Πώς να το κλείσεις Κουρτινόβεργες

«Πώς να κρεμάσει κουρτινόξυλα; Είναι ένα ερώτημα που συνήθως ζητείται από πολλούς ανθρώπους. Η διαδικασία της κρέμεται μια ράβδος κουρτινών είναι εξαιρετικά εύκολη και άμεση. Τη ράβδο κουρτινών βελτιώνει δραστικά την εμφάνιση του ένα ιδιαίτερο δωμάτιο και το καθιστά πιο ευχάριστη.
Κουρτινόβεργες? Η εσωτερική όψη του σπιτιού αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για τους περισσότερους από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Αρχική βελτίωσης και εσωτερικό σχεδιασμό συχνά φαίνεται να είναι ανεπαρκής, για να κάνουν το σπίτι πολύ όμορφη. are Υπάρχουν αριθμήσιμος σχέδια και τις μορφές των ράβδων κουρτινών. Αυτά τα σχέδια και τις μορφές των ράβδων κουρτινών αποδειχθεί ότι έχει ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για την getup και την εμφάνιση του δωματίου. Τα περισσότερα από τα κουρτινόξυλα που είναι διαθέσιμα στην αγορά είναι ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο ή άσπρο. Αυτοί τύπος κουρτινόξυλα, ως εκ τούτου, πηγαίνουν καλά με σχεδόν κάθε κουρτίνα, χρώμα ή σχεδιασμού. Η ράβδος κουρτινών είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στη βελτίωση εσωτερικό διάκοσμο της αίθουσας. Οποιοδήποτε σύνολο των συμβατικών ράβδοι κουρτινών γίνονται από τις δύο κύριες περιοχές. Δηλαδή, το στήριγμα και η πραγματική ράβδο. Τα στηρίγματα εξασφάλισε στον τοίχο, και στη συνέχεια η ράβδος βιδώνεται ή προσαρτάται στο εντός παρενθέσεων. Στις περιπτώσεις αυτές η ράβδος είναι πολύ μεγάλη, οι υποστηρίζει ότι μοιάζουν με το σχεδιασμό και την υφή των παρενθέσεων χρησιμοποιούνται επίσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διακοσμητικά κεφάλια είναι επίσης τοποθετούνται στα στηρίγματα και υποστηρίζει. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: πώς να κρεμάσει ράβδους κουρτινών.
Πώς να το κλείσεις μία ράβδο κουρτινών;? Η διαδικασία κρέμεται ράβδο κουρτίνα σχετικά εύκολα εάν η διαδικασία ακολουθείται συστηματικά.
Απαιτήσεις? Για να κρεμάσει τη ράβδο κουρτινών, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα εξαρτήματα. ? Μεζούρα? Σκάλα ή ένα μεγάλο σκαμνί? Power τρυπάνι? Μολύβι? Βίδες? Sheetrock άγκυρες? Κατσαβίδι? Διαδικασία? Η διαδικασία που ακολουθεί, είναι πολύ εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα με τη βοήθεια των συστηματικών βημάτων. ? Το πρώτο και πιο κρίσιμο βήμα είναι να κάνει μετρήσεις. Πάρτε μέτρησης ταινία και να ενδείξεις για την παρένθεση, στη μήπως πέντε εκατοστά πάνω από το ανώτερο άκρο του πλαισίου του παραθύρου. Light καρέ βάρους μπορεί επίσης να κρεμαστεί από το παράθυρο ίδιο το πλαίσιο. ? Επόμενο βήμα είναι να γίνει σήμανση για τις τρύπες του βραχίονα. You can κάνετε these markings with the help of brackets and μίας pencil. Σιγουρευτείτε ότι δεν κάνετε ένα σημάδι σε ένα γενεαλογικό ξύλο. Για αυτό μπορείτε επίσης να τρυπάνι πρώτη μιας δοκιμαστικής τρύπας. Πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει ότι οι σημάνσεις τρύπα ισοπέδωσε και δεν lopsided. ? Στη συνέχεια, πάρτε την εξουσία τρυπανιού και γυμνάσιο στο τις σημάνσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας από το μικρό ποσό της σκόνης που πετάει έξω κατά τη διαδικασία διάτρησης. ? Αφού διάτρητοι τις τρύπες, επιλέξτε την στη άγκυρες sheetrock στις τρύπες. These άγκυρες να βεβαιωθείτε ότι οι βίδες είναι πάντα στην θέση τους. ? Επόμενη βίδα σε παρένθεση κουρτίνας ράβδο σας στη θέση του και να εξασφαλίσει το αν είναι αρκετά ασφαλές ή μη. · Το τελευταίο βήμα είναι να τεθεί σε χτυπάει το κλιπ αυλαία στην κουρτινόξυλα και τοποθετήστε τη ράβδο στη θέση του. ? Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν έχετε το ερώτημα «πώς να κρεμάσει κουρτινόξυλα σε τοίχους γύψο;», στο μυαλό. Για να μάθετε περισσότερα για την κουρτίνα εγκαταστάσεις ράβδο, μπορείτε επίσης να αναφέρεται:? Καμπυλωτή Ντους Curtain Rod εγκατάστασης? Bay Παράθυρο Κουρτινόβεργες? Ελπίζω ότι έχω απαντήσει στο ερώτημά σας "πώς να" κολλάει "κουρτινόξυλα;». Ένα από τους καλύτερους τρόπους να "κολλήσει" το Curtain Rod πραγματικά αποτελεσματική πρέπει να λάβει πολύ καλές μετρήσεις και να κάνουν πραγματικά καλή σήμανση.
Καλή Τύχη!