Spray Tan Συμβουλές

Νωρίτερα, οι άνθρωποι συνήθιζαν να περνούν πολύ χρόνο, την έκθεση στον ήλιο, για να επιτύχουν ένα μαύρισμα. Τώρα, η όλη ιδέα της ηλιοθεραπεία άλλαξε με την έλευση της διάφορες μεθόδους μαυρίσματος, όπως κρεβάτια μαυρίσματος και μαύρισμα ψεκασμού. Ενώ οι ηλιοθεραπεία και σολάριουμ σκουραίνει το χρώμα του δέρματος, από την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία, μαύρισμα ψεκασμού περιλαμβάνει χρωστικές ουσίες, τα οποία ψεκάζονται στο δέρμα. Ως αποτέλεσμα την υπέρμετρη έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία δεν θεωρείται για να είναι υγιές, όπως προτείνεται ως μια πιθανή αιτία για τον καρκίνο του δέρματος και εγκαυμάτων. Ωστόσο, μαύρισμα ψεκασμού είναι γρήγορη κερδίζοντας ορμή, ως μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος μαυρίσματος. Είναι, επίσης, θεωρείται ως ασφαλής εναλλακτική λύση στην υπεριώδη ακτινοβολία, που προκαλούνται στο σολάριουμ και ηλιοθεραπεία. Μπορείτε να επιτύχετε ένα μαύρισμα ψεκασμού από μία σαλόνι ή άλλο, μπορείτε να χρησιμοποιούνται προϊόντα που προορίζονται για χρήση στο σπίτι. Για να αποκτήσει ένα ωραίο μαύρισμα ψεκασμού, πρέπει να κάνει κάποιες προετοιμασίες πριν από τη συνεδρίαση. Μετά την εφαρμογή πάρα πολύ, πρέπει να πάρετε αρκετά φροντίδα, έτσι ώστε το μαύρισμα έχει ωραία εμφάνιση και διαρκεί περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για tips μαύρισμα ψεκασμού.
Συμβουλές για μαύρισμα ψεκασμού
Σήμερα, το μαύρισμα ψεκασμού has αναδειχθεί ως μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους μαυρίσματος, θα πρέπει να έχετε μια βασική ιδέα για το πώς να προετοιμαστούν για μαύρισμα ψεκασμού και να λαμβάνουν τη φροντίδα του δέρματος, μετά από τη σύνοδο. Εάν είστε αρχάριος, θα είναι πάντα καλύτερο να το πετύχουμε από ένα σαλόνι με επαγγελματίες που έχουν εκπαιδευτεί στη μέθοδο αυτή. Μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του τέλειου τόνο του δέρματος και γνωρίζουν την ακριβή ποσότητα του ψεκασμού που απαιτούνται για να πάρει τη συγκεκριμένη τόνο. Ο τόνος του δέρματος και το ποσό των σπρέι που χρησιμοποιείται είναι πολύ σημαντικά για την επίτευξη απόλυτα μαυρισμένο look. Πάνω απ 'όλα, ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής και έχουν καλό εξοπλισμό ποιότητας για το μαύρισμα ψεκασμού. Μόλις έχετε άνετα με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε καλή ποιότητα των προϊόντων που προορίζονταν για μαύρισμα ψεκασμού στο σπίτι. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές μαυρίσματος ψεκασμού, που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε ένα τέλειο μαύρισμα, που διαρκεί περισσότερο.
