Αλλάξτε όνομα μετά Γάμος

(Mike και η Φοίβη είναι παντρεμένος και η Φοίβη θέλει παίρνει όνομά της άλλαξε)? Mike: Τι είναι καινούργιο;? Φοίβη: Λοιπόν, δεν είμαι πια Phoebe Buffay.? Mike: Αυτός μεγάλος! Έχετε αλλάξει το όνομά σας;? Φοίβη: Ναι έκανα! Ικανοποιούν: Πριγκίπισσα Αιώρα Banana Consuela
~ Φίλοι (Ο Ένας με πριγκήπισσα Consuela)
Πώς να αλλάξει όνομα μετά τον γάμο; Έχουμε μπροστά μας έναν αυξανόμενο αριθμό των γυναικών (οι άνδρες δεν ήσαν πάρα πολλοί έτσι κι αλλιώς), ο οποίος προτιμούσε να μείνει στην αρχική του επωνύμου τους μετά τον γάμο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται ότι μόλις είναι παντρεμένοι, θα έπρεπε να λάβουν τα επώνυμο σύζυγό τους. Σε μια παρτίδα των πολιτισμών, ο σύζυγος ή την οικογένεια του συζύγου αποφασίσει να δώσει ένα τελείως διαφορετικό όνομα για να τους νεόνυμφους νύφη. Αλλά οι γυναίκες έχουν πλέον την αποτίμηση αρχικό τους όνομα πολλά περισσότερα αυτές τις μέρες καθώς αισθάνονται ότι έχουν σκαλισμένα από μια ταυτότητα για τους εαυτούς τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, την αλλαγή ονομασίας μετά ο γάμος είναι αρκετά διαδεδομένη μεταξύ των γυναικών σε όλο τον κόσμο.
Τώρα αλλάξει όνομα μετά το γάμο, δεν περιορίζεται μόνο σε επώνυμα. Πολλοί άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να αλλάξουν όνομα και μεσαίο όνομά τους ως καλά. Ή να πάρετε ένα τελείως διαφορετικό όνομα συνολικά! Παρόλο που υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που αλλάξει το όνομα μετά το γάμο, μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε το όνομά σας σχεδόν κάθε στιγμή της ζωής σας. Όπως Princess Consuela π.χ.!
Προφανώς, η αλλαγή του ονόματος έχει περισσότερο από λίγα σειρά συνημμένη. Όταν αλλάζετε όνομά σας ή επώνυμό σας, αλλάζετε βασικά ένα καθορισμό πτυχή της ταυτότητάς σας. Που σημαίνει ότι όλα τα έγγραφα που έχετε ότι η διαπίστωση της ταυτότητάς σας θα πρέπει να ενημερωθούν για το νέο όνομα. Έτσι, ενώ την αλλαγή επωνύμου μετά γάμου είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, τον τρόπο ενημέρωσης της αλλαγής του ονόματος μετά γάμου στη βάση αποδείξεις ταυτότητά σας είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα.
Πώς να αλλάξετε το όνομά σας μετά το γάμο
Πρώτον, οι προειδοποιήσεις. Ίσως δεν μπορείτε να αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ονόματα αποτέλεσαν copyrighted, ή εκείνα που φαίνονται προσβλητικό στην κοινωνία. Δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα που μπορεί να θεωρείται ότι είναι υποτιμητικό σε μια φυλή, πολιτισμό ή μια χώρα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε την εντύπωση ότι το όνομα που ψάχνετε, επισταμένως.
Αλλαγή ονόματος Μετά το γάμο: Βήμα Νο 1? The πρώτο βήμα στην αλλαγή επώνυμό σας είναι να πάρετε ένα έντυπο για την αλλαγή του ονόματός σας. Μπορείτε να βρείτε αυτό φόρμας ή ένα σύνδεσμο προς αυτή φόρμα σε έναν ιστοχώρο κυβέρνηση. Μπορείτε να βρείτε επίσης το σκληρό αντίγραφο του εντύπου αυτού διατίθεται με ένα δικηγόρο ο οποίος πιστοποιεί τον γάμο σας ή με το τοπικό δικαστήριο.
Αλλαγή ονόματος Μετά το γάμο: Βήμα # 2? Το δεύτερο βήμα για την αλλαγή της επωνυμίας μετά το γάμο είναι να καλύψει πλήρως αυτή τη μορφή. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λάθη στο έντυπο. Στην περίπτωση που έχετε κάνει λάθος και γδαρμένο έξω, να πάρει άλλη μορφή και γεμίστε το ξανά. Να είστε βέβαιος ότι το όνομα είστε συμπληρώσετε το έντυπο είναι το όνομα που θέλετε να ζήσετε με! Στη συνέχεια υποβάλλει το έντυπο στον τοπικό δικαστήριο.
Name αλλάζει μετά Γάμος: Βήμα # 3? Το επόμενο βήμα στο πώς να αλλάξετε σας Ονόματός, μετά το γάμο θα δεχθεί την παραλαβή αλλαγή της επωνυμίας. αίτημά σας για ένα νέο όνομα θα επανεξετάζονται από την δικαστήριο. Μόλις λάβετε το νέο όνομα σας, το πρώτο βήμα είναι να ανακοινώσει το νέο όνομα στην επίσημη εφημερίδα.
Αλλαγή ονόματος Μετά το γάμο: Βήμα # 4? Το τελευταίο βήμα σε αυτή τη διαδικασία αλλαγής του ονόματος είναι να πάρετε όλα τα παλιά έγγραφα μαζί - άδεια οδήγησης, διαβατήριο, κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, τα τραπεζικά έγγραφα, τα έγγραφα πιστωτικών καρτών, κλπ., μαζί με την κοινοποιήσεων της αλλαγής του ονόματός σας, και ενημερώνει όλους αυτούς τους ανθρώπους που σας έχουν αλλάξει το όνομά σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάθε ένα από αυτά τα ιδρύματα έχουν τη δική μορφές αλλαγής όνομά τους και θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα αυτά καθώς και να παρέχει τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για την αλλαγή της επωνυμίας.
Έτσι τώρα Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε όλοι πολύ καλά για το πώς να αλλάξει επώνυμο σας νόμιμα. αλλαγή όνομα μετά το γάμο σε πολλούς πολιτισμούς εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται ως ένδειξη σεβασμού για τον σύζυγο και την οικογένειά του. Changing name after marriage is κάτι σημαντικό and hence υπήρχε η σχετική πληροφορία hopefully helpful for you.