Προφυλακτήρα κόστος επισκευής

Μπορούν να υπάρξουν χρόνοι όταν μπροστά το αυτοκίνητό μας ή οπίσθιου προφυλακτήρα μπορεί να υποστεί φθορά από μια σύγκρουση. Σε μια τέτοια κατάσταση, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι η επισκευή δουλειά και το κόστος για την επισκευή προφυλακτήρων. Αλλά πριν από την εξέταση από τον προφυλακτήρα του κόστους επισκευής, θα πρέπει να καθορίσει αν η επισκευή είναι καλύτερη ή πλήρη αντικατάσταση.
Προσδιοριστικοί παράγοντες του προφυλακτήρα Επισκευή και Κόστος Φανοποιίας
Υπάρχουν αρκετές καθοριστικούς παράγοντες που έχουν αντίκτυπο στο συνολικό κόστος επισκευής προφυλακτήρα. Οι πιο κοινές τους καθοριστικούς παράγοντες είναι το είδος της βλάβης, το μέγεθος των θιγέντων της περιοχής, τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιούνται για το φινίρισμα, και άλλα παρόμοια παράγοντες. Ως εκ τούτου, το συνολικό κόστος επισκευής ενδέχεται να διαφέρουν από αυτοκινήτων ώστε αυτοκινήτων. Εάν παίρνετε έργου με βάση τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και η γνώμη σας για επισκευή ή φανοποιίας στον εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και? Του συνεργείου επισκευής αυτοκινήτων θα μπορούσε ακόμη και να σας δώσει μια έκπτωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Το έργο επισκευής αποτελείται συνήθως από την αφαίρεση του Dent, την αποκατάσταση των ζημιών γίνει, σαφώς επικάλυψη της περιοχής, και στη συνέχεια φανοποιίας και την εφαρμογή της τελικής στρώσης.
Από τον προφυλακτήρα του κόστους επισκευής μετράει majorly για το είδος των ζημιών που προκλήθηκαν σε προφυλακτήρα? Όπως γρατζουνιές στην επιφάνεια, ζουλίγματα, τρύπες, ρωγμές προφυλακτήρα, κ.λπ. Όταν πρόκειται για φινίρισμα, το κόστος εξαρτάται από το τι είδος της βαφής των αυτοκινήτων και το χρώμα είναι που χρησιμοποιείται για τη δουλειά? αν είναι ένα μεταλλικό φινίρισμα, στερεά χρώματα, μαργαριτάρι παλτό, ή κάποια άλλη. Το μέγεθος της επηρεαζόμενης περιοχής είναι επίσης σημαντική για την εξεύρεση των δαπανών. Όσο περισσότερο η περιοχή κατεστραμμένο, πιο θα είναι το κόστος επισκευής του προφυλακτήρα. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα στοιχεία, το συνολικό κόστος, εάν γίνεται από έναν επαγγελματία επισκευής αυτοκινήτων, μπορούν να κυμαίνονται από $ 200 έως $ 400.
Αν η ζημιά στον προφυλακτήρα δεν είναι τόσο σοβαρή, και υπάρχουν μόνο μερικές γρατσουνιές? Έχετε την επιλογή να κάνει τη δουλειά μόνοι σας. Θα πρέπει απλά να αγοράσουν ένα προφυλακτήρα κιτ επισκευής η οποία είναι εύκολα διαθέσιμο στο τοπικό κατάστημα αξεσουάρ αυτοκινήτου σας περίπου 10 δολάρια. Το κιτ έχει όλα τα ουσιώδη στοιχεία που απαιτούνται για να απαλλαγούμε από τις γρατσουνιές? Όπως ενώσεις επισκευή, υγρό φινίρισμα, χαρτιά άμμο, και ένα οδηγό διδασκαλίας. Απλά ανατρέξτε στον οδηγό να πάρει την εργασία σας γίνεται. Διαβάστε περισσότερα για τον καθορισμό γρατζουνιές των αυτοκινήτων.
Προφυλακτήρα επισκευή ή η αντικατάσταση
Πολλοί άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η επιδιόρθωση προφυλακτήρα θα είναι πιο ακριβό από ό, τι αντικαθιστά τελείως. Ωστόσο, το γεγονός ότι επισκευή μπορούν να γίνουν σε προσιτή τιμή, πολύ λιγότερο από αυτό που ενδέχεται να απαιτούνται για μια πλήρη αντικατάσταση. Η αγορά ενός νέου προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας και να εγκατασταθεί από έναν επαγγελματία, θα σας κοστίσει συνήθως περίπου $ 500. Πολλά καταστήματα αυτόματης θα προτείνατε να πάρετε μια νέα εγκατάσταση προφυλακτήρα, αλλά θα πρέπει να λάβει την απόφαση αντικατάστασης μετά την πραγματοποίηση της έκτασης των ζημιών. Εάν η βλάβη είναι πολύ πιο σημαντική, θα ήταν καλύτερα να πάει σε ένα νέο προφυλακτήρα.
Αυτή ήταν μια βασική εξήγηση των πτυχών ότι το κόστος επισκευής αποτέλεσμα προφυλακτήρα. Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων, ο οποίος δεν θα χρεώνουν επιπλέον για την εργασία επισκευής προφυλακτήρα, μπορείτε να ζητήσετε συστάσεις από την εταιρεία ασφάλιση του αυτοκινήτου σας. To Εξοικονόμηση κόστους, συνιστάται να πάρει τον προφυλακτήρα επισκευαστεί από το να πάει σε μια νέα προφυλακτήρα.