Home Ιδέες Γραφείο

Εργασία από το σπίτι είναι μια απόλυτη απόλαυση καθώς σας επιτρέπει απεριόριστη ελευθερία και ευελιξία. Δεν είναι απορίας άξιο πολλοί εγκατάλειψη 9 - 5 θέσεις εργασίας τους και στρέφονται σε πιο χαλαρό, ευέλικτες μορφές εργασίας εργασίας στο σπίτι. Ωστόσο, εργάζονται από σπίτι έρχεται με δικό του σύνολο προβλημάτων. Θα πρέπει να διαχειριστείτε οικογένειά σας και προστασία της ιδιωτικής ζωής της, ενώ παράλληλα να φροντίσει για την ηρεμία σας. Δεδομένου ότι τα σπίτια δεν προσφέρουν πάντα ιδανικές και επαγγελματικές συνθήκες εργασίας, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο εργασίας στο σπίτι σας. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές ιδέες γραφείο στο σπίτι για μικρούς χώρους. Περισσότερα για τις ιδέες του σχεδιασμού του Υπουργείου Εσωτερικών.
Αρχική σελίδα Ιδέες Office και Συμβουλές
Επιλέξτε την τοποθεσία σας? Χρειάζεσαι ήσυχη περιοχή στο σπίτι σας όπου μπορείτε επικεντρωθείτε στις εργασίες σας. Εάν πρόκειται να έχουμε επισκέπτες, τότε είναι σημαντικό να εξασφαλίσει προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς σας πρώτα. Έτσι, στην ιδανική περίπτωση ένα μικρό υπόγειο ή ένα αποχωρητήριο να εξυπηρετήσει το στόχο ενός γραφείου στο σπίτι πολύ καλά. Μπορείτε να συνεχίσετε με την εργασία σας με την ειρήνη να μη διαταραχθεί η οικογένειά σας. Εφεδρική κρεβατοκάμαρα σε σπίτι είναι επίσης μια καλή επιλογή να δημιουργήσει γραφείο σπίτι σας. Έχοντας ένα χώρο δικό σας μπορεί να εξασφαλίσει ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικές εσωτερικές αλλαγές στο γραφείο σας. Από την άλλη μεριά αν δεν μπορείτε να την πολυτέλεια με ειδικό χώρο για γραφείο, ίσως χρειαστεί να γίνουν ειδικές διευθετήσεις για το γραφείο σας στην οικογένεια καθιστικό ή σαλόνι. , Αυτό μπορεί να αρκετά αγχωτική για σας καθώς και την οικογενειακή σας.
Έπιπλα και αξεσουάρ? Αν έχετε μια δικής σας για το γραφείο στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου. Ένα γραφείο με έναν υπολογιστή, καρέκλες, ερμάρια αρχείο, καναπέδες είναι μερικές βασικές απαιτήσεις της γραφείο στο σπίτι σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μέρος από το σαλόνι σας ως γραφείο, τότε ενδέχεται να πρέπει να παραιτηθεί μερικά από αυτά τα στοιχεία επίπλων. Use καναπέ οικογένειά σας για να διασκεδάσει τους επισκέπτες σας (η οικογένειά σας δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη συμφωνία, αλλά θα πρέπει να τους πείσει!). Αντί για έναν υπολογιστή, πηγαίνετε για ένα φορητό υπολογιστή, καθώς είναι πιο βολικό στη χρήση και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Αρχειοθήκη είναι ένας μούστος να αποθηκεύουν και διαχειριστείτε γραφική εργασία σας. Περισσότερα για συμβουλές γραφείο στο σπίτι έπιπλα αγοράς.
Paint και δάπεδο? Έχετε την ελευθερία να διαλέγεις ένα χρώμα και δάπεδο της επιλογής σας μόνο αν έχετε ένα ξεχωριστό χώρο για το γραφείο σας. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να πάτε για την ουδέτερη ή παστέλ χρώματα για το γραφείο στο σπίτι σας. Φωτεινά χρώματα αποδειχθεί μια μεγάλη απόσπαση της προσοχής, ως εκ τούτου, πηγαίνετε για αναπτήρα, χαλαρωτικές αποχρώσεις για να κρατήσει τον ήρεμο νου σου. Ίσως χρειαστεί επίσης να παρέχουν ειδικές προσοχή στην φωτισμό των γραφείο σπίτι σας. Accent λαμπτήρες είναι ένας μούστος έχει για γραφείο. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να μεριμνούν για πάνω φωτισμό κεφάλι αν σκοπεύετε να έχετε τους επισκέπτες για το έργο σας στο σπίτι. Αλλαγή του δάπεδο του δωματίου μπορεί να είναι ένα ακριβό καθήκον, επομένως, ίσως να θέλετε να κρατήσετε τα υπάρχοντα δάπεδα σας. Μπορείτε ρίξει απλά μια κουβέρτα ή χαλί να ταιριάζει δάπεδο σας με την υπόλοιπη décor γραφείου σας.
Είδη Γραφείου? Αφού πήρε την βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία του γραφείου σας, θα πρέπει να αγοράσετε την απαραίτητη γραφική ύλη για την επιχείρησή σας. Αυτά περιλαμβάνουν τα έγγραφα του εκτυπωτή, φυσίγγια, τα αρχεία και τους φακέλους κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση ειδών γραφείου σας.
Διαβάστε περισσότερα για? Υπουργείο Εσωτερικών, Εσωτερικών ιδέες σχεδιασμού? Υπουργείο Εσωτερικών Διακόσμηση Ιδέες? Μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία διακοσμητή, που μπορούν να σας βοηθήσουν να εφαρμόσουν μικρές ιδέες γραφείο στο σπίτι, εάν έχετε ένα ιδιαίτερα μικρό λειτουργικό χώρο. Διαφορετικά, μπορείτε να σχεδιάσετε γραφείο στο σπίτι σας ανάλογα με το γούστο σας.