Falling in Love με έναν παντρεμένο άντρα

Η αγάπη είναι τυφλή, έτσι λένε έτσι. Αλλά σε ποιο βαθμό, δεν ξέρω.
Η Jenny και ο Oliver κοινού ένα ανεξήγητο ομολόγων, η οποία συνέχισε να χτίζει όπως και η αργή άνθιση του λωτού που εντάθηκε με την ψυχρότητα της νύχτας και ρίξει μακριά όταν ο ήλιος darted επάνω. Είχαν τα άυλα πηλό έτοιμο να σμιλεμένο από τον αρχιτεχνίτη. Καθώς η Θεϊκή του σχεδιασμού μετριάζεται το ομόλογο, η εγγύτητα αυξημένη μεταξύ, να δοθεί στη σχέση, ένα μυστηριώδες αίσθημα της μονιμότητας. απλότητα του / της άφησε σ 'έναν ωκεανό σκέψεις, στην ιστορία της δεινά, σε στιγμές της αγάπης. Ήταν ένα φάσμα συναισθημάτων γεμάτο ανησυχίες και φροντίδες, την απελπισία και την ελπίδα, τα δάκρυα και χαμόγελα, χαρές και λύπες. Τραγούδησε το τραγούδι της Ελπίδας για να την. Ένα τραγούδι που έκανε τάμα να της δείξει τον δρόμο. Ένα τραγούδι, υποσχόμενη της τη διατήρηση του αινιγματικού connect που μοιράζονται. Ως το τραγούδι καμουφλαρισμένη τους φόβους της, αποφάσισε να περπατήσει μαζί του για να προσπαθήσει για το ομόλογο που ήταν άψογα τις δικές τους, πάνω από τη συζήτηση ή αποτίμηση κανενός.
Ναι, τη σύνδεση μοιράστηκαν ήταν δικοί τους, αλλά δυστυχώς επειδή Όλιβερ ήταν παντρεμένος, πρόσθεσε ορισμένες ρεαλιστικές διαστάσεις σε αυτό. οικογενειακή του κατάσταση, που η κατάσταση δεν είναι μόνο τις επιχειρήσεις τους, αλλά θα επεκταθεί και σε εκείνες που σχετίζονται με αυτά. Jenny, ήταν έρωτας με ένα παντρεμένος άνθρωπος, τυφλά, γνωρίζοντας ότι η σχέση δεν θα αποκομίσουν μια εικόνα που επιθυμείτε. υλοποίησή της, την οδήγησε στο δρόμο για την αντιμετώπιση είναι ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα, με ρεαλιστικό τρόπο.
The Thing Δικαίωμα? Ήταν παντρεμένος, είχε μια σύζυγο, τα παιδιά, εκτεταμένες οικογένειες και, επιπλέον, ήταν μεγάλα. Αρχικά, ξεκίνησε με αργά την νύχτα κουβεντιάζοντας και ασταμάτητο γραπτών μηνυμάτων, η οποία οδήγησε στην μυστικές συναντήσεις. Ήταν, και εξακολουθεί να είναι (έτσι πιστεύει), τον τέλειο άντρα γνωρίσει. Μοιράστηκαν τους ίδιους στόχους, διάνοιες, τις επιθυμίες και πάνω από όλα μια πνευματική σύνδεση. Έτσι, αν υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που υποστήριξαν τους μαζί, τότε, μια υπόθεση με έναν παντρεμένο άντρα, φάνηκε όπως το σωστό πράγμα που κάνει. Δεδομένου ότι, ένιωθε πάρα πολύ η χημεία θέρμανση, την κατάδυση ήταν αμοιβαία, όμως παράλογο σε μακροπρόθεσμη βάση. Και άρχισε έτσι την εποχή κάνει τη σειρά του, σε αμφότερες τις ζωές τους ...
Δεν είναι πάντα? Oliver ήθελε απλά της, όσο εκείνη τον ήθελε. Ήταν ακριβώς όπως Garth Ρυάκια τραγούδησε, Είναι όταν είστε καλείτε 6 αριθμούς ακριβώς να κρεμάσετε το τηλέφωνο, οδήγηση σταυρό πόλη ακριβώς να δούμε εάν shes σπίτι, ξυπνώντας ένα φίλο στο νεκρούς της νύχτα μόλις να ακούσει 'em πω ότι είναι gonna είναι εντάξει, όταν είστε εύρεση πράγματα να κάνουμε μην κοιμηθείτε προκαλέσει ξέρετε εκείνη θα είναι εκεί στα όνειρά σας, ήταν σίγουρος περισσότερο από ένα μνήμη για τον.
