήρας ακόλουθα στο εκκλησία σας. Περισσότερα για τον στρατηγικό προγραμματισμό για τις εκκλησίες.
Εάν έχετε μερικές περισσότερες ιδέες δελτίο εκκλησία, μην τους κρατήσει εις εαυτους αλλά χρησιμοποιούν να κάνουν πηγαίνοντας στην εκκλησία πιο διασκεδαστικό.