Astilbe Φροντίδα

Astilbe (προφέρεται ως uh-ακόμα-μέλισσα) είναι επίσης γνωστό ως «γενειάδα ψευδή κατσικίσιο» καθώς, ενώ η astilbe έννοια λουλούδι - "Θα είμαι ακόμα περιμένουμε». Αυτό το φυτό έχει σύνθετα φύλλα με panicles μικρή πολύχρωμα λουλούδια. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες του φυτού που χρησιμοποιείται astilbe για την κηπουρική. Οι πιο συνηθισμένες ποικιλίες κανείς να πάρει για να δει τα κόκκινα φυτά astilbe λουλούδι που έχουν μέσο σκούρα πράσινα φύλλα? Άλλες ποικιλίες του φυτικές υπόλευκα λουλούδια, με το μεγάλο ανοικτό πράσινο φύλλα, ενώ ακόμα άλλες ποικιλίες astilbe δίνουν ροζ λουλούδια. Μπορείτε να αγοράσετε είτε astilbe βολβοί και των φυτών τους για να αυξηθεί η astilbe φυτό, ή να αγοράσει μια μονάδα απευθείας. Astilbe λάμπες μπορούν να παραγγελθούν online ή αγοράζονται σε τοπικό βρεφικό σταθμό. Με την καλή ποιότητα των λαμπτήρων astilbe μπορείτε να καλλιεργούν astilbe plants γρηγορότερα. Έτσι, ψάξτε απευθείας σύνδεση για τις φωτογραφίες του astilbe για να επιλέξετε την ποικιλία των astilbe που σας αρέσει περισσότερο, και να το παραγγείλετε on-line ή σε έναν τοπικό βρεφικό σταθμό κοντά σας.
Astilbe Φροντίδα Οδηγίες
Την φροντίδα οδηγίες για astilbe διαφέρει ανάλογα την εποχή, έτσι ώστε να έχετε κατά νου αυτές τις σημαντικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη astilbe.
Φως Απαιτήσεις: Το site για φύτευση αυτών των ανθοφόρων φυτών πρέπει να είναι μια πιτσιλωτός σκιασμένη περιοχή. Μπορείτε να φυτέψετε also astilbe σας σε πλήρη ήλιο, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τους παρέχουν άφθονο νερό.
Soil Απαιτήσεις: Φυτών τους κατά τη διάρκεια της άνοιξης ή πτώση με χώρο 2 πόδια μεταξύ των φυτών. Το χώμα πρέπει να χούμο πλούσια και καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Χαλαρώσουν μέχρι του εδάφους στο κρεβάτι κήπο, και προστίθενται 2 ίντσες της κομποστοποίησης στρώμα σε αυτό.
Νερό Απαιτήσεις: Μετά φυτεία, προσφέρει άφθονο νερό για να συμπυκνώσει το έδαφος κηπουρικής. Keep πότισμα των φυτών μία ή δύο φορές εβδομάδα για να διατηρηθεί υγρό χώμα, αλλά προσέξτε να μην σε νερό ή να κάνει του εδάφους soggy. Κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών, μειώνουν την ποσότητα του νερού.
Mulching Απαιτήσεις: Χρησιμοποιήστε μια σάπια φύλλα της 1-2 εκατοστά γύρω από το έδαφος της astilbe εγκαταστάσεων. Το προστατευτικό στρώμα πρέπει να γίνει μετά τη φύτευση και το πότισμα γίνεται. Mulching συμβάλλει στη διατήρηση υγρασία που είναι πολύ σημαντική για την καλλιέργεια astilbe. Για να κάνετε σάπια φύλλα, άχυρο χρήσης και τεμαχισμένα bark σάπια φύλλα, και προσθέστε περισσότερες σάπια φύλλα όπως θα δείτε το πάχος του επιστρώματος που καταστρέφουν τη στιβάδα.
Λιπάσματα Απαιτήσεις: Δώστε μια για κάθε χρήση αργό λίπασμα προσιτά στο astilbe εργοστάσιο. Το λίπασμα που έχει NPK (άζωτο, φώσφορο και κάλιο) αναλογία 3:01:02 αναλογία είναι ιδανικό για το εργοστάσιο. Το λίπασμα πρέπει να δοθεί για τα φυτά που δύο φορές το χρόνο, κατά τη μέση της άνοιξης και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. After λίπανση, νερό τα φυτά προσεκτικά και την εξάπλωση των ζωοτροφών ομοιόμορφα.
Κλάδεμα Απαιτήσεις: Το κλάδεμα μπορεί να γίνει με τη διαλογή και οποιαδήποτε νεκρά φύλλα με κοφτερά ψαλίδια. Μπορείτε να περικόψετε το φυτό με το επίπεδο έδαφος αν τηρεί κάποιον από ξηρά ή σκούρα φύλλα. Κλάδεμα επιτρέπει στις εγκαταστάσεις να μεγαλώσουν υγιή φυλλώματα, όταν έρχεται η άνοιξη. Μπορείτε να καταργήσετε τις τζαμπατζής of the astilbe μονάδα πολλαπλασιασμού εάν χρειάζεστε.
Παράσιτα και Προβλήματα: Γενικά astilbe φυτών, όλων των ποικιλιών είναι πολύ ανθεκτικές σε κάθε επιβλαβών οργανισμών ή ασθενειών, και σπάνια θα χρειαστεί να λάβει οποιαδήποτε μέτρα ελέγχου των παρασίτων. Όμως, μερικές φορές τα φύλλα του astilbe θα γίνει καφέ και αρχίζουν να πέφτουν μακριά. Αυτό συμβαίνει λόγω της υπό πότισμα, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι σας παρέχει την κατάλληλη ποσότητα νερού σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Σχετικά με ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να παρατηρούν λευκά ασαφή ανάπτυξη στα φυτά που είναι μια μυκητιασική λοίμωξη, δαμάσκηνου σε τέτοια μολυσμένα φύλλα.
Μετά την ως άνω astilbe οδηγίες φροντίδας μπορούν να σας βοηθήσουν να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένη φυτά astilbe. Astilbe ανθίζει στο astilbe εποχή λουλούδι, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, και αν το φυτό έχει ληφθεί μέριμνα καλά τα άνθη θα προσθέτουν την ευθυμία και το χρώμα στον κήπο σας.