Προκλητική Ερωτήσεις

Γιατί κάποιος πιστεύεις όταν λέτε υπάρχουν τέσσερις δισεκατομμύρια αστέρια, αλλά έχει να ελέγξει όταν προφέρετε τη μπογιά είναι υγρό; Σκέψη προκαλώντας δεν είναι; Υπάρχουν κάμποσοι προκλητική ερωτήσεις που μπορεί να καταστήσει περιστροφή κεφάλι σας. Μερικά από αυτά είναι πολύ αστείο, ενώ μερικά είναι αρκετά ενδιαφέροντα από μόνα τους. Έχουμε συνταχθεί κάποια σκέψη ερωτήσεις που προωθούν ιδιαίτερα για σας, ορισμένες από αυτές είναι μόνο σκοπό να σας κάνουν να γελάτε, ενώ μερικά είναι πραγματικά σημαίνει να προκαλέσει σκέψη.
Funny Σκέψης Ερωτήσεις πρόκληση της? Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τόσο μακρά λέξη «σύντμηση είναι; Δεν είναι αστείο αυτό. Εδώ είναι μια συλλογή από ορισμένες από τις πιο αστείες προκλητική ερωτήσεις που είναι πιθανό να συναντήσετε. ? Μπορεί παίρνετε στρίμωξε σε ένα δωμάτιο γύρο; ? Για ποιο λόγο δεν είναι γάλα εβαπορέ ένα αέριο; ? «Δυσλεξία» Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να ξόρκι; ? Αν προσπαθήσετε να αποτύχει, και να επιτύχει, οι οποίες έκανες; ? Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν διανοητική, γιατί παίρνουν σωματικά βίαιο; ? Δήλωσε If Πινόκιο, η μύτη μου ετοιμάζεται να αυξηθεί, τι θα συμβεί; ? Εάν φτερνίστηκε σε έναν υπολογιστή, θα το πάρετε έναν ιό; ? Γιατί είναι ο άνθρωπος που επενδύει όλα τα χρήματά σας ονομάζεται ένας μεσίτης; ? Εάν ένα κωφό άτομο πρέπει να πάει στο δικαστήριο, είναι αυτό που ονομάζεται ακόμα μια ακρόαση; ? If φαντάσματα περνούν από τους τοίχους, γιατί δεν πέφτουν μέσα από τον λόγο; ? Πρόβατα Γιατί δεν συρρικνωθεί όταν βρέχει; ? Για ποιο λόγο είναι ένα τετράγωνο γεύμα σερβίρεται στα πιάτα γύρο; ? Για ποιο λόγο είναι καλό να σκοράρει κάτω από το par για το γκολφ, αλλά κακό του να είναι κάτω από άρτιο το οτιδήποτε άλλο; ? Αν τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, στη συνέχεια, γιατί οι τράπεζες έχουν υποκαταστήματα; ? Γιατί μια πίτσα γύρο έρχονται σε ένα τετράγωνο κουτί; ? Εάν ένα χρόνιο ψεύτης σας λέει ότι είναι μια χρόνια ψεύτης εσείς να τον πιστέψουμε; ? If υπέρ Είναι το αντίθετο της con, αποτελεί πρόοδο της απέναντι του συνεδρίου; ? Εάν όλα τα κόσμος είναι μια σκηνή, εκεί όπου είναι το ακροατήριο συνεδρίαση; ? If σούπερ κόλλα είναι τόσο καλός λόγος για τον οποίο δεν το κολλήσει στο εσωτερικό του σωλήνα; ? Αν κάποιος με διχασμένη προσωπικότητα απειλεί να αυτοκτονήσει, μήπως είναι μια κατάσταση ομηρίας; ? Γιατί να μην μπορούν οι γυναίκες να έχουν διατεθεί στην μάσκαρα με το στόμα τους κλειστό; ? Εάν μεταφέρεται ηλεκτρισμός προέρχεται από τα ηλεκτρόνια, έχει ηθική προέρχεται from ηλίθιοι; ? Αυτά πρέπει να έχει μερικά από τα πιο γελοία σκέψη που προκαλεί ερωτήματα πρέπει να έχετε συναντήσει ποτέ, όμως τα πάντα δεν είναι πραγματικά αστείο εκεί έξω. Διαβάστε περισσότερα για ηλίθιες ερωτήσεις για να ρωτήσει τους ανθρώπους.
