Interior Design Styles

Ο τρόπος που διακοσμήσετε το σπίτι μας αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την προσωπικότητά μας. Είτε αποφασίσουμε να κάνουμε στον εαυτό μας το εσωτερικό ή να νοικιάσετε σχεδιαστής ότι, είμαστε υποχρεωμένοι να επιλέξουν το στυλ εσωτερικό σχεδιασμό που αντανακλά ένα μέρος μας. Αν εσείς που σχεδιάζουν να κάνουν μέχρι το σπίτι σας, τότε εδώ είναι ένα εσωτερικό λίστα του design, που θα αποδειχθεί ήσυχο βολικό για σας να κάνει μια επιλογή.
Τύποι Εσωτερικών Στυλ Design
Σύγχρονη Εσωτερικών Στυλ Design
Σύγχρονο ή μοντέρνο εσωτερικό στυλ σχεδιασμού έμφαση στην κομψή, σαφής, και ακαταστασία χωρίς εσωτερικούς χώρους. Ελάχιστη έπιπλα και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. Υφάσματα με τα γεωμετρικά σχέδια σε αυτές να χρησιμοποιούνται. Ample την εκμετάλλευση του χώρου και υψηλής λειτουργικότητας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα χρώματα που συνδέονται με ένα μοντέρνο σπίτι είναι μπλε, πράσινο, μπρούντζο και χαλκό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με μοντέρνο ντιζάιν εσωτερικού.
Gothic Interior Design Style
Αν κάποιος προτίθεται να κάνει εσωτερικό με τον πιο μοναδικό και καινοτόμο τρόπο εφικτό, τότε γοτθικό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού είναι η απάντηση. Γοτθικό στυλ εσωτερικού design λαμβάνει μετά τη μεσαιωνική όψη και δίνει μια πολύ σκοτεινή και βαριά κοιτάξουμε προς το σπίτι, έτσι πρέπει να επιλέγεται μόνο από εκείνους οι οποίοι έχουν ένα μεγάλο σπίτι. Σε ένα γοτθικό σπίτι, έπιπλα από συμπαγές ξύλο, το δάπεδο σκληρού ξύλου, σφυρήλατο σίδερο εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. A ξύλινο ταβάνι και πέτρινο τζάκι είναι απαραίτητη σε μια οικία και γοτθικό. Υφάσματα χρησιμοποιούνται είναι πολύ βαριά και πλούσια. η ποικιλία Golden αγγίζει δεδομένη σε διάφορα σημεία του σπιτιού για να του δώσει ένα καλύτερο βλέμμα. Τα μεταλλικά στάμνες, υαλικά και κεριά προστίθεται για επιπλέον ισχύ. Καταλληλότερη χρώματα για σπίτι Gothic είναι κόκκινο, πράσινο, χρυσό και μπλε ρουά. Διαβάστε περισσότερα για την Gothic εσωτερικό σχεδιασμό.
Παραδοσιακά Εσωτερικών Στυλ Design
Τα παραδοσιακά σπίτι εσωτερικό στυλ σχεδιασμού σημαίνουν για εκείνους που προτιμούν τα σπίτια τους για να είναι άνετη, χαλαρωτική και φιλόξενη. Τα μεγάλα έπιπλα, όπως έπιπλα στυλ χώρα, πολυεπίπεδη υφασμάτων και ολόκληρο πολλά αξεσουάρ όπως λαμπτήρες, τα φυτά, Κίνα, καθρέφτη και βάζα χρησιμοποιούνται σε ένα παραδοσιακό σπίτι. Τα χρώματα που συνδέονται με ένα παραδοσιακό σπίτι είναι κόκκινο, καφέ και λευκό.
Ασιατικές Εσωτερικών Στυλ Design
Ειρηνική, γαλήνιο εσωτερικοί χώροι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Ασίας σπίτια ύφους, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από το κινεζικό και το ιαπωνικό τρόπο ζωής. Ξύλινα και μπαμπού έπιπλα και εξαρτήματα είναι υπερβολικά χρησιμοποιούνται σε μια ασιατική σπίτι ύφους. Ασιατικές κουβέρτες, διακοσμητικές πλάκες με τις σκηνές από τη φύση ή την ιστορία της Ασίας, τα χαμηλά ιαπωνικά βρίσκεται κρεβάτια πλατφόρμα στυλ, μπαμπού ups καταλόγους για τα παράθυρα, αντί των κουρτινών είναι μερικά από τα πράγματα που χρησιμοποιείται για να δώσει το σπίτι μια ασιατική εμφάνιση. Χρώματα χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική σπίτι είναι λευκά, ρουμπίνι, μαύρο, χρυσό και σμαράγδι. Διαβάστε περισσότερα για την ασιατική διακόσμηση του σπιτιού.
Arty Interior Design Style
Πρόβες του Arty εσωτερικό ύφος σχεδιασμού είναι επηρεασμένη από τον ισπανικό πολιτισμό. Μεγάλες και βαριές ξύλινες έπιπλα χαλιά are fabrics βελούδινη used οι οίκοι Arty. Είτε πρόκειται για τα έπιπλα, πίνακες, φωτιστικά και τα παράθυρα, είναι πολλά περίτεχνα σκαλίσματα χρησιμοποιείται σε αυτές.
Tropical Interior Design Style
Αυτά τα σπίτια θυμίζουν θάλασσα, άμμος, ουρανό και θάλασσα. Τα χρώματα αν για τους τοίχους ή για υφάσματα επιλέγεται ανάλογα. Μπεζ και λευκό, μαζί με αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου είναι ιδανικά για τα τροπικά σπίτια. Τα έπιπλα που χρησιμοποιείται είναι, είτε από πλεκτό στοιχεία όπως τα ψάθινα έπιπλα, ή μπαμπού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν. Όσο για τα υφάσματα, χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι και μετάξι. Τα φυτά, ειδικά φυτά φοίνικες, τροπικά λουλούδια με τα κοράλλια και κοχύλια, είναι εξαιρετικές αξεσουάρ για μια τροπική σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να σχεδιάσουν το δικό σας σπίτι? Home Interior διακοσμεί τις ιδέες? Αυτή ήταν με λίγα λόγια σχετικά με τα διάφορα διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων του σχεδιασμού που είναι οι πλέον ευρέως χρησιμοποιούνται στην εποχή του σήμερα. Μπορείτε είτε να επιλέξουν ένα από αυτά ή μπορείτε να έχετε ένα μίγμα και να ταιριάξετε ορισμένων από αυτά, πρόσθεσε με ένα κομμάτι του δικού σας στυλ, να κάνει επάνω στο σπίτι σας.