Hippie Νυφικά

Έτσι, ημέρα του γάμου σας πλησιάζει και δεν έχετε ακόμα μηδενίζονται για το φόρεμα που πρόκειται να φορέσουν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Κυρίως, ο λόγος για σας να μην την επιλογή του φορέματος είναι, ότι δεν θέλετε να φορέσετε τα συμβατικά λευκό φόρεμα ότι οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν στο γάμο τους. Ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, που σε κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Θέλετε κάτι που προβάλλει την αξία που αντιπροσωπεύουμε. Με λίγα λόγια, ψάχνετε για μη παραδοσιακών νυφικά. Μια καλή επιλογή μεταξύ των εν λόγω νυφικά είναι να πάει μέσα για ένα νυφικό hippie, αν και θα πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο είδος της προσωπικότητας να επιλέξουν ένα. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες από τις αξίες επί των οποίων hippie ή μποέμικο στυλ ένδυσης βασίζεται, ακολουθούμενη από μερικές συμβουλές για το είδος των νυφικών hippie που μπορείτε να επιλέξετε. Διαβάστε περισσότερα για νυφικά.
Hippie στυλ Ένδυση
Βοημίας ενδυμασία για τις γυναίκες, είναι η ατομικότητά όλα σχετικά με την έκφραση κάποιου. Βασίζεται στην πεποίθηση ότι μετά τις τελευταίες τάσεις μόδας είναι σαν να είσαι σε μια φυλή αρουραίων, οπότε θα πρέπει να αποφεύγεται. Hippie στυλ ντυσίματος στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η φύση είναι εμπνευσμένο και φέρνει ηρεμίας στη ζωή ενός ατόμου. Γι 'αυτό, έχουμε δει τόσο πολλές εκτυπώσεις από λουλούδια, δέντρα, θάλασσα, νέφη, τα ζώα on μποέμ φορέματα. Αποθήκευση τη φύση, φορώντας ρούχα από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι, είναι ένα άλλο πράγμα που διατηρείται κατά νου, ενώ σάλτσα σε ένα ύφος hippie. Έτσι, όλοι εσείς Νύφες, που νομίζουν ότι πιστεύουν σε αυτές τις αξίες, αλλά και στην ειρήνη και η αρμονία σε όλο, σας προτείνω, θα πάτε μέσα για νυφικά hippie.
Νυφικά hippie
Hippie νυφικά, είτε πρόκειται για vintage νυφικά hippie, ή είναι casual νυφικά hippie, έχουν ένα πράγμα από κοινού, και αυτό είναι, ότι όλα γίνονται από μακριά, φτερουγίσματα και δωρεάν υφάσματα ροή. Αυτά τα υφάσματα κάνουν το γυναίκα να φανεί ακόμη πιο θηλυκή, καθώς τονίζουν φυσική ικανότητα της γυναίκας. Ακολουθούν μερικά μοναδικά νυφικά hippie στυλ που μπορείτε να επιλέξετε. Διαβάστε περισσότερα για την μποέμικη νυφικά.
Σύγχρονη Νυφικά Hippie? Αν ψάχνετε για τη σύγχρονη, αλλά και απλό νυφικά hippie, τότε σας προτείνω να επιλέξετε ένα φόρεμα που είναι εμπνευσμένα από τη φύση. Γιατί να μην πάει σε ένα φόρεμα που είναι ανοιχτό πράσινο χρώμα. Ή, αν θέλετε να επιμείνουμε σε λευκό, πάρετε το νυφικό κεντημένο με πράσινα φύλλα και κόκκινα άνθη, για να του δώσει ένα διαφορετικό βλέμμα. Πηγαίνετε μέσα για ένα φόρεμα που εκθέτει τόλμη, μποέμ σκέψη σας, επιλέγοντας από έναν, off ώμους. Empire φορέματα στυλ, τα οποία είναι αμάνικο και έχουν ελεύθερη ροή είδος φούστα του βλέμμα, είναι ιδανικά ως νυφικά hippie.
Φτηνές Hippie Νυφικά? Αν ψάχνετε για έναν ανέξοδο γαμήλιο φόρεμα, τότε μια καλή ιδέα θα είναι να πάει μέσα για χειροποίητα νυφικά hippie. Για αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό ή χρωματιστό νυφικό της αρεσκείας σας, που προέρχεται είτε από βαμβάκι ή σιφόν. You να ράψετε πούλιες or καθρέφτες στο νυφικό σας ή να επιλέξουν μωσαϊκό. Χρήση ως πολύ εξαρτήματα όπως μπορείτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβολικό και ότι τα εξαρτήματα κατασκευασμένα από οποιουδήποτε μέταλλο, το ξύλο, γυαλί ή πέτρα. Στην πραγματικότητα, εάν είστε σε μια βαρύτερη πλευρά, τότε yourself accessorize με μακριά κολιέ και δαχτυλίδια αυτιών πολυέλαιο, και φέρουν ένα συμπλέκτη με το έργο καθρέφτη hippie στυλ σε αυτό, καθώς όλα αυτά θα απογειωθεί λίγο την προσοχή από το σώμα σας, και ως εκ τούτου, θα φαίνονται πολύ κολακευτικό για σας. Διαβάστε περισσότερα για το σχεδιασμό δικό νυφικού σας.
Hippie νυφικά είναι όλα για τον εαυτό σας είναι, να είναι τολμηρή και σκέψης από το κιβώτιο. Έτσι, ακολουθούν το μποέμικο απόφθεγμα τίποτα πηγαίνει, mix and match λίγα ρούχα και αξεσουάρ, και θα είστε έτοιμοι με ένα ενδιαφέρον και διαφορετικό φόρεμα looking γάμο hippie.