Ντους Σχεδιασμός Ιδέες Πλακιδίων

Βασικά, πλακάκια ντους χρησιμοποιείται για να παρέχει προστασία στον τοίχο μπάνιο και το δάπεδο από τη ζημία νερού. Ωστόσο, εξυπηρετούν επίσης το σκοπό της διακόσμησης μπάνιο. Στην πραγματικότητα, με μερικές εξαιρετικές ιδέες σχεδίου ντους πλακιδίων που μπορεί εύκολα να δώσει μια κομψή εμφάνιση στο μπάνιο σας. Επιλέγοντας κάποιο από τα σχέδια για πλακάκια ντους, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι θα πρέπει να συνάδει με το γενικό σχέδιο λουτρών. Τα σχέδια πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορεί να φωτίζει μέχρι τη διάθεσή σας από την αρχή της ημέρας.
Μπάνιο Σχεδιασμός Ιδέες ντους κεραμιδιών
Εάν σχεδιάζετε να πάει μέσα για αναδιαμόρφωση λουτρών, ο απλούστερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με τη βοήθεια κάποιων ωραία σχέδια ντους κεραμίδια. Μετά είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιδέες σχεδίου για πλακάκια ντους μπάνιο:
Ασυνήθιστο Σχήματα: Δεν είναι απαραίτητο ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σχήμα τετράγωνο πλακάκια μόνο. Μπορείτε να πειραματιστείτε με μερικά μοναδικά κεραμίδι τα σχήματα ως καλά. Αυτό μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση και να κοιτάξουμε στο μπάνιο σας. Επίμηκες ορθογώνιο σχήμα, το σχήμα στρογγυλό ή σχήμα ρόμβου είναι μερικές από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες για το σκοπό αυτό. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο ντους σχέδια κεραμιδιών για λίγο περισσότερες ιδέες.
Αντίθεση των Χρωμάτων: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος για αυτό το είδος αποτελέσματος. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μεσαίες πλακίδια των φυσικών χρωμάτων πέτρα όπως το μπλε ή πράσινο για αυτό. Κρατήστε τα πιο σκούρες αποχρώσεις του επιλεγέντος χρώματος για το δάπεδο μπάνιο και το κάτω μέρος του τοίχου ντους. Καθώς κινείστε επάνω στους τοίχους, χρησιμοποιήστε το ελαφρύτερο αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά χρώματα με διαφορετικές αποχρώσεις και τακτοποιήστε τους με παρόμοιο τρόπο.
Συνορεύει Effect: Σε αυτό το σχέδιο, μία σειρά από κεραμίδια είναι διατεταγμένα γύρω από το κομμάτι ντους, με τη μορφή των συνόρων. Αυτό θα δώσει ένα καλά καθορισμένο σχήμα στο ντους. Φαίνεται καλύτερα αν το σχήμα και το μέγεθος των πλακιδίων τα οποία χρησιμοποιούνται για τις παραμεθόριες είναι εντελώς διαφορετικές από το υπόλοιπο των κεραμιδιών του ντους. Ωστόσο, ο σχεδιασμός των πλακιδίων χρησιμοποιούνται στα σύνορα πρέπει να συντονίσουν καλά με άλλα πλακίδια της κύριας περιοχής.
Πρόεδρος Rail Effect: Το αποτέλεσμα σιδηροδρομικές συντονιστής μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ωραίο διαχωρισμό, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά σχέδια πλακιδίων στο ντους. Χρησιμοποιούν λευκά πλακάκια για τη δημιουργία του σιδηροδρομικού στον τοίχο που βρίσκεται μεταξύ της μπανιέρας και του ανώτατου ορίου. Εφαρμόστε ένα στυλ ή το χρώμα των κεραμιδιών στο κάτω μισό του τείχους και χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό σύνολο του στυλ και το χρώμα για τα πλακάκια στο πάνω μισό του τοίχου.
Μωσαϊκό: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι μωσαϊκό δίνει μια εντυπωσιακή επίδραση σε οποιαδήποτε επιφάνεια με πλακάκια. Μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλά χρωματιστά φύλλα ψηφιδωτό πλακάκι και μόνο απλώνονται σε όλη τη διάρκεια του ντους. Bunch τα ίδια χρώματα σε κάθε γεωμετρικό σχήμα και να καθορίζουν τους σε διαφορετικές περιοχές του ντους. Αλλιώς, μπορείτε να δημιουργήσετε τοιχογραφίες έξω από αυτούς. Τα σχέδια θα πάρει κάποιο χρόνο να κάνει και ως εκ τούτου να επιλέξουν μόνο αν έχετε κάποιο χρονικό διάστημα στο χέρι. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες κεραμιδιών ντους.
Βαμμένο Πλακάκια: Εάν δεν θέλετε να αντικαταστήσετε τα παλιά πλακάκια ντους, τότε μπορείτε να τα χρώματα με κάποια σχέδια για να αλλάξετε την εμφάνιση. Αν δεν είναι πολύ σίγουροι για τη διακόσμηση των πλακιδίων με το δικό τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, τότε μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια του στένσιλ και να δημιουργήσει εικόνες με λουλούδια, κοχύλια κ.α., μαζί τους. Ακόμη και ζωγραφισμένα πλακάκια είναι διαθέσιμα με όμορφα σχέδια σε τους. Μπορείτε να τους αγοράσετε ως ανά την επιλογή σας σχέδια και να τις εγκαταστήσετε στον τοίχο ντους. Ανατρέξτε στις σχεδιαστικές ιδέες μπάνιο κεραμιδιών για περισσότερες πληροφορίες.
When προσπαθείτε να δημιουργήσει ιδέες πλακιδίων ντους σχεδιασμό μόνοι σας, τότε ενδέχεται να χρειαστεί να καταβάλλουν προσπάθειες για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Ωστόσο, όταν βλέπεις τα τελικά αποτελέσματα, θα έχετε την αίσθηση της εκπλήρωσης και να συνειδητοποιήσει ότι η σκληρή δουλειά ήταν αξίζει τον κόπο. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι είστε ελεύθεροι να προσθέσετε το δικό καινοτόμες ιδέες σας σε αυτές για να κάνουν το λουτρό σας να φανεί πιο ελκυστική.