Πλυντήριο ρούχων Ιδέες Δωμάτιο

Είτε πλυντήριο σας είναι μόνο ένα μικρό ντουλάπι ή ένα μεγάλο και ευρύχωρο υπόγειο, ιδέες πλυσταριό μπορούν να κάνουν πιο αποτελεσματική και ευχάριστη. Αν κάνετε μια σωστή σχεδίαση με έξυπνη διάταξη αποθήκευσης για πλυντήριο σας, θα εκπλαγείτε να δείτε ότι ο χρόνος σας περάσει στο να κάνεις τη μπουγάδα θα είναι σχεδόν μειωθεί στο ήμισυ. Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε πλυσταριό σας πιο ελκυστικό και να καθαρίζουν τα ρούχα λιγότερο χρονοβόρες. Διαβάστε παρακάτω για εσωτερική διακόσμηση.
Μικρό Ιδέες Δωμάτιο Πλυντήριο
Εάν έχετε περιορισμένο πολύ χώρο στο πλυσταριό σας τότε χρειάζεστε μερικές δωμάτιο πλυντηρίων αναδιαμορφώνοντας ιδέες. Θα πρέπει να είναι καινοτόμες και δημιουργικές, ώστε να είστε σε θέση να χωρέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας, όπως πλυντήριο, στεγνωτήριο, σιδερώστρα και ντουλάπια για την αποθήκευση και επίσης να εξασφαλίζουν ότι υπάρχει επαρκής χώρος για κρεμασμένα ρούχα. ? Έχετε μια σταθερή θέση για κάθε προϊόν και εξοπλισμό που θα απαιτηθούν για τον καθαρισμό. Όλα μας τα προϊόντα και τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε συχνά θα πρέπει να διατηρούνται σε μικρή απόσταση και όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά μπορούν να αποθηκευτούν σε υψηλή στα ράφια. · Μετάδοση μεγάλα κιβώτια των απορρυπαντικών σε εύκολο να χειριστεί μικρά πλαστικά δοχεία και να ξαναγεμίσετε τους όταν απαιτείται · εάν πλυντήριό σας είναι ένα μέτωπο φόρτωση ενός μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο, τοποθετώντας το στεγνωτήριο στο επάνω μέρος του πλυντηρίου. Εναλλακτικά, εάν είστε σκέψης της επένδυσης σε ένα νέο πλυντήριο και στεγνωτήριο, γιατί να μην αγοράσω ένα στεγνωτήριο ρούχων combo. Ίσως θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για φθηνό πλυντήριο και στεγνωτήριο. ? Αν δεν υπάρχει χώρος για έναν πίνακα, θέτει ένα πτυσσόμενο τραπέζι σε ένα από τα τείχη. Ο πίνακας αυτός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαλογή ρούχων, καθώς και για την υποδοχή ρούχα. Χρησιμοποιήστε τον χώρο πίσω από την πόρτα του δωματίου πλυντηρίων σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κρέμασμα ρούχων ρούχα τσάντες κρεμάστρες και σακούλες των ματιών για την αποθήκευση βρώμικα ρούχα. ? Μια σιδερώστρα αποτελεί μείζονα απαίτηση στην δωμάτιο πλυντηρίων. Εάν δεν έχετε το χώρο για μια σανίδα σιδερώματος, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα αναδιπλούμενο σιδερώστρα τοποθετείται σε έναν από τους τοίχους. ? Μια από τις καλύτερες ιδέες για πλυσταριό σας είναι να έχετε έναν νεροχύτη, όπου μπορείτε να το χέρι πλένετε τα ευπαθή ρούχα σας, όπως εσώρουχα και πουλόβερ. ? Πλυντήριο ρούχων Παροχές που διακοσμεί τις ιδέες
Δεν σκέφτομαι πλυσταριά άποψη διακόσμηση και γενικά παραμένει ακατάστατο και ακατάστατο. Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες πλυσταριό οποία θα λαμπρύνουν επάνω ακόμα και τον πιο drabbest της πλυσταριά. Διαβάστε παρακάτω για την εγχώρια βελτίωση. ? Ζωντανέψτε ένα μονότονο πλυσταριό από τη ζωγραφική του με ένα φωτεινό, τολμηρό χρώμα ή μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ταπετσάρεις σε ένα φωτεινό μοτίβο. ? Use ομοιόμορφο φωτισμό για να φωτίσει το δωμάτιο πλυντηρίων. Μπορείτε επίσης να ντύνονται τα παράθυρα στο δωμάτιο πλυντηρίων σας με φωτεινό κουρτίνες εμπριμέ. ? Κάντε δωμάτιο πλυντηρίων σας πιο πολύχρωμο χρησιμοποιώντας όμορφα διακοσμητικά ψάθινα καλάθια για την αποθήκευση βρώμικο πλυντήριο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε τα άγκιστρα στο πίσω μέρος του την πόρτα πλυντήριο για την αναστολή δύο σακούλες ρούχων πανί, μία για την αποθήκευση χρωματιστά ρούχα και ένα άλλο για τα λευκά. ? Εάν έχετε ένα μεγάλο πλυντήριο, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα γραφεία αποθήκευσης για να κρατήσει όλα τα στοιχεία πλυντηρίων σαν απορρυπαντικό, μαλακτικό και άλλες προμήθειες πλυντηρίου. ? Αν υπάρχει χώρος, χώρος πλυντηρίου σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα αναψυχής, ράβοντας δωμάτιο ή ένα γυμναστήριο. ? Μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους του δωματίου ρούχα σας με το αγαπημένο φωτογραφίες σας και τοίχων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με πλυσταριά: σχέδια και ιδέες διακόσμησης. ? Τώρα με αυτές τις μεγάλες ιδέες πλυσταριό, δεν χρειάζεται να προσπαθούν να κρύψουν πλυσταριό σας από τους επισκέπτες. Με κάποια δημιουργική σκέψη και σχεδιασμό προσεκτικοί, μπορείτε να δημιουργήσει ένα πολύ αποτελεσματικό και καθαρό δωμάτιο πλυντηρίων.