Διακόσμηση Ιδέες για Σαλόνια

Καθιστικό είναι το σημείο εστίασης οποιουδήποτε σπιτιού. Είναι ο τόπος που βουίζει με τη δραστηριότητα όλη την ώρα. Δεν έχει σημασία αν το χρησιμοποιείτε για να διασκεδάσει τους επισκέπτες σας ή να περάσουν κάποιον ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σας, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη δημιουργία ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον. Ο τρόπος που στολίζουν το καθιστικό σας μιλάει πολύ για σας προσωπικό στυλ και φυσικά, η οικονομική κατάσταση. Τούτου λεχθέντος, εγώ δεν σημαίνει ότι θα ακαταστασία σαλόνι σας με ακριβά κομμάτια των επίπλων ή στολίζουν τους τοίχους με πίνακες ζωγραφικής που συλλέγονται από όλη τον κόσμο! Living αίθουσα διακόσμηση δεν χρειάζεται να μια ακριβή υπόθεση καθόλου. In πραγματικότητα, μπορείτε εύκολα να μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο καθιστικό χωρίς κάψιμο τρύπες στο τσέπη σας και από την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων στο χέρι. Έτσι, ετοιμαστείτε για να ζωντανέψει το σαλόνι σας, ακολουθώντας τις συμβουλές σχετικά με ιδέες διακόσμησης για καθιστικά δίνονται παρακάτω.
Διακόσμηση Ιδέες για Σαλόνια: Συμβουλές
Επιλέξτε το Δεξιά Paint? Paint είναι η ψυχή οποιουδήποτε δωματίου. Έχει την ικανότητα να αμέσως ζωηρεύω την εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου. Εάν έχετε ένα μεγάλο σαλόνι με άφθονο φως, στη συνέχεια, τις επιλογές σας για την επιλογή των χρωμάτων τοίχου είναι απεριόριστες. Μπορείτε ουσιαστικά πάτε για οποιοδήποτε χρώμα ή συνδυάσουμε με παρουσιάζει αντίθεση σκιά. Ζωγραφική ενιαίο τοίχο σε αντίθεση χρώματος είναι η τελευταία τάση στο εσωτερικό σχεδιασμό. Αφετέρου, αν έχετε μικρότερο δωμάτιο, πρέπει να πάτε για παστέλ αποχρώσεις να δημιουργήσει ένα παραίσθηση του διαστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε μπεζ ή υπόλευκα για τα τοιχώματα και ζωγραφίσει μια ενιαία τοίχο σε τιρκουάζ ή βαθύ κόκκινο. Εάν έχετε ένα χαμηλό όριο, πάμε για μια ελαφρύτερη σκιά, κατά προτίμηση στο χρώμα των τοίχων. Περισσότερα για ιδέες ζωγραφικής για καθιστικό.
Επιλέξτε το Δικαίωμα Έπιπλα? Να επιλέξετε το σωστό είδος επίπλων, χρειάζεστε να προσδιορισθεί ο κύριος δραστηριότητα που θα ήσαστε ασκεί σε σαλόνι. Αν ο σκοπός του σαλονιού είναι μόνο για διασκέδαση, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τα έπιπλα που θα συμπληρώνει μια μεγάλη οθόνη LCD, DVD player και ηχοσύστημα. Αν είστε περισσότερο διατεθειμένοι να δαπανήσουν χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια, στη συνέχεια, αναπαυτικές καρέκλες, έναν άνετο καναπέ, μαξιλάρια δαπέδου, τσάντες φασολιών, τραπεζάκι του καφέ αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία για το σαλόνι σας. Εάν υπάρχει πιθανότητα να παίξετε κάποιο παιχνίδι εδώ, τότε ίσως χρειαστεί να φιλοξενήσει σε ένα τραπέζι παιχνιδιού επίσης. Ωστόσο, πάντα κάνουν ένα σημείο να κρατήσει το έπιπλα σε γυμνό ελάχιστο και κρατήσει το μονοπάτια απεμπλοκή τους. Δωμάτια γεμάτα ζουν δώσει πολύ κλειστοφοβικό συναίσθημα. Περισσότερα για καθιστικό ιδέες δωμάτιο έπιπλα.
Τακτοποιήστε τα Έπιπλα Κατάλληλα? Να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σωστά, χρειάζεστε να εντοπιστούν το σημείο εστίασης καθιστικό σας. Κομβικό σημείο είναι κάθε πτυχή του σαλονιού που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή. Θα μπορούσε να ένα παράθυρο απεικονίζει ένα όμορφο τοπίο ή ένα αρχιτεκτονικό τζάκι ή ακόμα μια αρχαία στήθος. διευθέτηση σας επίπλων θα εκτενώς εξαρτώνται την τοποθέτηση του σημείου επικέντρωσης. Όλη η ιδέα είναι να τακτοποιήσετε τα έπιπλα γύρω από το εστιακό σημείο ώστε οι επιβάτες να πάρετε μια καλύτερη άποψη του σημείου επικέντρωσης. Περισσότερα για καθιστικό ιδέες διακανονισμός room έπιπλα.
Αξεσουάρ και στολίδια? Now ότι έχετε όλα τα βασικά δεξιά, μπορείτε να εξετάσετε κοσμούν τους τοίχους και τα πατώματα του σαλονιού σας. Παραπετάσματα και κουβέρτες πρέπει να συμπληρώνουν τις χρώμα τοίχο και να στο sync με υπόλοιπη επίπλων. Αν είστε κρέμονται πίνακες στον τοίχο, βεβαιωθείτε ότι πάει με υπόλοιπη διακόσμηση και να μην κοιτάξει έξω από το χώρο. Ένα όμορφο γυάλινο βάζο με φρέσκα λουλούδια φέρνει ζωής και φρεσκάδα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ομοίως, μπορείτε να εξετάσετε τη διάθεση ενός δοχείο εγκαταστάσεις σε μια γωνιά. Περισσότερα για το καθιστικό διακοσμώντας τις ιδέες.
Φωτισμός? Φωτισμού διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διακόσμηση του κάθε δωματίου. Δεδομένου ότι, ο κύριος σκοπός της καθιστικό είναι χαλάρωση, δεν θα πρέπει να έχουν λευκό, εναέρια φώτα, που το καθιστούν ένα νοσοκομείο σαν εμφάνιση σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Dim, ζεστή λαμπτήρες δημιουργήσει ένα ιδανικό ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το λαμπτήρες σε ελκυστικές αποχρώσεις λαμπτήρων. Αν κάνετε δεν λάβετε πολλή φυσικό φως ακόμη και κατά ημέρας, ανοίγοντας απλά την κουρτίνες δύναται αρκεί του φωτισμού ανάγκες από εσάς σαλόνι.
Για περισσότερα σχετικά με ιδέες διακόσμησης για καθιστικά, ως εξής:? Διακοσμήστε ένα καθιστικό σε έναν προϋπολογισμό? Living Room υποδείγματα για μικρούς χώρους? Living Room Design Ιδέες? Δεν αμφιβάλλει γι ιδέες διακόσμησης για σαλόνια θα σας βοηθήσει να δώσει makeover για τη διαβίωσή σας δωματίου. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι καθιστικό σας είναι spic και καλύπτουν όλο το χρόνο. Ακατάστατα, γεμάτα, untidy καθιστικό έχει τη γοητεία μακριά από ακόμη και τους πιο όμορφα διακοσμημένα σαλόνια.