Παραλία Hairstyles Γάμος

Γάμου στην παραλία, επειδή ο κρύος αγγίζει water πόδια σας και το ασήμι υποχωρεί κάτω από την άμμο, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αλλά, ας σοβαρευτούμε, το όνειρο σας μπορούν να μετατρέψουν σε εφιάλτη, όταν το αεράκι αποφασίσει να παίξει με τα μαλλιά σου. Έτσι, για να κάνει το γραφικό το όνειρό σας, θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο χτένισμα γάμο στην παραλία. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου τις καιρικές συνθήκες πάρα πολύ, ενώ επιλέγοντας ένα χτένισμα γάμου. Ας δούμε ποια είναι μερικά από τα καλύτερα hairstyles παραλία γάμο.
Hairstyles για Γάμους Beach
Ρομαντική και ονειροπόλα? Το βλέμμα πριγκίπισσα για έναν γάμο παραμύθι είναι μια μεγάλη εμφάνιση και πάει με το θέμα πάρα πολύ. Μια απλή καλύπτρα με σαρωτικές αισθησιακό μπούκλες απλά δεν μπορεί να πάει στραβά. Φοράτε ένα διαμάντι ή ένα floral τιάρα με αυτό, δεδομένου ότι είστε έτοιμοι να πάτε. Ένα άλλο ονειροπόλο βλέμμα, αποτελεί αόριστα δεμένο κουλούρι, με τις μπούκλες επιπλέουν κάτω στους ώμους σας. Φορέστε ένα τροπικό λουλούδι πίσω από το αριστερό αυτί σας. Παραλία hairstyles γάμου με λουλούδια επιτείνει την θηλυκή πλευρά σε μια πολύ ποιητική τρόπο.
Διαχρονικό και Classic? Classic χτενίσματα για τους γάμους δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά. Δεν έχει σημασία ποια είναι η υφή των μαλλιών σας είναι και τι το θέμα του γάμου σας είναι, αυτά τα hairstyles είναι απλά διαχρονικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα hairstyles παραλία του γάμου για τα μακριά μαλλιά γι 'αυτό το βλέμμα. Εφόσον έχετε μακριά μαλλιά, οι πιθανότητες να πάρει τους μπερδεμένα λόγω του αέρα είναι υψηλότερα. Προτείνω, ισιώστε τους, έτσι συνηθισμένοι να σας δώσουν πολύ κόπο. A σινιόν, που θα αναδείξουν τον αυχένα σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει το σοφιστικέ εμφάνιση για το γάμο των ονείρων σας. Διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη χτενίσματα.
Νεώτερη και Minimalistic? Σύγχρονη hairstyles είναι ελαφρώς αντισυμβατικό. For παράδειγμα σύντομα hairstyles με κτυπήματα, δεν είναι κάτι που βλέπατε σε έναν γάμο. Μπορείτε να έχετε τα μαλλιά συντομεύσει ή να φροντίζει πολύ για αυτές τις αυθάδης χτενίσματα, η επιλογή είναι δική σας. Ένα στενά pulled αλογοουρά στο πίσω ή ένα απλό Μπομπ μόνο που χρειάζεται να κάνει μια τολμηρή δήλωση μόδας στο γάμο σας. Φορέστε μια hairband σατέν, κρατήστε τη μακρά κλειδαριές ρέει κάτω από την πλάτη σου και τα πόδια κάτω από το διάδρομο με εμπιστοσύνη να κάνουν την ημέρα αξέχαστη.
Γήινη και Casual? Για την άγρια ​​εμφάνιση του παιδιού, απλά δεν κάνουν τίποτα με τα μαλλιά σου. Εάν έχουν μια κυματιστή διάρθρωση που δεν προσπαθούν να τα δαμάσει αλλιώς. For μια χωματένια αίσθηση, φορέστε μια τιάρα των φύλλων της ελιάς και μικρά λευκά λουλούδια. Ελαφριά τόπο λευκό τούλι πέπλο και να φορούν τη μαγευτική εμφάνιση καθώς ξεκινάτε τη νέα σας ζωή. Προτείνω να πάρει αυτό το βλέμμα ακριβώς όπως έχετε ονειρευτεί αυτό, αυξάνονται τα μαλλιά σας πολύ ή να φορέσει τις επεκτάσεις.
Breezy και Παραλία? Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Για ένα χαλαρό δροσερή ματιά, καρφίτσα μέχρι τα μαλλιά σας με μια καρφίτσα που είναι κατασκευασμένα από κοχυλιών or ένα ψάρι αστέρι. Δεν χρειάζεται να περάσουν ώρες και ώρες για τον καθορισμό αυτό χτένισμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι καρφίτσα επάνω μερικά σκέλη και αφήστε το υπόλοιπο. Φροντίστε να είναι ως περιστασιακή δυνατό. Αυτή θα σας δώσει ένα αθώο βλέμμα.
Έτσι, αυτά ήταν μερικά από τα casual hairstyles παραλία γάμο. Μπορείτε επίσης να πάτε για μια επίσημη εμφάνιση εάν η ζήτηση γαμήλιο θέμα αυτό. Δεδομένου ότι έχετε έναν γάμο παραλία, φορούν ελάχιστο μακιγιάζ. Ο γυμνός απλή ματιά, θα φανεί όμορφο κατά τη γαλήνη του περιβάλλοντος χώρου. Καλή Τύχη!