Δέρμα απολέπιση: Ένας από τους χρυσούς κανόνες για μαύρισμα ψεκασμού είναι να προετοιμαστεί εκ των προτέρων. Δέρμα απολέπιση θα πρέπει να γίνει πριν από τη σύνοδο μαυρίσματος, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Δεν υπάρχει χρήση υποβάλλονται μαυρίσματος ψεκασμού με τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διότι η χρωστική ουσία που αποδίδει σε αυτά τα κύτταρα, τα οποία θα ρίξει σε λίγες ημέρες. This συνεπάγεται απώλεια μαύρισμα, μετά από μερικές ημέρες εφαρμογής. While απολέπιση του δέρματος, εργάζονται περισσότερο στα γόνατα, αγκώνες αστράγαλοι, τα πόδια, κλπ, όπως αυτές τις τοποθεσίες τείνουν να έχουν περισσότερο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μπορείτε να πάρετε δέρμα σας απολέπιση δύο με τρεις ημέρες πριν από τη σύνοδο, ή ακριβώς πριν από τη συνεδρίαση. These ανήλια συμβουλές μαυρίσματος μπορούν να είναι μεγάλη βοήθεια, ενώ ετοιμάζει για το μαύρισμα ψεκασμού συνόδου.
Άλλα παρασκευάσματα: Ένα ντους πριν από τη σύνοδο είναι πάντα ευεργετική. Μπορεί να μην είναι δυνατό να κάνει ένα ντους, λίγο μετά το μαύρισμα ψεκασμού συνόδου. Αυτό ισχύει για το ξύρισμα, αποτρίχωση ή οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία. Ένα ντους πριν από τη σύνοδο μαυρίσματος ευνοεί επίσης να αφαιρέσει τα ίχνη των καλλυντικών, αποσμητικά και τον ιδρώτα από το σώμα. Οτιδήποτε που εφαρμόζονται στο δέρμα θα αλλάξει τα αποτελέσματα του μαυρίσματος ψεκασμού. Πριν από το διορισμό, βεβαιωθείτε ότι φοράτε χαλαρά, σκουρόχρωμα ρούχα και αφαίρεση αντικειμένων όπως κοσμήματα, ρολόι, σανδάλια, κλπ., ώστε να αποφεύγεται η αντιαισθητική μπαλώματα. Συνήθως, δεψικά μπάρ να παρέχουν οδηγίες πριν από τη συνεδρίαση. In περίπτωση ακολουθήστε οδηγίες. Οι παρακάτω συμβουλές μαυρίσματος πλύσης είναι για το πώς να αναλάβει τη φροντίδα του δέρματος μετά από τη σύνοδο.
Μετέπειτα φροντίδα: Μόλις το μαύρισμα ψεκασμού σύνοδος έχει τελειώσει, το αφήστε να στεγνώσει για μερικά λεπτά. Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά στο σώμα σας για να ελέγξετε κατά πόσον η βαφή εφαρμόζεται ομοιόμορφα ή μη. Σκουπίστε την περίσσεια χρωστικής. Προσπαθήστε να πάει στο σπίτι απευθείας από το σαλόνι. Αποφύγετε επίπονες δραστηριότητες που προκαλούν εφίδρωση, που μπορεί να επηρεάζουν το μαύρισμα. Περιμένετε για τουλάχιστον οκτώ ώρες για να έχει ένα ντους. A little bit του χρώματος μπορεί να βγει από το πρώτο μπάνιο μετά τη σύνοδο μαυρίσματος ψεκασμού. Σπρέι άκρες μαυρίσματος περιλαμβάνουν αποφυγή ζεστό νερό, σφουγγάρι, σαπούνι και exfoliants, στη διάρκεια του πρώτου ντους μετά τη δέψη (Θα ήταν καλύτερα, αν μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα πράγματα για λίγες μέρες). Απαλά Pat το ξηρό δέρμα, δεδομένου ότι δεν είναι καλή ιδέα να το τρίβετε. Κρατήσει το σώμα σας ενυδατωμένο καλά και καλά ενυδατωμένο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρισμα αραίωσης, για να διαρκέσει περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα για την αυτοδιάθεση συμβουλές βυρσοδεψία και καλύτερο εαυτό βυρσοδέψη.
Τα παραπάνω δήλωσε ο άκρες μαύρισμα ψεκασμού μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας τέλειο μαύρισμα. This μαύρισμα δεν μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από επτά μέρες. Έτσι, θα χρειαστεί να υποβληθούν σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες μαυρίσματος ψεκασμού για ένα μαυρισμένο μόνιμη εμφάνιση.