Γυψοσανίδας Πάχος

Η εισαγωγή υλικών γυψοσανίδας επανάσταση εντελώς τον τρόπο με εσωτερικό τοίχο φινίρισμα έγινε. Προτού υλικών γυψοσανίδας έφθασαν στον τόπο εσωτερικό τοίχο τερματισμού ήταν μια επίπονη και χρονοβόρα εργασία λόγω των παραδοσιακών μεθόδων κονίαμα. Την εισαγωγή της γυψοσανίδας αλλάξει όλα και επέτρεψε στους ανθρώπους να τελειώσει εσωτερικούς τοίχους πιο γρήγορα και να μειωθούν οι καθυστερήσεις στο χρόνο κατασκευής. Δύο σημαντικές παραμέτρους που χρειάζεται να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή drywalls για την εγκατάσταση είναι τα μεγέθη και το πάχος τους. Σε αυτό το άρθρο, μιλάω επιλογή για το δικαίωμα πάχος γυψοσανίδας.
Προτού να συζητήσουμε λεπτομέρειες για πάχος ξηρού τοίχου και άλλες παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ας μάθουμε περισσότερα για τα υλικά γυψοσανίδας. Drywalls Τα φύλλα ή πλάκες που δημιουργούνται από την πίεση των υλικών γύψου ανάμεσα φάιμπεργκλας ή σε φύλλα χαρτιού. It είναι ένα αποτελεσματικό υποκατάστατο της παραδοσιακής σοβά που βασίζονται εσωτερικό φινίρισμα. Drywalls είναι γνωστά από πολλά άλλα ονόματα, όπως γυψοσανίδες, γυψοσανίδες και γυψοσανίδες. Λόγω της ευκολίας εγκατάστασης, το σοβάτισμα διαδικασία μιας γυψοσανίδας να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.
Μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες της γυψοσανίδας η αντοχή του στη φωτιά, λόγω της στρώμα γύψου που έχει στο μεταξύ τα φύλλα του. Αυτή η αντίσταση φωτιά που προσφέρονται από drywalls έχει μια σχέση με το πάχος του εγκατεστημένου υλικού γυψοσανίδας. Είναι σημαντικό να ξέρει για τυποποιημένο πάχος γυψοσανίδας και μεγέθη, όταν πρόκειται για μία εγκατάσταση.
Γυψοσανίδας Πάχος Απαιτήσεις? Σε αρκετές χώρες, υπάρχουν τοπικοί κώδικες κτηρίου που καθιστούν υποχρεωτικό ότι μια εγκατεστημένη γυψοσανίδας έχει ένα ελάχιστο πρότυπο πάχος. Πριν πάτε για μια εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει έξω τις τοπικές απαιτήσεις πάχος γυψοσανίδας. Παρά το γεγονός ότι πάχος γυψοσανίδας μπορούν να ποικίλουν σε ένα εύρος μεγεθών, το εξαιρετικά προτίμησε sizes πάχος είναι:? 5 / 8 ίντσες (1,59 εκατοστά), 1 / 2 ιντσών (1,27 cm), 1 / 4 ίντσα (0,635 εκατοστά), 3 / 8 ίντσας (0,952 εκατοστά)? All αυτά τα μεγέθη πάχος γυψοσανίδας έχουν διαφορετικές εφαρμογές όπως πάχος επηρεάζει την ευελιξία και την αντοχή του πάνελ. Το πάχος του πάνελ γυψοσανίδας είναι μια ιδιότητα που αποφασίζει πόσο ανθεκτικά είναι στη φωτιά και τη θερμότητα. Οι ειδικές ομάδες υψηλού πάχος είναι περισσότερο ζημιογόνος από την λεπτότερη αυτά, λόγω της επιπλέον στρώματα γύψου. Επιτρέψτε μου να μιλήσουμε για τις γενικές εφαρμογές των διαφόρων ομάδων γυψοσανίδας που θα κάνουν την επιλογή σωστό πάχος γυψοσανίδας μια πιο εύκολη δουλειά για σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις τιμές γυψοσανίδας.
Οι άνθρωποι Προτιμώ να πάμε το ¼ ιντσών πάνελ γυψοσανίδας όταν πρέπει να καλύψει κυρτά τοιχώματα ή να εφαρμόζουν drywalls πάνω εφαρμοζόταν προηγουμένως γύψο. Πίνακες αυτού του πάχους έρχονται συνήθως σε 10 πόδια και 8 μέτρα μεγέθους πλάκες, που ζυγίζουν το καθένα περίπου 38 κιλά.
Πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέγεθος πάχος γυψοσανίδας είναι η ½ ίντσα παχιά πάνελ γυψοσανίδας. Γι 'αυτό, είναι επίσης διαθέσιμα σε μια ποικιλία μεγεθών. Γυψοσανίδας πάχος για ένα ανώτατο όριο είναι γενικά αυτού του μέτρου. These ½ ιντσών πάνελ έρχονται σε διάφορα μεγέθη που κυμαίνονται από 8 πόδια, 9 πόδια, 12 πόδια σε περίπου 16 πόδια. Τα περισσότερα κτίρια έχουν ½ ίντσα παχιά γυψοσανίδας και χρησιμοποιείται σε φινίρισμα τόσο στέγες και οροφές. Γυψοσανίδας πάχους για συνεργεία είναι αυτό το μέτρο.
Γυψοσανίδας πάνελ 3 / 8 ίντσας μέγεθος έρχονται επίσης σε μια σειρά μεγεθών. Είναι συνήθως χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αναδιαμόρφωσης διχοτόμησης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται επίσης για την επιδιόρθωση μέχρι τα κατεστραμμένα τμήματα των πάνελ γυψοσανίδας. Διαβάστε περισσότερα για:? Επισκευή γυψοσανίδας Τρύπες? Γυψοσανίδας Crack Repair? Πώς να επισκευάσει γυψοσανίδας? Τα 5 / 8 ιντσών μέγεθος πάχος γυψοσανίδας είναι το πιο παχύ ποικιλία και χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα πυρίμαχο γυψοσανίδας που διπλασιάζεται επάνω ως υλικό ηχομόνωση. Ανώτατη πάχος κάνει αυτές τις ομάδες γυψοσανίδας το βαρύτερο αυτά. Γυψοσανίδας πάχος για τα υπόγεια που απαιτούν ηχομόνωση μπορεί να είναι αυτό το μέτρο.
Διαβάστε περισσότερα για: · πώς να εγκαταστήσετε γυψοσανίδας ανώτατο όριο · Πώς να αφαιρέσει γυψοσανίδας? Πώς να το κλείσεις γυψοσανίδας; γυψοσανίδας τελείωμα των τεχνικών · η επιλογή του σωστού πάχος γυψοσανίδας έχει να κάνει με γνώση στο οποίο σκοπεύετε να τα εφαρμόζουν και τι είναι το αντικείμενο που θέλετε να εξυπηρετήσει. Αν επιλέξετε πάχος γυψοσανίδας είναι τμήμα του σχεδίου οικοδόμησης σπιτιού σας, του αρχιτέκτονα σας και ο ανάδοχός σας είναι τα καλύτερα τους ανθρώπους να ζητήσει στο θέμα αυτό.