As μέρες εξελίσσονται μήνες και μήνες άλλαξε σε ένα έτος, θα μπορούσαν να περιορίσουν τη σχέση με απλά μια υπόθεση. Δεν θα μπορούσε να δεσμευθεί, από ηθική του, του είπε αλλιώς και κατάλαβε σύντομα. Πτώση ερωτευμένη με ένα παντρεμένο άτομο, θα ήταν απλά να είναι μια εξωσυζυγική σχέση. Μολονότι, θα ήταν άδικο, να πει δεν ήθελε να φτιάξεις μια ζωή μαζί του. Όσο και αν επιθυμούσε η ίδια, αυτή τύλιγμα κάτω από την πίεση της ενοχής όλο και περισσότερο. Ξαφνικά, που υπάγονται στην αγάπη με έναν παντρεμένο άντρα, φάνηκε να κάνει τους δύο κόσμους τους να καταρρεύσει, όπως πραγματικότητα χαστούκισε στο πρόσωπό τους, υπενθυμίζοντάς τους να πάρει πίσω τη ζωή τους. Όταν σύζυγος Oliver παρμένος να ξέρει του, πράγματα, πήρε ξινή για αυτές. Ωστόσο, δεδομένου ότι Oilver και η σύζυγός του είχαν παιδιά που συμμετέχουν, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Jenny ήξερε ότι δεν μπορούσε άδικο να της ή αυτόν πια. Και έτσι, είχαν να αφήσεις ανοησίας τους και μετακινούνται στις ...
Προχωρώντας? Προχωρώντας μετά από μια διάσπαση, είναι το πιο δύσκολο και επώδυνο πράγμα που κάνει. Πήγε σε μαζική κατάθλιψη και κοινωνική απόσυρση. Της σκότωσε μην ακούσουν φωνή του και ύπνο στα μηνύματά του. Αλλά, είχε να το κάνει. Ο εκλιπών chats νύχτα και η ημέρα phone time κλήσεις σταματήσει, εκτός από τις «Hellos« περιστασιακό. Συναντήθηκαν, μόνο σε δημόσιους χώρους και απέφυγε οποιαδήποτε δραστηριότητα που ήταν μια υπενθύμιση της υπόθεσης. Όλιβερ ήταν υποστηρικτική για την απόφασή της Jenny. Κατάλαβε υπερβολικά την ανάγκη προχωρήσω, και να επανέλθει σε τροχιά. Πήρε που συμμετέχουν στο έργο της, για να ξεχάσουμε αυτό και επέστρεψε σε αυτό που του, με καθαρή συνείδηση. Έτσι, κακό, αλλά πιο ισχυρή, κινήθηκαν και έμαθα ότι Σύνδεση μοιράζονταν τους είχε μείνει με edified μυαλά, για μια καλύτερη ζωή μπροστά.
Έτσι, αυτή ήταν η ιστορία της ζωής τους, όταν η Jenny σημείωνε πτώση ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα. Ωστόσο, εάν είστε ερωτευτούν έναν παντρεμένο άντρα στην εργασία, μπορεί σκληρύνει πράγματα για σας. Επομένως, εργασία με κεφάλι σας και δεν την καρδιά, για ίσως δεν είναι δικαίωμα πάντα, σε εισήγησή μου. Αγάπη μπορεί να τυφλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει, τραβάτε οποιαδήποτε ενεργήσουν για χτυπήσεις. ευτυχία σας ίσως το σημαντικότερο πράγμα σε σας, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να κλέψει κάποιου άλλου. Ένας παντρεμένος άντρας έρχεται με τις αποσκευές, οπότε αν δεν είσαι έτοιμος να την αποδεχθεί, δεν μπορείτε να το διακόψει δύο. Τέλος, θέλω να πω, ακόλουθα καρδιά σας δεν είναι πάντα τη σωστή απόφαση. Προσέξτε!