Υδροσποράς Κόστος

Η γεωργική έρευνα μας έχει προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές φύτευση σπόρων όπως υδροσποράς. Εάν σκέφτεστε να επιλέξουν αυτήν την τεχνική φύτευση σπόρων προς σπορά πρέπει να έχεις και μια εκτίμηση του κόστους υδροσποράς. Στο άρθρο αυτό, εγώ εν συντομία συζητήσουν πώς υδροσποράς λειτουργεί και τι μπορείτε να περιμένετε το κόστος της υδροσποράς να είναι για σπορά φυτών σας ή έργου γκαζόν.
Τι είναι το δενδρο;? Πριν μιλήσουμε υδροσποράς για το κόστος, ας καταλάβουμε πώς αυτή η διαδικασία λειτουργεί. Υδροσποράς, επίσης γνωστό ως υδραυλική σπορά οργανική λίπανση, hydraseeding or προστατευτικό στρώμα υδροηλεκτρική ενέργεια είναι μια διαδικασία σποράς σπόρων ότι ήταν πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής της δεκαετίας του 1950. Υδροσποράς συνεπάγεται ψεκασμό υδαρούς νερού, σπόρων και λιπασμάτων, με μια μάνικα. Δενδρο ως επί το πλείστον επιλέξει για τη δημιουργία χλοοτάπητες καθώς προωθεί την ταχεία ανάπτυξη του χόρτου. Λιπάσματα, τα πράσινα χρώματα και στερέωση πράκτορες συχνά προστίθενται στον πολτό στο ενίσχυσης της ανάπτυξης των φυτών.
Η ταχεία ανάπτυξη προωθείται από το παλτό του σάπια φύλλα γύρω από τους σπόρους που προωθεί τη γρήγορη βλάστηση των σπόρων. Το υψηλό ρυθμός ανάπτυξης έχει ιδιαίτερη βοήθεια του νερού διατηρώντας ιδιοκτησία του επιστρώματος. Ως το σπέρμα βλασταίνει και γκαζόν μεγαλώνει, η οργανική λίπανση γίνεται αποσυντίθεται και παρέχει θρεπτικά συστατικά για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Όταν χρησιμοποιείται για να καλύψει εκτεταμένες εκτάσεις γης, η κοπριά είναι συνήθως αποθηκεύονται σε ένα ρυμουλκούμενο ή δεξαμενή και ψεκάζονται σε ένα ακόμη στρώμα. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί επίσης να φυτέψει τους σπόρους σε περιοχές που πλήττονται δασικές πυρκαγιές.
Τα αεροσκάφη που φορτώνονται με το υδροσποράς υδαρούς χρησιμοποιούνται για σπόρους προς σπορά σπρέι κάτω στην πυρκαγιά που πλήττονται εκτάσεις γης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται ακόμη και ελικόπτερα. Υδροσποράς έχει χρησιμοποιηθεί για να τεθεί κάλυψη με πράσινο σε πλαγιές λόφων and επιβραδύνει τη διαδικασία της διάβρωσης του εδάφους. The υδροσποράς κόστος είναι επίσης αρκετά χαμηλό συγκριτικά με τις συμβατικές μεθόδους σποράς.
Πλεονεκτήματα του δενδρο? Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα της χρήσης υδροσποράς, αντί των συμβατικών μεθόδων όπως η μετάδοση να σπείρουν τους σπόρους. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το αν έξοδα στα οποία υποβάλλεται υδροσποράς είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Η κύρια εφαρμογή της υδροσποράς είναι το χόρτο σπόρων σε εκτεταμένες περιοχές της γης like χλοοτάπητες, γήπεδα γκολφ και άλλες εμπορικές εγκαταστάσεις, όπου μεγάλες εκτάσεις γης πρέπει να καλυφθούν. Χρησιμοποιείται επίσης για τη φύτευση σπόρων δένδρων θάμνων, και θάμνους. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη του ελέγχου της διάβρωσης των εδαφών. Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της υδροσποράς:? Έχει αποδειχθεί ότι hydroseeded χλοοτάπητες αυξηθεί με ταχύτερους ρυθμούς από εκείνους που έχει σπαρθεί δια ξηράς μεθόδου σπορά. Μόλις υδροσποράς τελειώσει η εργασία, μέσα σε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε μια αξιοσέβαστη κάλυψη γκαζόν. ? Το γρασίδι, που αναπτύσσονται από hydroseeded εκτάσεων γης είναι πιο πράσινη και δεν χρειάζονται προστατευτικά ζιζανίων στα αρχικά στάδια. ? Του χούμου προστίθενται με τη μορφή σάπια φύλλα βελτιώνει τη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά του εδάφους. ? Το μεγάλο πλεονέκτημα της υδροσποράς είναι ότι είναι πολύ αποδοτικό και πολύ φθηνότερη από τις συμβατικές μεθόδους υδροσποράς. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι υδροσποράς κόστος είναι όπως στην επόμενη ενότητα.
Πόσο δενδρο Κόστος;? Ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει υδροσποράς κόστους είναι οι εκτάσεις που πρέπει να καλύπτονται και σε μικρότερο βαθμό το είδος του χρησιμοποιούμενου υδροσποράς μείγμα. Το πρότυπο κόστος υδροσποράς είναι περίπου 0,18 δολάρια ανά τετραγωνικό πόδι. Αυτό απαιτεί περίπου 0,1 γαλόνια υδαρούς ψεκάζονται σε ένα τετραγωνικό πόδι. So hydroseeding κόστος ανά στρέμμα σε αυτό θα είναι $ 7840, το οποίο είναι αρκετά λογικό. Επίσης, υδροσποράς εργολάβους προσφέρει έκπτωση στην τιμή ανά τετραγωνικό πόδι τιμή, αν καλύπτουν μια μεγαλύτερη περιοχή γης. Περισσότερα την περιοχή για να καλύψει μικρότερη είναι η τιμή. Αν σκοπεύετε να hydroseed γκαζόν για την κάλυψη περίπου 10.000 τετραγωνικά πόδια, τότε το κόστος που προσφέρουν οι συμβαλλόμενοι θα μπορούσαν να είναι περίπου 0,11 δολάρια ανά τετραγωνικό πόδι. Εάν σχεδιάζετε να καλύπτουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια σε μια στιγμή, το κόστος hydroseeding μπορούν να είναι τόσο χαμηλή όπως $ 0,07 ανά τετραγωνικό πόδι. Αυτό περιλαμβάνει τον ψεκασμό του κόστους καθώς επίσης και το κόστος του μίγματος σπόρων. Διαβάστε περισσότερα για:? Επανασπορά Lawn? Πότε να Φυτών Grass Seed? Grass Seed τύποι? Έτσι, αυτό ήταν μια σύντομη ανάλυση του κόστους υδροσποράς και μια επισκόπηση αυτού του μη συμβατική μέθοδο φύτευσης σπόρους. Επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο ανάδοχος υδροσποράς σας για να πάρετε μια ιδέα για το κόστος των τοπικών.