Τι να Pack για διακοπές

Είναι isn'ta δύσκολη ερώτηση, ξέρετε τι για τη συσκευασία για διακοπές. Ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, ορισμένα πράγματα διασκέδασης για τους κλπ. ταξίδι Αλλά το πρόβλημα είναι όταν φτάσετε στον προορισμό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αφήσει στο σπίτι, κάποιο πράγμα που σας έπρεπε να είχε λάβει κατά μήκος. Κάτι που δεν είναι μέρος της πραγματικής λίστα των πραγμάτων που χρειάζεστε, και όμως, κάτι πολύ κρίσιμο. Έτσι για να σας βοηθήσει με αυτό, εδώ είναι ένα άρθρο σχετικά με το τι να συσκευάσει για διακοπές.
Τι να Pack για Κατάλογος για διακοπές
οικογένειά μου είναι γεμάτη ωριμασμένο ταξιδιωτών. Εξ ου και συσκευασίας για διακοπές ή κάθε ταξίδι Μάλλον έρχεται φυσικά σε μένα! Οι βαλίτσες και τσάντες ταξιδιού στο σπίτι μας, άριστα οργανωμένο σύμφωνα με το τι πρέπει να προβεί (διαφορετική σακούλα για τα ρούχα, διαφορετική σακούλα για τα προϊόντα καθαριότητας κλπ) και υπάρχει ένα δελτίο ελέγχου που καρφώθηκε σε κάθε σάκο ως προς το τι είναι τα πράγματα που θα πρέπει τσάντα έχει. Περίεργο, μερικοί να πουν, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ως πραγματικά καλά οργανωμένο!
So, δεν περαιτέρω φασαρία, εδώ είναι μια λίστα ελέγχου για το τι να συσκευάσουν για οικογενειακές διακοπές.
Βασικά στοιχεία? Inner-φθορά?; Εξωτερικό φθορά .. haha, λέξη διασκέδαση! ; Κολύμβηση trunks (για τις παραλίες, ξενοδοχεία δίπλα στην πισίνα), πετσέτες και χαρτοπετσέτες; Πανωφόρια / Μπουφάν / Warm ρούχα (για προορισμούς διακοπών ψυχρότερο) · γυαλιά ηλίου · πώματα και καπέλα · Μια μικρότερη τσάντα για ημερήσιες εκδρομές υπεραστικά: χρήματα! (Σε περίπτωση που ξεχάσετε να πάρετε κάτι μαζί! ? Extra κάλτσες και παπούτσια (κοινή θέση αριστερά στο σπίτι δεν είναι αυτό!) ? Διασκέδαση (για iPod, DVD θεατή, παίζουν χαρτιά, σκάφους κλπ παιχνίδια)? Κυττάρων φορτιστή τηλεφώνου! (Διότι χωρίς αυτό, το κινητό τηλέφωνο είναι άχρηστο ...) ? Η Καλλωπισμού? Ξενοδοχεία καλύπτοντας περίπου καλλωπισμού, αλλά προτιμώ τη δική πράγματά μου για να είμαι ειλικρινής. Και για εκείνους που κάνουν πάρα πολύ ... ; Οδοντόβουρτσα · οδοντόπαστες; ξυρισμένα κιτ Σαπούνια και σαμπουάν · Προϊόντα για την περιποίηση, όποιο χρήσης · ​​Μακιγιάζ σετ; ιστούς · αποσμητικά · Άλλα πράγματα που μπορούν ή δεν μπορούν ανάγκη · Φαρμάκων; Μεταλλικό νερό, τροφίμων, Καραμέλες (πάντα να έρθει σε πρακτικό ! ? Αντιηλιακά? Μια θήκη κλειδώματος φερμουάρ για άπλυτα ρούχα? Eye φακούς και τα γυαλιά? Ένα ρολόι? Ένα ελβετικό μαχαίρι (έρχεται πραγματικά σε πρακτικό εάν είστε θα πεζοπορία)? Skiis (αν πρόκειται για ένα ταξίδι για σκι!) · Μια ιστιοσανίδα (αν θέλει κάποιος σε διακοπές παραλία) · A μουσικό όργανο (αν θέλετε να παίξετε ένα), ένα φακό (μπορεί να πάρει σκούρο ενίοτε) · εργαλεία αυτοκινήτου (για ένα roadtrip) · Διαβατήριο, βίζα και άλλα εγγράφων (για μια ξένη ταξίδι) · Κάμερα και βίντεο εγγραφής (για τις ιδιαίτερες στιγμές) · Αθλητικά κιτ πρώτων βοηθειών, χάρτες · επιπλέον μπαταρίες για όλους που λειτουργούν με μπαταρία πράγματα. (Πολύ, πολύ σημαντικό!) ? Περισσότερα άρθρα για να σας βοηθήσει πακέτο για τις διακοπές σας! Διαβάστε παρακάτω. ? Πώς να συσκευάσει για διακοπές? Διακοπές Συσκευασία Κατάλογος - Τι να Pack για διακοπές? Beach εξοχικά Packing List? Έτσι αυτά ήταν μερικά από τα πράγματα που χρειάζεται να συσκευάσετε για διακοπές. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε την απάντηση στο τι πρέπει να πακέτο για τις διακοπές δεν είναι καθόλου δύσκολο. Του ακριβώς ότι μπορούμε πάντα να αφήνουν έξω κάτι σημαντικό κάθε φορά. Γι 'αυτό είναι πάντα καλό να διατηρήσουν ένα μικρό (ή μεγάλες εδώ που τα λέμε) διακοπές κατάλογο του περιεχομένου στην τσάντα σας. Συνεπώς, μόλις τελειώσετε συσκευασίας, γνωρίζετε ότι δεν έχετε μείνει κάτι στο σπίτι που θα θέλατε πραγματικά χρειάζονται!