Bird of Paradise Φροντίδα φυτών

Πουλί του παραδείσου (Strelitzia reginae) είναι ένα εγγενές φυτό της Νότιας Αφρικής, που έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση συχνά αξιοποιηθεί για διακόσμηση. Το πορτοκαλί και μπλε άνθη της ομοιότητας φέρουν φυτό σε ένα εξωτικό πουλί, επισήμανε μεταξύ της ευρείας φύλλα του φυτού. Το πουλί του εργοστασίου παραδείσου φυτρώνει σε αφθονία σε Eastern Cape της Νότιας Αφρικής, καθώς και όχθες ποταμών και ξέφωτα των παράκτιων θάμνους. Μια καλή πηγή νέκταρ για πτηνών, ευδοκιμεί στην ήπιο κλίμα που βλέπει βροχή όλο το χρόνο. Είναι που καλλιεργούνται σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο, ειδικά place with υποτροπικά κλίματα. Ανάμεσα την ενδιαφέρουσα πουλί γεγονότων φυτικών παράδεισο είναι ότι αυτή όμορφο φυτό είναι η επίσημη λουλούδι του Δήμου Λος Αντζελες. Αν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το φυτό μια νέα προσθήκη στον κήπο σας, είναι εδώ μερικά πουλί του παραδείσου οδηγίες φροντίδας των φυτών.
Καλλιέργεια Bird of Paradise Φυτών
Πουλερικού των houseplant παραδείσου μπορεί να καλλιεργηθεί σε περισσότερα εδάφη, αλλά οφέλη από γόνιμα, οργανικά εδάφη ότι ορθές αποστράγγιση. Σκάψτε μια τρύπα φύτευσης που είναι 2 με 3 φορές τη διάμετρο της σφαίρας ρίζας, με όσο βάθος, δεδομένου ότι η μπάλα ρίζας. Πριν από τη φύτευση, το νερό σε βάθος την εγκατάσταση. Προσεκτικά το αφαιρέσετε από το εμπορευματοκιβώτιο και τοποθετείται στο προπαρασκευασθέντος τρύπα. Βεβαιωθείτε ότι στην κορυφή της σφαίρας ρίζας είναι στο επίπεδο της επιφάνειας του εδάφους. Γεμίστε την τρύπα με χώμα και απαλά pat κάτω. Για να εξασφαλιστεί δεν θύλακες αέρα παραμένει, το νερό καλά ενώ φύτευση. Κάνετε μια ρηχή τάφρο γύρω από το εργοστάσιο χρησιμοποιώντας την επιπλέον χώμα υλικά λιθογόμωσης, ώστε το νερό στραγγίζει κάτω στο ρίζες.
Πουλί του παραδείσου Φυτών Φροντίδα μετά τη φύτευση
Πότισμα και προστατευτικό στρώμα? Αν θέλετε φυτό σας να ανθίσει, να εξασφαλισθεί ότι θα έχει επαρκή υγρασία κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών. Γνωρίζουμε ότι με ξηρό ή με μουσκεμένος κατάστασης του εδάφους θα κάνει τα φύλλα πουλί-of-παράδεισος σε κίτρινο και τελικά πεθαίνουν. Μετά την πρώτη έξι μηνών (ονομάζεται επίσης περιόδου εγκαταστάσεως), συχνό πότισμα από βροχή ή άρδευσης κατά τη θερμή καλλιεργητικής περιόδου προβλέπει το ιδανικό ποσό υγρασίας. Κατά τους χειμερινούς μήνες, ελέγξτε τις χώμα, και νερό μόνο όταν είναι αρκετά ξηρό. Προσθήκη μιας στρώμα της προστασίας στη βάση πουλί του παραδείσου φυτών βοηθά να διατηρήσει την υγρασία, τη θερμοκρασία σταθεροποιείται ρίζα, και μειώνει ζιζανίων παρασιτώσεις. Ωστόσο, η άδεια 2''έως 3''κυκλική περιοχή γύρω από τους μίσχους των φυτών χωρίς προστασία. Αν υπάρχει σταθερή επαφή μεταξύ σάπια φύλλα και στελέχη του φυτού, ενδέχεται να οδηγήσουν σε βλαστικά σήψη. Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει βιολογικά mulch όπως τα φύλλα, βελόνες πεύκων, φλοιός, και τα ξύλινα τσιπ, ή ανόργανες mulch, όπως χαλίκια και θρυμματισμένοι λίθοι.
Γονιμοποίηση και Κλάδεμα? Την ενθάρρυνση της ανάπτυξης και την ανθοφορία, πρέπει κανείς να προσθέσει λίπασμα οργανικό λίπασμα όπως οι λυματολάσπες, κοπριά, ή το γεύμα του αίματος. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν σε κοκκώδη λιπάσματα, τοπίο, ελεγχόμενης αποδέσμευσης υλικών όπως Osmocote ® ή Nutricote ®. Στη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, των λιπασμάτων, πρέπει να εφαρμόζονται γύρω από τα φυτά σε τρεις μήνες χρονικά διαστήματα μετά την οδηγίες που παρέχονται. Regular απομάκρυνση των νεκρών φύλλων και παλαιών μίσχο είναι σημαντικό να διατηρηθεί το φυτό υγιές και να μειώσουν τις πιθανότητές της μυκητιασικής organisms δημιουργία.
Πολλαπλασιασμός? Εάν επιλέξετε να αυξηθείτε μια πουλί-φυτικής-παράδεισος από σπόρο, θα χρειαστούν τρία με πέντε χρόνια να ανθίσουν. Σκληροί σπόροι πρέπει να scarified, να κάνουν το οποίο θα πρέπει να είναι η πρώτη εμποτισμένο σε χλιαρό νερό για αρκετές ώρες. Μετά από αυτό ένα μικρό κόψιμο πρέπει να γίνει σε αυτά με ένα μαχαίρι. Αυτές συνήθως φυτρώνουν σε δύο ή τρεις μήνες. Μια άλλη προσέγγιση είναι να βάλει πρώτα την σπόρους σε μια πλαστική σακούλα στο ψυγείο σε 40 - 45 ° F για δύο εβδομάδες, μετά την οποία θα πρέπει να λαμβάνονται έξω και scarified. Οι σπόροι πρέπει να σπαρθούν σε μισής ίντσας στο βερμικουλίτη (τύρφη ήμισυ και περλίτη μισό), ή ένα έτοιμο μίγμα, το οποίο τηρείται με συνέπεια υγρό μέχρι οι σπόροι βλασταίνουν. When φυτάρια έχουν δύο αληθινό φύλλα, μεταμόσχευση τους σε μεμονωμένα δοχεία. Πολλαπλασιαζόμενα μπορούν επίσης να γίνει μέσω του καταμερισμού της.
Διαβάστε για:? Πουλί του παραδείσου Plant? Πουλί του παραδείσου Φροντίδας? White Bird of Paradise? Ένα τελευταίο πουλί του παραδείσου άκρη φροντίδα ΛΥΜΑΤΩΝ είναι ότι εάν θέλετε plant σας να αναπτυχθούν ψηλά και να έχουν μεγαλύτερα λουλούδια, κρατήστε το στη μερική σκιά. Σε πλήρη φως του ήλιου, των φυτών σας θα είναι μικρότερες, με λουλούδια, σε βραχυπρόθεσμο μίσχους.