Ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες

Diana γύρισε 24 του τρέχοντος έτους, αλλά όσο αυξάνεται η ηλικία της, έτσι λύπες της. Γεννήθηκε με πυκνή τριχοφυία στο ναό και το πηγούνι της. Από την ημέρα προσφορά της στο σχολείο, έγινε τόσο συνειδητή ότι με περνώντας ημέρα η ίδια περιορίζεται μόνο στο σπίτι της. Κατακλύζεται από πολύπλοκες αμηχανία και κατώτερα, που τελικά έπεσε σε κατάθλιψη ..
Ναι αλήθεια, υπάρχουν εκατοντάδες Dianas και χιλιάδες γυναίκες που πάσχουν από την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα πρόβλημα. Αλλά πιστεύετε ότι αρνείται τον εαυτό σας από όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες θα σε βοηθήσει; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τα περισσότερα μπορείτε να απομονώσετε εαυτό σας περισσότερο εσείς οι ίδιοι τα βασανιστήρια. Επιστήμη έχει εφεύρει τις νέες τεχνολογίες για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. So φτιάξει τη διάθεση κυρίες, και να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας. Διαβάστε περισσότερα για την αποτρίχωση και κρέμα προσώπου αφαίρεση τρίχας.
Τι προκαλεί ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες;
Ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες είναι γνωστή ως «δασυτριχισμός» και είναι συνήθως ως παχιά ανάπτυξης σε διάφορα μέρη του προσώπου, όπως ανώτερα χείλια και το μέτωπο. Η υπερβολική τριχοφυΐα είναι επίσης ορατή στους κροτάφους και στα μάγουλα και το πηγούνι με μούσι εμφάνιση. Ενώ ορισμένα θηλυκά έχουν ωραία και σύντομη τριχοφυΐα στο άνω χείλη και το πηγούνι. Η ανάπτυξη της τρίχας εξαρτάται από την ορμονική ισορροπία του οργανισμού. Η προηγούμενη συμπτώματα είναι αρκετά ενοχλητικό και είναι γνωστό ως ανάπτυξη τερματικού σταθμού, ενώ το τελευταίο ονομάζεται λάχνης μαλλιά.
Οι κύριες αιτίες της ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες είναι ορμονικές ανισορροπίες και κληρονομικά προβλήματα. Τριχοφυία σε θηλυκά ελέγχεται κυρίως από την διυδροτεστοστερόνη ορμόνης (DHT), των οποίων η απέκκριση εξαρτάται από την παραγωγή των οιστρογόνων και τεστοστερόνης. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου, οι γυναίκες έχουν υψηλή οιστρογόνων που ελέγχει παραγωγή της ορμόνης DTH, αλλά κατά την εμμηνόπαυση ή μετά την εμμηνόπαυση, το επίπεδο των οιστρογόνων μειώνεται και το επίπεδο της τεστοστερόνης αυξάνεται, με αποτέλεσμα την άνοδο του DHT επίπεδα. Υψηλή DTH στο σώμα είναι η κύρια αιτία των υπερβολικών ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες.
Το άλλο αιτία της ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας γυναικών αύξηση επίπεδα της ανδρογόνων ορμονών. Ανδρογόνων είναι μια αρσενική ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δευτερογενούς γεννητικά όργανα. Όταν υπάρχει μια ξαφνική άνοδος του επιπέδου των ανδρογόνων, οδηγεί σε αύξηση της ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. Αυτό μπορεί να συμβεί οφείλονται σε κληρονομικούς λόγους. Πάχος του προσώπου αύξηση τρίχας στις γυναίκες είναι συνεπώς ελέγχεται από τη συνδυασμένη δράση αυτών των ορμονών του φύλου.
Θεραπεία για την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχας στις γυναίκες · εάν σκέφτεστε πώς να απαλλαγούμε από αζήτητα του προσώπου τρίχα, τότε παρακαλούμε να σταματήσουμε να ανησυχούμε. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες θεραπείες για την άρση των ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. Αναχώρηση ακόλουθες θεραπείες.
Threading, tweezing, αποπτέρωση, το ξύρισμα είναι λίγες συνηθισμένους τρόπους για να απαλλαγούμε από ήπια προσώπου αύξηση τρίχας. Κρύο κερί και αποτριχωτικές κρέμες είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα στις γυναίκες. Οι μέθοδοι μπορούν να δοκιμάσει στο σπίτι μόνο αν η οικονομική ανάπτυξη τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτή. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με καυτό κερί αποτρίχωσης. ? If αύξησης του προσώπου τρίχα σας είναι παχιά, τότε θεραπείες ηλεκτρόλυση ή laser με έντονο παλμό Light είναι η σωστή επιλογή. Πρόκειται για μια μόνιμη θεραπεία, καθώς οι διαδικασίες αυτές καταστρέφουν τα θυλάκια τρίχας από τη ρίζα, έτσι οι νέες τρίχες δεν είναι τίποτα περισσότερο δημιουργείται. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για μόνιμη κόστος αποτρίχωση. ? Υπάρχουν διάφορες λοσιόν και τζελ για τα διαθέσιμα, τα οποία υποχωρούν τριχών, αναστέλλοντας τη δράση της τρίχας τόνωση αυξητικές ορμόνες. Διαβάστε περισσότερα για την του προσώπου αφαίρεση τρίχας για τις γυναίκες. ? Φαρμακευτικός του προσώπου λοσιόν που περιέχουν αναγωγάσης-5 μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά στο πρόσωπο για να μετατρέψει το χοντρό ανάπτυξη ουσιαστικής γυναικείας ομαλή ανάπτυξη. Αυτό εμποδίζει λοσιόν τη δραστηριότητα του ενζύμου 5-άλφα reductase η οποία είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT. ? Επίκαιρα λοσιόν με Vaniqa χρησιμοποιείται συχνά στη θεραπεία των γυναικών με υπερτρίχωση. Αυτή η χημική ουσία δρα και αναστέλλοντας την ενζυματική δραστηριότητα και μειώνει την έκκριση ορμονών υπεύθυνος για ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. Να γνωρίζετε λίγο περισσότερο για την κρέμα προσώπου αφαίρεση τρίχας. ? Στόματος αντισυλληπτικά είναι επίσης διαθέσιμα με αντι ανδρογόνα και αντι παραγωγή τεστοστερόνης για να σταματήσει την ανάπτυξη της ανεπιθύμητης του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Laser Αποτρίχωση? Laser Αποτρίχωση Κόστος? Είναι το Laser Αποτρίχωση Safe? Τρίχας λέιζερ Reviews αφαίρεσης? Οι θεραπείες αυτές είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και πριν πάει μπροστά, πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό του δέρματος. Αυτές οι θεραπείες είναι αρκετά αποτελεσματικά για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων του προσώπου τρίχας στις γυναίκες. So κυρίες, αντί να υποφέρουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση, πηγαίνουν στους γιατρούς και να ανακαλύψετε τη λύση για να απαλλαγούμε από ανεπιθύμητη του προσώπου τρίχα σας. Όλα τα καλύτερα!