Hair μέθοδοι αφαίρεσης

Περίσσεια σώμα καθώς προσώπου τρίχα είναι κάτι που πολλοί πολιτισμούς και κοινωνίες κοιτάζει κάτω ως απλοϊκών. Λαμβάνοντας την περίσσεια τρίχες από το πρόσωπο, μασχάλες, χέρια, πόδια, καθώς και τη γραμμή του μπικίνι έχει καταστεί ένα σοβαρό ζήτημα καλλυντικών. Αν και αποτρίχωση θεωρείται ότι είναι το πράγμα μιας γυναίκας, δεν είναι έτσι πλέον. Αντιθέτως, ακόμη και οι άνδρες είναι πρόθυμοι για δε γίνεται αφαίρεση μόνον του προσώπου τρίχα τους, αλλά και τα μαλλιά στους ώμους και τις μασχάλες τους. Και την ανάγκη να αφαιρέσετε την περίσσεια τρίχες από το σώμα αυξάνεται, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αφαίρεσης τρίχας που κερδίζουν τη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων. Επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τις μεθόδους αποτρίχωσης, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι βολικό για αυτόν ή αυτήν. Έτσι, αν είναι πρόθυμοι για να μάθει για τις επιλογές αποτρίχωση, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο που παρατίθεται κατωτέρω.
Hair Μέθοδοι Απομάκρυνση
Μαλλιά μέθοδοι αφαίρεσης μπορεί να διαιρεθεί σε προσωρινές, καθώς και μόνιμες μεθόδους. Συνήθως, οι περισσότεροι προτιμούν να επισκέπτονται ένα ινστιτούτο αισθητικής για να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα σώματος ή του προσώπου τρίχα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο και στην πραγματικότητα είναι δυνατόν να αφαιρεθεί η τρίχα σώματος από το σπίτι κάποιου για να. Εδώ, θα εξετάσουμε τις μεθόδους αποτρίχωσης που είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των ανθρώπων. Διαβάστε περισσότερα για τις μεθόδους αποτρίχωσης.
Ξύρισμα? Ακριβώς όπως και οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, το ξύρισμα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα, καθώς και οι καλύτερες μέθοδοι αφαίρεσης τρίχας για τους άνδρες. Ωστόσο, το ξύρισμα δεν είναι μια μέθοδος που περιορίζεται σε άνδρες και μόνο. Μάλλον, έχουν μάλιστα γυναίκες εγκρίθηκαν μεθόδου αυτής ως είναι αρκετά γρήγορο, ανέξοδος καθώς εντελώς ανώδυνη. Υπάρχουν διάφορα ηλεκτρικά καθώς και χειροκίνητη ξύρισμα λεπίδες και εξοπλισμού αποκλειστικά για γυναίκες. Ωστόσο, το μειονέκτημα της χρήσης αυτής της μεθόδου είναι η ανάπτυξη των μαλλιών ξεκινά γρήγορα, που συνήθως 1 με 3 ημέρες μετά από ξύρισμα, διότι μόνο η τρίχα επιφάνεια έχει αφαιρεθεί. Επιπλέον, ένας δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσετε την ξυριστική μέθοδος για την απομάκρυνση του προσώπου τρίχα, καθώς και από τη γραμμή του μπικίνι. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ξύρισμα της τρίχας πιό χονδροειδή και πιο χοντρές, εντούτοις αυτό είναι απολύτως αναληθές και ως εκ τούτου, αυτή είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αποτρίχωσης στο σπίτι. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση τρίχας για τους άνδρες.
Tweezing ή Μάδημα? Tweezing ή μάδημα είναι μια μέθοδος αφαίρεσης τρίχας που χρησιμοποιείται μόνο να δώσει σχήμα στο φρύδια. Αυτό είναι επειδή tweezing γίνεται με τη βοήθεια λαβίδας που έχει τη δυνατότητα του μαδήματος ενιαίας, μακριά μαλλιά και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να λειτουργήσει οπουδήποτε αλλού στο σώμα. Αν tweezing είναι κάτι που γίνεται σε ινστιτούτα αισθητικής, πολλοί προτιμούν να το κάνουμε αυτό στο σπίτι μόνη της. Εάν επιθυμείτε να μάθουν την τέχνη της tweezing, το πρώτο πράγμα πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσει μια καλή τσιμπιδάκια ποιότητας. Εντούτοις, κάποιος πρέπει θυμόμαστε ότι tweezing μπορεί να είναι οδυνηρή καθώς μια χρονοβόρα διαδικασία. Μάθετε περισσότερα για τις του προσώπου αφαίρεση τρίχας για τις γυναίκες.
