Σπιτική Σαπούνια Dish

Σπιτική σαπούνι πιάτων έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι δεν θα στεγνώσει το δέρμα έξω, λειτουργεί καλά για τους ανθρώπους που είναι αλλεργικοί σε εμπορικά σαπούνια που διατίθενται στην αγορά. Για ορισμένους, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι τα χρήματα που εξοικονομεί ένα από φτιάχνουν σαπούνι στο σπίτι. Στον κατάλογο των συστατικών να κάνει σπιτικό σαπούνι πιάτο δεν είναι μεγάλη. Παρόλο που υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι λήψης απορρυπαντικό πιάτων, περισσότερα από τα αυτά είναι γρήγορη και εύκολη να κάνει. Θα πρέπει να ανακυκλώσει είτε μπουκάλια συμπίεση των διαθέσιμων στο εμπόριο σαπούνι πιάτο ή θα πρέπει να πάρει άδεια πλαστικά μπουκάλια με καπάκι συμπίεση για εύκολη χρήση. Ας δούμε τώρα πώς να κάνει σπιτικό σαπούνι πιάτων.
Σπιτική Σαπουνοθήκη Συνταγή # 1? Για να σπιτικό σαπούνι πιάτων σε αυτήν την συνταγή θα κάνουμε χρήση υγρού Καστίλλης σαπούνι. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνουν σαπούνι πιάτο, καθώς η βάση του σαπουνιού είναι ήδη πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει μόνο να προσθέσω λίγα περισσότερα υλικά για να πάρουν σπιτικό σαπούνι πιάτο ως τέλεια γίνεται ως το εμπορικό σαπούνι. Κάντε κλικ για να διαβάσετε την παρασκευή σαπουνιού σπιτικό.
Συστατικά
Υγρό Καστίλλης σαπούνι 2 φλιτζάνια? Αιθέριο έλαιο της επιλογής σας μερικές σταγόνες? Νερό ½ φλυτζάνι? Μέθοδος
Θερμάνετε το ½ φλιτζάνι νερό και να τη συνδυάσουμε με υγρό σαπούνι Καστίλλη. ? Προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια της επιλογής σας για να πάρετε μια ευχάριστη μυρωδιά. ? Ανακινήστε το σαπούνι καλά, έτσι ώστε όλα τα συστατικά αναμιγνύονται καλά μαζί. ? Αποθηκεύστε το σαπούνι σε ένα μπουκάλι συμπίεση. ? Πριν χρησιμοποιήσετε το σαπούνι, το κούνημα καλά. ; Σπιτική Σαπουνοθήκη Συνταγή # 2 · Σαπούνια σε νιφάδες συχνά χρησιμοποιούνται για να κάνουν σαπούνι πιάτο, δεδομένου ότι κάνουν μια ιδανική βάση για σπιτικές σαπούνι πιάτων. Οι νιφάδες είναι ήπια και είναι μεγάλη για τον καθαρισμό. Επίσης, ανακατεύουμε καλά να σχηματίσουν μια υγρό καθαριστικό σπίτι. Σαπούνια σε νιφάδες μπορούν να αγοραστούν από τα καταστήματα. Χυμό λεμονιού ή ξίδι ή και τα δύο μπορεί επίσης να προστεθεί, να δώσει το σαπούνι ένα γράσο-κόπτη. Διαβάστε για το πώς να κάνει σπιτικό σαπούνι.
Συστατικά
Σαπούνια Νιφάδες 2 κούπες; Ζεστό νερό 1 γαλόνι; γλυκερίνη 2 κουταλιές της σούπας; Χυμός λεμονιού ¼ φλιτζάνι · ξίδι ¼ φλιτζάνι · αιθέρια έλαια της επιλογής σας μερικές σταγόνες; Μέθοδος
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε νιφάδες σαπούνι και νερό αναμειγνύεται μαζί. ? Σε χαμηλή φωτιά, ζεστό μείγμα καθώς ανακατεύετε συχνά, μέχρι το σαπούνι είναι εντελώς διαλυμένο σε νερό. ? Προσθέστε γλυκερίνης στο σαπούνι και ανακατεύουμε καλά. -Απομακρύνεται το τηγάνι από τη φωτιά. ? Αφήστε το σαπούνι κρυώσει λίγο, πριν να προσθέσετε λεμόνι και το ξύδι στο σαπούνι. ? Τότε προσθέστε τις βασικές σταγόνες λάδι και ανακατεύουμε καλά. ? Ρίξτε το υγρό σαπούνι πιάτων σε φιάλες συμπίεση και να θυμάστε να ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. ? Σπιτική Σαπουνοθήκη Συνταγή # 3? Δεν χρειάζεται να απορρίψει τα κομμάτια κατάλοιπο της σαπούνι. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για υγρό σαπούνι, το οποίο είναι κατάλληλο για τα πλυντήρια πιάτων. Με αυτό θα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Η διαδικασία μπορεί, όμως, απαιτεί λίγη δουλειά. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να αναλάβει είναι να κόβουμε το σαπούνι σε μικρά κομμάτια. Η άλλη εναλλακτική λύση είναι να σχάρα στο σαπούνι σε λεπτές λωρίδες.
Συστατικά
Σαπούνια ροκανίδια 2 φλιτζάνια · ζεστό νερό 3 κούπες; Χυμός λεμονιού ¼ φλυτζάνι μέθοδος
Σ 'ένα μικρό κάδο ή την κούπα τοποθετήστε το ξέσματα σαπούνι. ? Ρίξτε 3 φλιτζάνια νερό για τη ξέσματα σαπούνι και αφήστε το για αρκετές ώρες, μια μέρα στην άλλη είναι προτιμότερη. , Στον πρωί πολτοποίηση τα ξέσματα σαπούνι μέχρι να είναι ομαλές. ? Προσθέστε άλλο ½ φλιτζάνι σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό για την αραίωση της συνέπειας και να πάρει την επιθυμητή σύσταση. ? Τώρα προσθέστε χυμό λεμονιού για να το σαπούνι και ανακατεύουμε καλά. ? Pour το σαπούνι σε μπουκάλι συμπίεση, αλλά μην ξεχάσετε να ανακινείται καλά πριν τη χρήση. ? Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε? Ιδέες για Σπιτική Σαπούνια πρόσθετα? Σπιτική Σαπούνια Συνταγές? Όταν κάνετε σπιτικό σαπούνι πιάτο, συνιστάται να προσθέσετε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, όπως άσβεστος, πορτοκάλι ή λεμόνι στο σαπούνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορισμένα έλαια ευκαλύπτου και μέντας, καθώς και, δεδομένου ότι βοηθούν στην καταπολέμηση και καθαρίστε τα μικρόβια.