Τρόπος Τυλίξτε μια δώρων

Η πράξη της εσωκλείοντας μια δωρεά σε κάποια φανταχτερή υλικό ώστε να καταστήσουν εμφάνισή της πιο ελκυστικοί μπορεί να χαρακτηριστεί ως περιτυλίγματος δώρο. Δώρα είναι γενικά τυλιγμένα σε κιβώτια ή ειδικό χαρτί περιτυλίγματος. Κορδέλες χρησιμοποιούνται να δώσει το τυλιγμένο δώρα ένα ωραίο βλέμμα. Στις περισσότερες χώρες, υπάρχει πρακτική να περικάλυμμα δώρα με σημειώσεις κατοχή των ονομάτων του αποστολέα, δέκτης και αφορμή για το οποίο παρουσιάζεται.
How να τυλίξετε για δώρο;? Τα υλικά που απαιτούνται για περιτύλιγμα ένα δώρο περιλαμβάνουν χαρτί, ένα μολύβι για τη σήμανση, ψαλίδι, κορδέλα κλπ. Ας κατανοήσουμε τη διαδικασία του πώς να τυλίξτε ένα κουτί δώρου.
Το περιτύλιγμα χρησιμοποιούμενο χαρτί ανάγκες να επικαλύπτουν τους δώρο σωστά. Το χαρτί αλληλεπικαλύπτονται πρέπει τουλάχιστον να 2 ίντσες σε περίσσεια. Βιβλίο πρέπει να κοπεί σωστά από τη σήμανση με ένα μολύβι εκ των προτέρων. Ένα μέτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή το χαρτί? Απλά διπλώνοντας θα εξυπηρετούσε επίσης ο σκοπός. Το χαρτί θα πρέπει να κόβονται με τέτοιο τρόπο ώστε πτερύγια θα είναι αρκετή για την κάλυψη του δώρου. Περίσσεια χαρτί θα πρέπει να είναι κομμένα στα ανοικτά όταν η μέτρηση γίνεται σωστά. While συσκευασία του χαρτιού, μια άκρη (κατά μήκος) του χαρτιού πρέπει να έρθουν στο κέντρο του δώρου. Το δεύτερο άκρο θα πρέπει να επικαλύπτει το πρώτο και στη συνέχεια να δεθούν με ταινία κάτω.
Η διαδικασία της αναδίπλωσης των υπόλοιπων μικρών άκρα είναι πολύ εύκολο να καταλάβει. Αυτές άκρα χρειάζεται να διπλώνεται στα τρόπο ώστε σχηματίζονται τριγωνικό σχήμα πτερύγια. These πτερύγια θα πρέπει να δεθούν με ταινία στο κουτί για να κλείσει το σύντομο άκρα. Το τελευταίο βήμα στη διαδικασία είναι να δέσει μια κορδέλλα γύρω το κουτί. The κορδέλα πρέπει πρώτα να τυλιχτούν μήκος στην κουτί ακολουθούμενη περιστρέφοντας στη ραφή? Βοηθάει στην περικλείειτα κορδέλα πλάτος-σοφός. Τέλος, η κορδέλα πρέπει να δεθούν σε ένα τόξο-σχήματος. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να τυλίξετε ένα δώρο.
Fun Τρόποι Wrap Δώρα? Υπάρχει πληθώρα τρόπων να καταστήσει τη διαδικασία της περιτυλίγματος δώρων μια διασκεδαστική και ενδιαφέρον δραστηριότητα. Μερικά της διασκέδασης και εύκολους τρόπους τυλίξτε ένα δώρο παρουσιάζονται παρακάτω. ; Τη συγκάλυψη της δώρο σε ένα πακέτο που δεν μοιάζουν με δώρο κρατά το δέκτη μαντέψουν. Για παράδειγμα, ένα CD μπορεί να είναι συσκευασμένο σε ένα κουτί που είναι δύο φορές το μέγεθός του. Περιτυλίγματος δώρων με μία σειρά από κουτιά προσθέτει πολύ διασκέδαση σε αυτή τη δραστηριότητα. ? Το τέχνασμα της πλήρωσης ιστών, ενώ συσκευασίας μικρές δωρεές σε big boxes επίσης καθιστά gift περιτυλίγματος ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. ? Στοιχεία των δώρων θα μπορούσε να είναι συσκευασμένοι σε ξεχωριστά κουτιά να παραπλανήσει ή να συγχέουμε το δέκτη για την ακριβή φύση της δωρεάς. Μόνο μετά από όλα τα κουτιά ανοίγουν εντελώς, ο σύνδικος πτώχευσης μάθετε ποιο είναι το δώρο. ? Read more on:? Δώρα επέτειος? Χριστουγεννιάτικα Δώρα? Γαμήλια δώρα? Τα διαφορετικά ιδέες και περιτυλίγματος δώρων προαναφερόμενες διαδικασίες θα βοηθούσαν στη κατανόηση πώς να τυλίξτε ένα δώρο. Κάποιος πρέπει δοκιμάστε ένα από τα διασκεδαστικούς τρόπους να τυλίγουμε δώρα για μια επερχόμενη ειδική περίσταση.