Ολιγαρκής Ιδέες Γάμος

Ένας γάμος του προϋπολογισμού ή ένα λιτό γάμο μπορεί να ακούγεται σαν οξύμωρο σχήμα σε πολλούς από εσάς. Αλλά είναι μια πραγματικότητα. Η λέξη λιτή πολλά σημαίνει, οικονομικούς ή οικονομικότερη και μπορεί να μετατρέψει το γάμο σας σχέδια ανάποδα. Με λίγη αναδιάρθρωση του προγραμματισμού του γάμου σας, ένα λιτό γάμο μπορεί να φαίνεται δεξιά από το όνειρό σας. Να πάρει επάνω με τις προετοιμασίες του γάμου εκ των προτέρων είναι το πρώτο βήμα στο να καταστεί μια επιτυχημένη λιτή γαμήλια τελετή. Προτού ξεκινήσετε θα πρέπει να κιμωλία έξω τον προϋπολογισμό του γάμου και να επιλύσουν να μην πληρώνω μια δεκάρα περισσότερο από την απόφαση κεφάλαια. Εδώ είναι μερικές ιδέες λιτό γάμο να τροποποιήσετε για να γίνουν δικά σας. Δεν επιβαλλόμενων δικαιωμάτων!
Ολιγαρκής Προγραμματισμός Γάμου
At Home? Όπως λέει το ρητό, φιλανθρωπία αρχίζει στο σπίτι, λέω ένα λιτό γάμος γίνεται στο σπίτι. Σώζει το κόστος της να βάλει επάνω τους επισκέπτες σε ξενοδοχεία, αποθηκεύει το κόστος της κράτησης μιας αίθουσας γάμο και λίγο πολύ εξαλείφει το πανούργο κόστος των logistics που εμπλέκονται. Φιλοξενία γάμο της κόρης σας στο σπίτι ένας πολύ καλός τρόπος να γίνει η υπόθεση φιλόξενα. Νοικιάστε ένα κιόσκι και διακοσμήστε με τα εποχιακά λουλούδια (κόστος μικρότερο από το εξωτικό ομολόγους). Ορισμός καρέκλες επάνω, σύμφωνα με τον Προσμετρώμενος, ενοικίαση εστίασης να φροντίσουν τα υπόλοιπα. Εύκολο;! Όσο για τη μουσική του γάμου, να γράψετε ένα CD από τα καλύτερα τραγούδια του γάμου ποτέ και αφήστε το κόμμα ξεκινήσει!
Ώρα της ημέρας? Έχοντας ένα γάμο στη διάρκεια της ημέρας είναι λιγότερο ακριβό από ένα γάμο που έγινε στο σούρουπο. Ο χρονισμός διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην απόφαση την τυπικότητα της εκδήλωσης, που σαφώς αντανακλά στο κόστος τροφίμων, ενδυμασία σας και τις προσκλήσεις. Ημερήσια γάμους, όπως γάμοι παραλία είναι casual χαρακτήρα και απαιτούν λιγότερη επίσημη εθιμοτυπία. Μετά το ημέρα γάμου, διάδικος κοκτέιλ στο περίπου 5 - 6 μ.μ. είναι τρόπος φθηνότερο από δεξίωση στο νύχτα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύσετε και του κόστους της κράτησης μιας αίθουσας υποδοχής και τα περίτεχνα δείπνο. Μπορούσε δεν έχουν έρθει επάνω με πιο λιτή άκρες γαμήλια;!
Στολισμοί Γάμου? Πομπωδώς ακριβά διακοσμήσεις γάμου είναι άχρηστο μετά από την ημέρα του γάμου και είναι ένα τεράστιο εφάπαξ κόστος. centerpieces Γάμος είναι σίγουρος τρόπος για να διασωθεί λίγα δολάρια. Κοιτάξτε έξω για φθηνά τα κεντρικά του γάμου, ή ακόμη καλύτερα δοκιμάστε να κάνετε μερικές απλές κεντρικά γάμο στο σπίτι. Απόρριψη λιτό κεντρικά γάμος δεν θα βλάψει πάρα πολύ ούτε. Διακοσμήστε τις καρέκλες με τούλι, which φαίνεται κομψή και είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για σατέν. Αντί των εξόδων ενός βόμβα στα λουλούδια, ακριβώς για την εποχιακή άνθη.
Γνήσιο Προσκλήσεις? Αν θέλετε πραγματικά μια οικονομική γάμος και στη συνέχεια να στείλει προσκλήσεις σε μόνο εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι θα θέλατε να κάνετε ένα μέρος της γαμήλιας τελετής σας. Συχνά οι χρόνοι, η οικογενειακή πίεση και κοινωνικές πιέσεις που μας κάνει να καλέσει όσους δεν φροντίζουν και αντίστροφα. Θα ήταν φρόνιμο να μην προσκαλέσει τέτοιους ανθρώπους και να σώσει τον κόπο να καταβάλλονται τα έξοδα διατροφής τους και λιτή γαμήλια δώρα. Με αυτόν τον τρόπο, αν το κάνετε να καταλήξει σας δεν χρειάζεται να πάει σε λιτή γαμήλιες προσκλήσεις. Μπορείτε πραγματικά splurge σε αριστοκρατικό γαμήλιες προσκλήσεις την επιλογή σας!
Ένα λιτό γάμο, δεν είναι φθηνή. Λέω, είναι ο καλύτερος διέξοδος. Τελικά, ποιο είναι το νόημα των δαπανών αποταμίευση ζωής σας σε ένα μέρος που δεν θα καν να θυμόμαστε από εκείνους που ήρθαν, έφαγαν και έφυγε! Αποθηκεύστε την αποθηκευμένη πένα και να το χρησιμοποιήσετε για ένα καλύτερο σκοπό. Απλά χρειάζεται να επανεκτιμήσει τα σχέδιά σας και να κάνουν τις σωστές επιλογές για το γάμο παραμυθιού και η λιτή του γάμου να έχει συνοχή.