Τράγο Piercing

The τράγο έργα ακριβώς μετά το μπροστινό μέρος ή άνοιγμα της διώρυγας αυτιού. Την παρακέντηση του αυτιού ώστε να επιτραπεί την εισαγωγή ενός κομμάτι του κοσμήματος μέσω του τράγο είναι γνωστό ως τράγο piercing. Οι ακόλουθες λογαριασμός παρουσιάζονται ορισμένα βασικές πληροφορίες για τη διαδικασία και μετέπειτα παρακολούθηση ενός τράγο piercing. Πήγαινε μέσω αυτής να ενισχύσει τις γνώσεις σας για το ίδιο. Διαβάστε περισσότερα για την τρύπημα αυτιών.
Τράγο Piercing: Διαδικασία? Τράγο piercing γίνεται συνήθως με μικρό 18 gauge κοίλη βελόνα. Κυρτή βελόνα μπορεί λύσει επίσης τό σκοπό καλά. Ένα μικρό φελλός τίθεται στην άνοιγμα της διώρυγας αυτιού. Αυτό γίνεται να εμποδίζουν την είσοδο ενός ανεπιθύμητου σωματιδίου στο κανάλι αυτιών. The μικρό φελλό πιάνει την άκρη της βελόνας, ενώ περνά μέσα ο χόνδρος του τράγο. The τράγο χόνδρος είναι πολύ παχύ. Η διατρυπών πρέπει να εφαρμόσει μεγαλύτερη πίεση για να την παρακέντηση στο σύγκριση με το τρύπημα σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Ενώ η διατρυπών διεξάγη με την τράγο piercing, χρειάζεστε να κρατήσετε κεφάλι σας δύσκαμπτος. Ο καλύτερος τρόπος έτσι είναι να ξαπλώνουν ανάσκελα.
Μόλις μια τρύπα γίνεται ο χόνδρος του τράγο, το κόσμημα εισάγεται διαμέσου αυτό. Υπάρχει ευρύ φάσμα κοσμήματος διαθέσιμων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο τράγο. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Πολλοί άνθρωποι που πάνε για τράγο piercings προτιμούν να χρησιμοποιούν δαχτυλίδια με χάντρες. Αποτελούν ωραίο να δούμε και σας δίνουν ένα ultra κομψό εμφάνιση. Ξοδεύουν χρόνο στην αναζήτηση του δικαιώματος τράγο κόσμημα που μπορεί να σας κάνει να δούμε και να αισθάνονται καλά.
Τράγο Piercing: Λοίμωξη? The τράγο του σώματός σας δεν περιέχει νευρικές απολήξεις. Επομένως, μια τράγο piercing δεν είναι ότι άβολα να φέρει. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι εμπειρία τράγο πόνο piercing. Αυτό οφείλεται κυρίως της πίεσης εφαρμόζει η διατρυπών να σπάσει η παχύ χόνδρο. Η ένταση του πόνου αισθάνθηκε ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Αιμορραγία μπορεί συμβαίνουν piercing την τράγο. Το ποσό εξαρτάται από τη θέση των αιμοφόρων αγγείων, και επομένως διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ίσως παρατηρήσετε αιμορραγία ακόμα και μετά μια ώρα ή έτσι ενός τράγο piercing. Αυτό είναι απολύτως φυσικό καθώς τρυπήματος του χόνδρου καταστρέφει μερικά από τα αγγεία που βρίσκονται εκεί. Παρουσία των πληγών και του αίματος κάνει το τρυπημένο τράγο μέρος αρκετά ευάλωτα σε λοιμώξεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να την ενδεδειγμένη φροντίδα για τράγο piercing, έτσι ώστε οποιαδήποτε επίθεση από τα μικρόβια μπορούν να αποφευχθούν.
Τράγο Piercing: Φροντίδα μετά? Η πληγή παράγεται από τράγο διαπερνήσει μπορούν να λαμβάνουν 4-11 μήνες για πλήρη επούλωση. The piercing τράγο χρόνος επούλωσης εξαρτάται πράγματι με το ποσό του χόνδρου που έχει διαπεράσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου επούλωσης του τράγο piercing, θα πρέπει να προστατεύει την πληγή από επιδεινώνεται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης για ένα τράγο piercing.
Ποτέ μην αγγίζετε το τράγο piercing με άπλυτα χέρια, τόσο δικοί σας και άλλοι. Άπλυτα χέρια περιέχουν βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν λοίμωξη στο τόπο του τράγο piercing. Καθαρίστε το piercing περιοχή με ποιότητα αντιβακτηριακό σαπούνι, που δεν υπερβαίνει μία φορά την ημέρα. Τα αντιβακτηριακά σαπούνια θα πρέπει να contain chloroxylenol or triclosan. Ένα τέτοιο σαπούνι δίνει άριστα αποτελέσματα. Αγγίξτε την piercing μόνο όταν έχετε να το καθαρίσετε. Αποφύγετε περιττή αγγίξει των τράγο piercing. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στη μεταχείρηση καθώς πρόληψη της τράγο λοίμωξη piercing. Πάρτε συμπληρώματα της βιταμίνης C και ψευδάργυρου να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του τράγο piercing. Μην αλλάξετε την κόσμημα που είναι στο τράγο piercing μέχρης ότου παρατηρήσετε πλήρες ανάνηψη από πόνο, ερυθρότητα, οίδημα και αιμορραγία.
Βλέπε επίσης? Τρυπήματα αυτί: Είδη Piercings αυτί · Infected Ear Piercing κατεργασία, Εάν σκέφτεστε να έχετε τράγο your διάτρηση, τότε πάνε για αυτό. Είναι μια από εκείνες τις τάσεις που είναι ευρέως δημοφιλή σε όλα τα μέρη του κόσμου. Για να προσθέσετε σε αυτό, τράγο τρύπημα προκαλεί λιγότερη ταλαιπωρία και προβλήματα σε εσάς, σε σύγκριση με άλλα είδη piercing σώματος. Ακριβώς ένα little aftercare είναι επαρκής για να έχουν αυτό το δικαίωμα styling επιλογή από το τρύπημα του χρόνου. Έτσι, πηγαίνετε και πάρτε τράγο σας διατρυπάται ώστε να αρπάξει μάτια όπου κι αν πάτε.