Βραζιλίας ίσιωμα

Είστε ένα τυπικό θύμα σγουρά κατσαρός μαλλιά; Τότε, είναι αριθμητικά ότι ψάχνετε έξω για πληροφορίες σχετικά Βραζιλίας ίσιωμα μαλλιά. Είναι μια ίσιωμα θεραπεία που καθιστά η τρίχα un-κατσαρός και όμορφα ευθεία για τουλάχιστον 2 έως 3 μήνες. Ακούγεται σαν μια κερδοφόρα προσφορά; Μήπως δεν είναι; Είναι σίγουρος. Έχει πολλά άλλα ονόματα, όπως Βραζιλιάνος θεραπεία κερατίνη, κερατίνη μαλλιά ίσιωμα μεταχείριση, Coppola ίσιωμα κερατίνη, κερατίνη Complex θεραπεία, κερατίνη Liquid, και Global κερατίνη. Έτσι, ενημερώστε μας περισσότερα για αυτή πολυ-τιμητικοη θεραπείας (wow, που μπορεί να λίγο γλωσσοδέτης!). Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών.
Βραζιλιάνος ίσιωμα Θεραπεία? Σε σύγκριση με τις άλλες (σχετικά) μόνιμα ίσιωμα θεραπείες, ο βραζιλιάνος ίσιωμα μαλλιών δεν καθιστά τα μαλλιά ραβδί λεπτό, τροποποιώντας τα τριχωτά κύτταρα. Αντ 'αυτού, το ανασκευάζει το μαλλιά και τους αφήνει μη κατσαρός. Κάνει επιτρέπει την τρίχα να κουλουριαστώ εσωτερικό στις άκρες και δίνει έπειτα μια λάμψη και μαλακό αίσθηση. Αυτό κάνει η τρίχα βλέμμα φυσικά ευθεία και πολύ υγιεινό. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιεί κερατίνη, η οποία είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο νύχια μαλλιά και το δέρμα, anyways. Ωστόσο, η τρίχα αυξάνεται βαθμιαία πίσω στην φυσική του κατάσταση από το πέρας 8 εβδομάδων έως 4 μήνες. Read more on σαμπουαν μαλλιων ίσιωμα.
Βραζιλιάνος ίσιωμα Προϊόντα? Σε όλες τεχνικό, ο κερατινούχων εγχύεται σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, από τη θερμότητα. Αυτό ενισχύει το δεσμό της τρίχας, χωρίς να μεταβληθεί η φύση της ομολογίας. Πιό έτσι, θα εξομαλύνει τις επιδερμίδες και τις επισκευές των ζημιών μαλλιά. Λέγεται ότι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα μαλλιά φαίνονται υγιή κατά τη λήξη της θεραπείας. Τη θεραπεία δεν αλλάζει την εσωτερική δομή της τρίχας, εντούτοις, οι άνθρωποι βίωσαν τα μαλλιά τους να είναι ισχυρότερη και πολύ πιο εύχρηστο μετά τη θεραπεία. Διαβάστε περισσότερα για ίσιωμα μαλλιών και μεθόδους.
Βραζιλιάνος ίσιωμα Διαδικασία? Έτσι, πιστεύω ότι μετά από όλες τις παραλήρημα που έχετε ήδη διαβάσει για τη θεραπεία, πρέπει να είστε αρκετά περίεργοι για τη διαδικασία. Η διαδικασία είναι ένα αρκετά πολύπλοκο. It is τεχνικός εξαρτάται. Ας μάθουμε περισσότερα γι 'αυτό. ? Τα μαλλιά είναι καλά πλυμένα να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει απομεινάρι του κάθε προϊόντος στα μαλλιά. Αυτό γίνεται με αλάτι-ελεύθερο σαμπουάν διασαφήνιση. ? Μαλλιά είναι πλήγμα ξερά μέχρι το χρόνο που είναι 100% στεγνό. Τότε η τρίχα βούρτσα εξομαλύνει την κόμβων. ? Τότε η λύση είναι η κερατίνη εφαρμόζονται σε κάθε σκέλος της τρίχας. Αυτό γίνεται με τομή της τα μαλλιά. ? Το επόμενο βήμα είναι για πάντα τμήματος προς ισιωμένα 5 φορές με συγκεκριμένη 450 πτυχίο επίπεδη σιδήρου. Αυτό είναι τι εμποτίζει το διάλυμα στη μαλλιά. ? Τα μαλλιά πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, για 72 ώρες. In αυτό το χρονικό διάστημα, τα μαλλιά δεν μπορούν να καρφώνεται ή διπλωμένο με οποιοδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση αυτό συνέβαινε, χρειάζεται να ισιώσουν έξω πάλι. ? Τέλος, η λύση είναι πλυθεί έξω, επιμελώς με ελεύθερο νατρίου σαμπουάν και κοντίσιονερ. ? Ναι, η διαδικασία είναι δύσκολη και λίγο περίπλοκη. Ωστόσο, όπως λένε, το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Διαβάστε περισσότερα επί άλλων μαλλιά ίσιωμα τεχνικές.
Βραζιλιάνος κόστος ίσιωμα? Το προϊόν, που είναι η λύση κερατίνης, δεν είναι πολύ ακριβό στοιχείο για να αγοράσουν. Ωστόσο, μόλις περνάει τα διάφορα στάδια της οικονομίας, από τη στιγμή φθάνει ο τελικός χρήστης, το κόστος είναι πολύ υψηλό. Το μέσο κόστος της θεραπείας μπορεί να διατηρηθεί σε περίπου $ 300. Ωστόσο, το εύρος είναι μεταξύ 200 έως $ 500. Check out αυτά τα ίσιωμα συμβουλές.
Ο Βραζιλιάνος ίσιωμα μαλλιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε μια ευθεία, όμορφο και εύχρηστο χαίτη των μαλλιών. Πρόκειται για μια περίπλοκη και κουραστική διαδικασία, αλλά όλα καλά ότι τελειώνει καλά, εντάξει; Ρίξτε μια ματιά στις επιπτώσεις hair κερατίνη μεταχείρισης πλευρά, πριν το πάρετε επάνω. Επιτρέψτε μου λοιπόν να γνωρίζουν οι βραζιλιάνικες experiences ίσιωμα μαλλιών σας. Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα!