Πώς να πωλήσει ένα αυτοκίνητο από τον ιδιοκτήτη

Εάν σχεδιάζετε να πωλούν παλιό σας αυτοκίνητο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, ότι θα σας βοηθήσει να τραβήξει μια καλή συμφωνία και να πάρετε μια καλύτερη τιμή. Ειδικά, αν είστε πρώτος πωλητής φορά, αυτή άρθρο είναι για σας. Κάνοντας μια πώληση είναι μια τέχνη που συχνά έρχεται σε πρακτικό. Αυτό το άρθρο μιλά για το πώς να πωλήσει ένα αυτοκίνητο με δική του πρωτοβουλία ιδιοκτήτη.
Πώς να πωλήσει ένα αυτοκίνητο με πρωτοβουλία ιδιοκτήτη? Θα πίστευε κανείς ότι η πώληση ενός αυτοκινήτου είναι εύκολη δουλειά. Είναι εάν είστε έτοιμοι να ηρεμήσει για οποιαδήποτε τιμή που προσφέρεται. Ωστόσο, αν θέλετε να πάρετε μια καλή συμφωνία για το αυτοκίνητό σας ή μάλλον σωστή τιμή που του αξίζει, θα πρέπει να θέσει σε κάποια προσπάθεια. Πώληση οτιδήποτε απαιτεί διακριτικότητα και πολύ το ποσό των πονηριά. Συνολικά είναι μια άσκηση για το παλιό καλό τεχνικές salesmanship. Εδώ Συμμερίζομαι μερικές άκρες στο πώς να πουλήσει ένα αυτοκίνητο μόνοι σας, ως ιδιοκτήτης.
Know Thy Car? Προτού να πάρετε μια καλή τιμή για το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τι την αξία της. Για να ξέρετε ότι θα πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου σας ρεαλιστικά. Με την αξιολόγηση της κατάστασης, θέλω να πω κάνοντας μια ρεαλιστική αξιολόγηση της «ανατομικό» (μηχανική) κατάσταση και εμπορευσιμότητας ή δημοτικότητά του ως μοντέλο. Γνωρίζετε ότι οι καταναλωτές οι αγοραστές του σήμερα μπορεί να είναι πολύ άστατος στις επιλογές. Κάποιος μπορεί να είναι δύσκολο να πουλήσει ό, τι μπορεί να είναι μια απολύτως καλά συντηρημένο αυτοκίνητο, μόνο και μόνο επειδή δεν του το πράγμα «Στην τη στιγμή, που θα έπρεπε. Κάντε μια ανάλυση από το σημείο τρίτο άτομο του άποψη, ενώ λήψη αποφάσεων σχετικά με την εμπορευσιμότητα του αυτοκινήτου. Τούτο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε που είναι αγοραστές στόχο σας, που είναι πιο πιθανό να αγοράσουν το αυτοκίνητό σας. Επίσης, θα είστε σε θέση να προσδιορίσει τι χρειάζεται να γίνει για την ενίσχυση της εμπορευσιμότητας της. Διαβάστε περισσότερα για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
Έρευνα Αγοράς & Προσδιορισμός ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ? Μετά από αυτό, πηγαίνετε για ένα έργο έρευνας αγοράς. Προσδιορίστε σε ποια τιμή είναι τα αυτοκίνητα του ίδιου κατασκευαστή όπως το αυτοκίνητό σας είναι να πωληθούν. Καθαρίζω με αγγελίες και ιστοσελίδες πώλησης αυτοκινήτων. Κατάλογος το φάσμα των τιμών που προσφέρονται ανάλογα με χρόνια χρήσης. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε αυτοκίνητό σας να πωλούνται σε. Απαριθμήστε τα συν και μείον σημεία του αυτοκινήτου που μπορεί εκτιμήσουν ή υποτιμηθεί ζητούμενη τιμή. Κιμωλία των ΦΠΚΥ (μοναδικά σημεία πώλησης) των αυτοκινήτων. Αφού αφαίρεσαν όλα αυτά τα σημεία την εξέταση, θα είστε σε θέση να εγκατασταθούν σε μια ρεαλιστική τιμή.
Κάντε Pretty Her? Μια ολοκαίνουργια εργασία χρωμάτων αυτοκινήτων, κάποιες επισκευές στο μηχανικό μέρος, θα ενισχύσει ασφαλώς την εμπορευσιμότητα του αυτοκινήτου σας. Άνθρωποι είναι παράλογες στις επιλογές τους και δίνουν περισσότερη αξία στους κοιτάζει περισσότερες φορές και ποσοστό την απόδοση χαμηλότερο. Με ένα αυτοκίνητο, κοιτάζει ύλη πολλά. Καθαρισμό του εσωτερικό των αυτοκινήτων και του δίνουν μια από πλύση. Έτσι, δείτε αν μπορείτε να κάνετε ένα καλλυντικό makeover του αυτοκινήτου καθώς και φτιάξω μερικά από τα μηχανικά προβλήματα. Μπορείτε να πάρετε επιστροφή του τις δαπάνες αυτές μέσω την πώληση.
Χρησιμοποιήστε τα κανάλια Πώληση πολλαπλών? Αφού τελειώσετε με εργασία σας, μπορείτε να πάτε για την πώληση. Υπάρχουν πολλά κανάλια μέσω των οποίων μπορείτε να φτάσετε τους πιθανούς αγοραστές. Και σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να βάλετε ένα «προς πώληση» υπογράψουν με έναν αριθμό επαφών στο εσωτερικό και να δείξουμε στα ανοικτά του αυτοκινήτου, με τη στάθμευση των το σε χώρους στην πόλη. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια αγγελία στην classifieds ή σε ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στη πωλούν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είναι αναγκασμένες να πάρουν πολλούς αγοραστές. Θα πρέπει να φτιάξω μια μέρα, όταν οι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πάνε για εκείνον που είναι έτοιμος να προσφέρει ό, τι αναμένεται.
Εδώ θα πρέπει να είναι πειστικές και ειλικρινείς, όταν μιλάμε για το αυτοκίνητο. Ας αγορά σας δείχνουν έρευνας μέσω διαπραγματεύσεων σας και να υποστηρίζονται από αυτό. Μια λογική προσφορά σπάνια απορρίπτεται. Αν έχετε κάνει σωστή εργασία σας, θα κλείσει η συμφωνία. Αν δεν συντρέχει καμία των ανωτέρω εργασιών, έχετε πάντα μια επιλογή να πωλήσει αυτοκίνητό σας σε έναν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αλλά εγώ το συμβουλεύει ως τελευταία θέρετρο.
Read more on:? Selling Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Online? Πώς να πωλήσει Used Car? Salesman Συμβουλές? Ελπίδα αυτών άκρες στο πώς να πουλήσει ένα αυτοκίνητο μέσω πρωτοβουλίας ιδιοκτήτη βρίσκονται χρήσιμες. Κάνοντας μια καλή πώληση παίρνει κάποιο κόπο και χρόνο από την πλευρά σας, όπως βλέπετε. Μετά από όλα, η σωστή τιμή αξίζει όλα τα κόπο!