Gothic Τατουάζ Fairy

Gothic τατουάζ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στον κόσμο του τατουάζ. Gothic πολιτισμός είναι μια υποκουλτούρα, που αφορούν ταυτοχρόνως αναπτύσσεται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980 του. Υπάρχει μια παρεξήγηση σχετικά με το Γότθους ότι είναι νοσηρά γοητευμένος με θάνατο ή λανθάνουσα. Αντίθετα, αυτές είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και καλλιτεχνικό ανθρώπους, οι οποίοι έχουν επίσης ισχυρή πνευματική κάμψη του μυαλού. Gothic τατουάζ παραμύθι είναι θεωρούνται παράδειγμα καλλιτεχνικό και δημιουργικά πλευράς του.
Προέλευση των Gothic Τατουάζ Fairy
The Gothic Τατουάζ and gothic designs tattoo is ένα mere αντανάκλαση αυτής tendency. Όσον αφορά τις νεράιδες αφορά, αποτελούν μέρος των πολλών δυτικών πολιτισμών και να λαμβάνουν διάφορα σχήματα και μορφές σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Έχουν σχέση με αγγέλους ή μπορεί επίσης να θεωρείται πιο διαβολικός όντα, παρόμοια με ξωτικά και αερικά. Σύμφωνα με τη λαογραφία, ωστόσο, νεράιδες είναι υποτιθέμενα για να πνεύματα των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί από αυτή τη ζωή. Για άλλους, νεράιδες είναι ειδική, κηδεμόνες πλάσματα, σαν άγγελοι. Το γοτθικό στυλ της τέχνης δερματοστιξιών που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα μεταξύ 12ου και 14ου αιώνα. Ήταν βασίζεται κυρίως σε θρησκευτικές εικόνες και επικεντρώθηκε γύρω από χριστιανική ζωγραφική, τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική. Γοτθική τα τατουάζ νεράιδα μπορούν να συσχετιστούν με τους Γότθους, καθώς και την τέχνη γοτθική την Μεσαιωνική εποχή. Κάντε κλικ για να διαβάσετε σχετικά με τατουάζ νεράιδα για τις γυναίκες.
Gothic Tattoo Σχέδια Fairy
Η πιο κοινή αντίληψη των νεράιδων είναι η ανθρώπινη-όπως εμφάνιση, με τα φτερά που συνδέονται με τα σώματά τους. Οι περισσότεροι από τους gothic δερματοστιξίες νεράιδες είναι συχνά βασίζονται στις ζωγραφιές του χρόνου Μεσαίωνα. Οι εικόνες της gothic τα τατουάζ νεράιδα, οι οποίες δημιουργούνται σήμερα μοιάζουν με σχέδια που γίνονται σε αυτές τις φορές. Στα σύγχρονα σχέδια τατουάζ, μια νεράιδα που απεικονίζεται ως νέοι, φτερωτό, τα ανθρώπινα όπως με ένα μικρό ανάστημα, αλλά η Μεσαιωνική νεράιδες στιγμή που θεωρούνταν ως ψηλός και λαμπερή. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη gothic δερματοστιξία νεράιδα είναι αυτή του χαμηλωμένα νεράιδα κορίτσι. Η νεράιδα να κάθεται επί του εδάφους και ρίχνοντας ένα δάκρυ από τα μάτια της με την κουρελιασμένη φτερά. Gothic τατουάζ νεράιδα έχουν καταστεί ένα σημαντικό τρέλα μεταξύ των γυναικών aficionados τατουάζ. Γι 'αυτούς, ένα τατουάζ νεράιδα συμβολίζει τη χαρακτηριστικών της νεράιδα στον κομιστή κουρέλι. Τα χαρακτηριστικά, που ψάχνουν σε μια νεράιδα είναι όμορφη, αθώα, χρήσιμη και άλλα θετικά χαρακτηριστικά. Η νεράιδα μπορούν να γίνονται για να είναι ευτυχισμένοι ή πονεμένος, χαριτωμένο ή απειλητικό. Κάντε κλικ για να διαβάσετε την γυναικεία σχέδια δερματοστιξιών.
Μαύρο χρώμα χρησιμοποιείται πιο έντονα χρησιμοποιηθούν για να gothic τατουάζ νεράιδα. Λίγο από κόκκινο και μπλε χρώμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, αλλά κυρίως το τατουάζ είναι σε μαύρο χρώμα. As αφορά τη θέση του δερματοστιξίες πάει, στον ώμο ή το βραχίονα είναι η προτιμώμενη θέση. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να συναντήσετε δερματοστιξία νεράιδα στο λαιμό καθώς και το στήθος. Δεδομένου ότι οι νεράιδες είναι μεγάλες και φέρουν τις περισσότερες φορές, φαίνονται καλά όταν έχουν καθοριστεί για τους κάθετους σημεία του σώματος. Ως εκ τούτου, τα εν λόγω σχέδια τατουάζ μπορούν να γίνουν στη μέση, ωμοπλάτη, στον αυχένα, στους ώμους, τους αστραγάλους, το χέρι καθώς και τον καρπό. Η μορφή και το μέγεθος ενός gothic δερματοστιξία νεράιδα μπορούν να ποικίλουν, όπως μπορούν να είναι μικρές ή μεγάλες. Όποια και αν είναι το χρώμα ή το μέγεθος του τατουάζ νεράιδα, σίγουρα κάνουν για αριστοκρατικό, αλλά συγκρατημένη, σχεδιασμό τατουάζ. Διαβάστε στον αστράγαλο τατουάζ για τις γυναίκες και άνω βραχίονα τατουάζ.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε: Shoulder τατουάζ για τις γυναίκες, λουλουδιών Τατουάζ; Celtic τατουάζ · εάν όπως το μυθικό παρελθόν, τότε μπορείτε να επιλέξετε για gothic τατουάζ νεράιδα, δεδομένου ότι είναι μια ηχώ από το υπέροχο μυθικό παρελθόν. Προστεθούν σε αυτό, τα εν λόγω σχέδια τατουάζ έχουν όλο και μεγαλύτερο, πιστός μπάντα από τους οπαδούς, οι οποίοι είναι χτυπημένος από αυτά τα σχέδια τατουάζ.