Threading? Threading είναι σχετικά μια νέα μέθοδος αποτρίχωσης στην Αμερική η οποία εγκρίθηκε από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Το σπείρωμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από προσώπου τρίχας ιδίως όσον αφορά τα φρύδια, το άνω χείλος πηγούνι και. Γίνεται περιστρέφοντας ένα διπλό σκέλος της νήμα βαμβακιού στην περιοχή από όπου η τρίχα πρέπει να αφαιρεθεί. Ο λόγος ότι αυτή η μέθοδος έγινε δημοφιλής από τον tweezing μέθοδος είναι επειδή είναι λιγότερο ακριβά και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Ωστόσο, η threading θα πρέπει πάντα να γίνεται από έναν επαγγελματία και ποτέ δεν στο σπίτι. Διαβάστε περισσότερα για threading φρύδι και φρύδι σπειρωμάτων οδηγίες.
Αυξητική? Αν αποτρίχωση είναι μια αρκετά επίπονη μέθοδο αποτρίχωσης, είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν επειδή η μέθοδος αυτή βοηθά στο να απαλλαγούμε από τα μεγάλα ποσά των μαλλιών με τη μία. Αυξητική η μέθοδος που χρησιμοποιείται συνήθως για να αφαιρέσετε τις τρίχες από τα χέρια, πόδια, γραμμή του μπικίνι, πρόσωπο, κλπ. Εδώ, ζεστό κερί εφαρμόζεται στην περιοχή από όπου τα μαλλιά πρέπει να αφαιρεθεί. Το κερί δεσμεύει την τρίχα και όταν ψύχεται, ένα πανί κρατιέται πάνω του και τράβηξε στην αντίθετη κατεύθυνση των τριχών. Όταν γίνει αυτό, μαζί με το κερί, η τρίχα ξεριζωμένων από το σώμα, δηλαδή δεν είναι μόνο από την επιφάνεια, αλλά από το ωοθυλάκιο. Λόγω αυτού, η επίδραση των αποτρίχωση παραμένει επί μεγάλο χρονικό διάστημα και regrowth δεν αρχίζει πριν από 3 - 4 εβδομάδες. Ξέρτε περισσότερα σχετικά σπίτι κέρωμα άκρες.
Ηλεκτρόλυση? Ηλεκτρόλυση είναι ένα από τα μόνιμα μέθοδοι αφαίρεσης τρίχας και γίνεται εισάγοντας μια αποστειρωμένη βελόνα στο θύλακα της τρίχας. As την ηλεκτρόλυση γίνει μέσω της συγκέντρωσης σε μία μόνο τρίχα σε μια στιγμή, αυτή η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα. Λόγω αυτού, ηλεκτρόλυση γίνεται σε μικρές περιοχές σαν άνω χείλος, φρύδια και πηγούνι. Αν και αυτό είναι μόνιμο μέθοδος, δεν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι για προσπαθούμε αυτήν την επιλογή κυρίως επειδή είναι επώδυνη και λαμβάνει 15 - 30 επισκέψεις επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποδειχθεί αρκετά ακριβό όπως και κάθε μισή ώρα συνεδρία μπορεί να σας κοστίσει πάνω από 60 δολάρια ΗΠΑ. Μάθετε περισσότερα για μόνιμη αποτρίχωση στο σπίτι.
Αφαίρεσης τρίχας λέιζερ αν και πιστεύουν ότι η αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι μια μόνιμη μέθοδος, δεν είναι πραγματικά. Ωστόσο, οι πιθανότητες αύξησης τρίχας είναι 85% λιγότερο, παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είχαν πλήρη ανάπτυξη των μαλλιών, ακόμη και μετά που υποβάλλονται σε θεραπεία με λέιζερ. This μέθοδος βοηθά στην αποτρίχωση με τη βοήθεια φωτός που εκπέμπονται στην διαφορετικά μήκη κύματος και πλάτη παλμού. Το λέιζερ ακτίνες στόχος της δομής μελανίνης για αποτρίχωση και ως εκ τούτου, αυτό πρέπει να γίνει μόνο από ανθρώπους που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα, πυκνά μαλλιά. Ωστόσο, τα μαλλιά λέιζερ μέθοδος αφαίρεσης είναι πολύ ακριβό και έχει πολλές παρενέργειες που επισυνάπτονται σε αυτήν. Διαβάστε περισσότερα εναντίον της ηλεκτρόλυσης λέιζερ σύστημα αφαίρεσης τριχών.
Μπορεί να ήθελε να διαβάσετε περισσότερα για:? Underarm Αποτρίχωση, πώς μπορεί να Wax Φρύδια; προσώπου Αποτρίχωση για άντρες αυτοί είναι μερικές από τις μεθόδους αποτρίχωσης που είναι δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων. Όποια και αν είναι η επιλογή μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα σώματος ή του προσώπου τρίχα, πρέπει πρώτα να ελέγχεται κατά πόσον, σας βολεύει ή αλλιώς, αν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποια από αυτές τις μεθόδους.