Κανόνες συμπεριφοράς Κανόνες

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, τόσο στο δουλειά ή κάπου έξω. Και για την πλειοψηφία από τα πράγματα που κάνουμε, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες εθιμοτυπίας που θα ακολουθηθούν. Πρέπει να εξετάσουμε την κατάλληλη εθιμοτυπία και να ενεργούν αναλόγως, έτσι ώστε να μην εμπίπτουν σε οποιαδήποτε αμηχανία ή μια ατυχής κατάσταση. Ας συζητήσουμε τώρα ορισμένοι κανόνες εθιμοτυπίας που πρέπει να ακολουθούνται ενώ στο γραφείο, επικοινωνούν μέσω e-mail, το φαγητό σε ένα ξενοδοχείο, να είναι παρόντες σε ένα εταιρικό συναντηθούν, και άλλων παρόμοιων καταστάσεων.
Χρήσιμους κανόνες εθιμοτυπία για να εξετάσει
Email εθιμοτυπία κανόνες: Υπάρχουν μερικά πολύ απλοί κανόνες εθιμοτυπίας του Διαδικτύου για να εξετάσουν κατά στέλνοντας ένα email. Αποφύγετε πολύ μακρύ ποινές, γνωρίζουν τον σκοπό για την αποστολή των e-mail, δεν κάνουν ανόητα λάθη στη γραμματική και ορθογραφία, ποτέ δεν χρησιμοποιούν κεφαλαία γράμματα που σχετίζεται με τις λέξεις που εκφράζονται θυμωμένα, και δεν χρησιμοποιούν σύντομες φόρμες και emoticons (ειδικά στα εταιρικά e-mail). Το τελευταίο και το πιο σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κανόνας εθιμοτυπία είναι να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δύο φορές πριν από την αποστολή απέναντι στον παραλήπτη.
Read more on:? Netiquette - Internet δεοντολογίας · Email εθιμοτυπία - Instant Messaging εθιμοτυπία δείπνο.Το εθιμοτυπία κανόνες: Αν σκέφτεστε κανόνες εθιμοτυπίας πίνακα, υπάρχουν πολλές, όμως, ας συζητήσουμε μόνο τις πιο σημαντικές ετικέτες τραπεζαρία. Τρώτε αργά και σε μικρές μπουκιές, να αρχίσουν να τρώνε μόνο αφού όλα τα μέλη σερβίρονται, κομμένα μόλις ένα ή δύο κομμάτια των τροφίμων σε μια χρονική στιγμή χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μαχαίρι και πιρούνι, δεν μιλάμε όταν έχεις φαγητό στο στόμα σας, ποτέ δεν κάνει θόρυβο, ενώ μάσημα του τροφίμου, και μην προσπαθείτε να λάβουν τα τρόφιμα τον εαυτό σας αν είναι λίγο μακριά από σας πάνω στο τραπέζι. Read more on ορθή εθιμοτυπία τραπεζαρία.
Συνάντηση εθιμοτυπία Rules? Σε συμμετοχή του σε συνεδρίαση στο γραφείο σας, προτείνεται να κρατάτε PDAs σας και τα κινητά τηλέφωνα σε σιωπηλή λειτουργία. Επίσης, μην διατηρούν αυτά τα gadgets στο τραπέζι, ακόμα κι αν είναι σε λειτουργία η «δόνηση». Είναι μια καλή επιχειρηματική δεοντολογία να έρθουν στην ώρα τους ή πέντε λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Αν κάποιοι άλλο άτομο μιλάει, δεν διακόπτουν τον και αρχίστε να μιλάτε. Είναι πάντα μια καλύτερη και επωφελή ιδέα να έρθουν στη συνάντηση με τη δέουσα ετοιμότητα.
Γραφείο Εθιμοτυπίας Rules? Έρχεται τώρα το πιο σημαντικό μέρος, που είναι εθιμοτυπία γραφείο. Όταν είστε στο γραφείο σας και να μιλάτε στο τηλέφωνο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συνομιλία σας δεν είναι ανησυχητικό συναδέλφους σας γύρω. Καλή εθιμοτυπία τηλέφωνο είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο μέρος όπου κανένας δεν θα πάρουν διαταραχθεί από ομιλία σας. Μην πάτε στο γραφείο τους συναδέλφους σας και το κουτσομπολιό έναρξης ή ρωγμή αστεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην διαβάζετε σημειώσεις και πληροφορίες που είναι στο γραφείο άλλο εργαζόμενο του.
Διαβάστε περισσότερα για:? Εργατικά Κατευθυντήριες γραμμές εθιμοτυπία? Cubicle εθιμοτυπία? Σερβιρίσματος εθιμοτυπία Rules? Τροφίμων εξυπηρετεί εθιμοτυπία θα πρέπει να ακολουθείται, προκειμένου να κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται άνετα και χαιρετίζεται από τη γιορτή. Σε μια τυπική ρύθμιση, την τιμώμενη χώρα πρέπει να επιδοθεί κατ 'αρχάς, στη συνέχεια, τις κυρίες, που ακολουθείται από άνδρες, και τελικά τα άτομα που φιλοξενεί τη γιορτή. Εάν ο διακομιστής δεν είναι σίγουροι για την ταυτότητα των επισκεπτών, που μπορούν να ξεκινήσουν με το παλαιότερο γυναίκα και να προσφέρει την υπηρεσία αναλόγως ως ο νεότερος άνθρωπος.
Διαβάστε περισσότερα για:? Τυπική εθιμοτυπία Rules? Κοινωνική εθιμοτυπία συμβουλές? Αυτά ήταν μερικά σημαντικά rules εθιμοτυπίας που πρέπει να ακολουθούνται ανάλογα με τις αντίστοιχες καθορισμό τους. Υπάρχουν πολλοί άλλοι κώδικες συμπεριφοράς που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν είναι σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση.