Ανθυγιεινή Σχέσεις

Γνωρίζετε ότι μία στις τέσσερις αμερικανικές γυναίκες είναι επίθεση από έναν εταίρο ή τον πρώην σύντροφό στη διάρκεια της ζωής της, ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τις κοινωνικο-οικονομική κατάσταση ή επαγγέλματος και ότι σχεδόν δύο εκατομμύρια γυναίκες κακοποιημένες κάθε χρόνο, ένα κάθε 16 δευτερόλεπτα; Ενώ οι σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας που εμπλουτίζουν με την υποστήριξη, τη διασκέδαση και την εκπλήρωση, ανθυγιεινή σχέσεις είναι ένα άσχημο μέρος της ζωής μας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν περάσει από το νοσηρό σχέσεων σε κάποιο σημείο ή άλλο στη ζωή μας.
Κατά τη γρήγορη μετάβαση ρυθμό ζωής μας και μουσκεμένος ρομαντικές ταινίες του Hollywood μας υποχρεώνουν να εξετάσουμε την επιτυχία σχέση τόσο εύκολη και αβίαστη, η αλήθεια είναι ότι κάθε σχέση χρειάζεται χρόνο, υπομονή, αγάπη και φροντίδα. Αυτό ισχύει, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για μια σχέση με τους γονείς, τις οικογένειες σας, συμμαθητές, οι φίλοι ή ο εραστής σου. Ανθυγιεινές σχέσεις δεν μπορούν να προκαλέσουν μόνο ψυχολογικό στρες και την ταλαιπωρία, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν τεράστια σωματική, διανοητική και ψυχολογική βλάβη.
Ανθυγιεινές Vs Σχέσεις. Υγιείς σχέσεις
Το σημαντικό μέρος οποιουδήποτε υγιούς σχέσης ισορροπία, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την καλή ανοικτή επικοινωνία. Από την άλλη πλευρά, μια ανθυγειινή σχέση χαρακτηρίζονται από συνεχείς πιέσεις, οι επικρίσεις και το άγχος. Πόσες φορές έχουμε δει ένα γάντζο πρόσωπο με τα λάθος άνδρας ή γυναίκα, και στη συνέχεια να περάσουν από μια επώδυνη διάλυση; Η συνεχής πίεση και η πίεση της ανθυγιεινής σχέση είναι τελείως διαφορετική από μια υγιή σχέση οποίο να σας επιτρέπεται να φροντίσετε τον εαυτό σας, έχουν μια καλή αυτοεκτίμηση, εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να είμαστε ειλικρινείς με το άλλο πρόσωπο στη σχέση.
Από την άλλη πλευρά, μια νοσηρή σχέση ενέχει λεκτική, συναισθηματική και σωματική κακοποίηση. Η παραμέληση, την ανάγκη να αλλάξει το άλλο πρόσωπο, φωνές, η βία και η επιθετική συμπεριφορά είναι κάτι που σηματοδοτεί μια σχέση που δεν είναι ισορροπημένη. Εδώ είναι μερικά σημάδια της ανθυγιεινής σχέσης.
Ανθυγιεινή Σημάδια Σχέσεις
Ένα από τα βασικά σημεία της ανθυγιεινής και βίαιες σχέσεις είναι πως η σχέση είναι μόνο για το άτομο ένα. Οι ανάγκες του άλλου στη σχέση, είτε πρόκειται για φυσική, συναισθηματική ή πνευματική είναι συχνά ανικανοποίητες και ακόμη αγνοείται. Γνωρίζετε ότι είστε συμμετέχουν σε μια ανθυγειινή σχέση if: · σύντροφός σας έχει ρεαλιστική εμπιστοσύνης, συνεργάτης σας χρειάζεται συνεχή ικανοποίηση? Νιώθετε ότι είστε ελέγχεται ή χειραγωγήθηκε από τον συνεργάτη σου, Είστε παραμελούν τον εαυτό σας ή συνεργάτη σας, νιώθεις ένα έντονο πίεση για να αλλάξει προς το άλλο πρόσωπο Είστε αποξενωθεί από τους φίλους και την οικογένεια, ή μάλλον η σύντροφός σας σας αναγκάζει να το κάνουμε · είστε φοβούνται ότι για να διαφωνήσω με το σύντροφό σας, συνεργάτης σας, σας ζητά ή αισθάνεστε πίεση για να σταματήσουν τις δραστηριότητες μπορείτε να απολαύσετε: πρέπει να δικαιολογήσουν τις ενέργειές σας, Αισθάνεστε υποχρεωμένος ή αναγκάζονται να έχουν φύλου · Δεν χρειάζεται καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής και είναι υποχρεωμένοι να μοιράζονται με το σύντροφό σας, συνεργάτης σας έχει επικρίνει σας συνεχώς για πράγματα, όπως το πώς σας φόρεμα, τη συμπεριφορά σας μπροστά από τους άλλους ; Αισθάνεστε την έλλειψη ισότητας και δίκαιη σχέση, γελοιοποίηση και το όνομα καλώντας αποτελεί κανόνα · Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο φόβος, η θλίψη και η οργή δεν είναι αυτό που συνιστά μια σχέση. Έτσι, ενώ η σύντροφός σας μπορεί να μην κουρκούτι σας σωματικά, τότε θα μπορούσε συναισθηματικά και διανοητικά κάνετε κακή χρήση μέχρι να εξαρτώνται πλήρως από το εν λόγω πρόσωπο και όμως υπάρχουν συναισθήματα είναι δεμένα τα κάτω, τη θλίψη και το άγχος.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ανθυγιεινή Σημάδια Σχέσεις? Καταχρηστική Σχέσεις: Γεγονότα για την καταχρηστική σχέση? Ανθυγιεινή σχέσεις με τους γονείς
Unhealthy σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν σε μια σχέση γονέα-παιδιού, καθώς και. Από από beaters child control to τυραννικός γονείς unhealthy είδους αυτού σχέσης παρατηρούνται στη καθημερινότητά μας. Στην πραγματικότητα, έχω δει τους γονείς που προσπαθούν να φοβερίζει και να εκφοβίσει τα παιδιά που προσπαθούν να απολαύσουν ήσυχα χωρίς καν αποσπά την προσοχή των γονέων. Ομοίως, δεν παρέχουν το παιδί με αρκετή αγάπη και την προσοχή με το να είναι μακρινή ή απών θα δημιουργήσουν νοσηρή σχέση γονέα-παιδιού.
Διαβάστε περισσότερα για:? Είδη Παιδικής Κακοποίησης? Τις ψυχολογικές επιπτώσεις της κακοποίησης του παιδιού? Ανθυγιεινές οι σχέσεις πρέπει να αποφευχθεί με κάθε κόστος, ακόμη και αν τα ομόλογα είναι πολύ ισχυρή. Αν προχωρήσουμε είναι δύσκολο να έχει κανείς, ότι αποτελεί ουσιώδες βήμα που θα σας βοηθήσει να σπάσει ο κύκλος του πόνου, την προδοσία, τα ψέματα, ή φταίει παιχνίδι και να προχωρήσουμε προς ένα καλύτερο, πιο γεμάτη ζωή.