Σκέψης Ερωτήσεις πρόκληση της να γνωριστούν Κάποιος? Πότε να γνωρίσετε μια πρόσωπο γίνεται δύσκολη, αυτές ερωτήσεις να ρωτήσω κάποιον να τους γνωρίζουν καλύτερα θα έρθει στη διάσωσή σας. Αυτές οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση του προσώπου, και τις διάφορες πτυχές για τη ζωή του. ? Ποιο είναι το ένα πράγμα που θα θέλατε να αλλάξετε για τον κόσμο; ? Εάν θα μπορούσατε να προσφέρει μια νεογέννητο παιδί μόνο ένα κομμάτι των συμβουλών, τι θα ήταν; ? Θέλετε να χάσουν παρά τις παλιές σας αναμνήσεις, ή ποτέ δεν είναι σε θέση να κάνουν νέους; ? Είστε ανησυχούν περισσότερο για να κάνει τα πράγματα δεξιά, ή να κάνουν τα σωστά πράγματα; · Αν μπορούσε να πάρει μόνο ένα what θα ήσουν: ελκυστική, πλούσιος ή διάσημος; ? Αν ήταν στεφθεί βασιλιάς όλου του κόσμου, τι θα πρώτου βασιλικού διατάγματος σας; ? Αν ήξερες ότι όλοι γνωρίζετε ότι επρόκειτο να πεθάνω αύριο, οι οποίοι θα επισκεφθούν σήμερα; ? Θα κάπως μικρότερο δουλειά να κάνουμε, ή περισσότερη δουλειά που πραγματικά έχουν κάνει; ? Είσαι εκμετάλλευση επάνω σε κάτι που θα πρέπει να αφήσει να πάει μακριά; ? Έχετε ποτέ με κάποιον, είπε τίποτα και περπάτησαν μακριά αίσθηση σαν είχατε ακριβώς το καλύτερο συνομιλία ποτέ; ? Αυτές ήταν κάποια σκέψη που προκαλεί ερωτήματα να ζητήσει από κάποιον να γνωρίσει να τους ξέρει καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα στις 20 ερωτήσεις να ρωτήσω κάποιον να να τους γνωρίσετε.
Τροφή για σκέψη ερωτήσεις για τη ζωή? Όπως θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον μερικές ερωτήσεις για να τους γνωρίσετε καλύτερα, μπορείτε επίσης να ζητήσετε μερικές ερωτήσεις για να ξέρετε τι θέλετε. Εδώ είναι μια συλλογή από κάποια τέτοια θέματα. ? Τι λείπει της ζωής μου; ? Τι είναι μεγαλύτερος φόβος μου; ? Έχω δει αρκετά του κόσμου; ? Τι χρειάζεται να αλλάξει για τον εαυτό μου; ? Κάνει τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο; ? Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξετε τον κόσμο; ? Κάνω αυτό που θέλω πραγματικά να κάνω; ? Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που θέλω να κάνω; ? Ποιος είχε την μεγαλύτερη επίδραση στην ζωή μου; ? Αν η ζωή είναι τόσο μικρή, για τους οποίους κάνουμε τόσα πολλά πράγματα που δεν μας αρέσουν και όπως τόσα πολλά πράγματα που δεν κάνουμε; ? Αυτά ήταν μερικά προκλητική ερωτήματα για τη ζωή. Εμείς συχνά προσπαθούν να αποφύγουν με αυτά τα ζητήματα καθώς αισθανόμαστε ότι τείνουν να φέρουν έξω την σκοτεινή πλευρά της ζωής μας. Ωστόσο, αυτό που αδυνατούν να κατανοήσουν είναι ότι οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είναι αυτά που μπορούν μας δείχνουν τον σωστό δρόμο στην ζωή μας.
Ενδιαφέρουσες σκέψης Ερωτήσεις πρόκληση της · έχουν καν αναρωτηθεί με ποιο τρόπο μια πυξίδα υπενθυμίζει εάν ήταν στο διάστημα; Ναι, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ζητήματα όπως αυτό που είναι δύσκολο να απαντηθεί. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά από αυτά. ? Τι σημασία που πρέπει να το πρόσωπο αυτό, πριν αυτές θεωρούνται δολοφονείται όχι μόνο δολοφονήθηκαν; ? Εάν η ανθρώπους στο ψυχικό καυτό γραμμές ήταν πραγματικά ψυχικό, θα όχι καλούν πρώτα εσάς; ? Φρυγανιέρες Γιατί έχει πάντα μια ρύθμιση τόσο υψηλή που θα μπορούσε να κάψει την πρόποση για ένα φρικτό τραγανή οποία δεν αξιοπρεπής άνθρωπος θα φάει; ? Για ποιο λόγο το χυμό λεμονιού γίνεται με τεχνητή γεύση, ενώ το πλύσιμο των πιάτων υγρού γίνεται με το πραγματικό λεμόνια; ? Πώς και έχουμε επιλέξει από μόνο δύο άτομα και να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος και 50 για τη Μις Αμερική; ? Πως έρχονται βάζουμε ένα άνθρωπο στο φεγγάρι προτού συνειδητοποιώντας θα ήταν καλή ιδέα να θέσει τροχούς επί βαλίτσες; ? Γιατί θα είναι, όταν χτύπημα στο πρόσωπο ενός σκυλιού, παίρνει θυμωμένος εσείς, αλλά όταν τον πάει μια βόλτα με αυτοκίνητο, που κολλά κεφάλι της από το παράθυρο; ? Αυτά ήταν μερικά προκλητική ερωτήσεις σχετικά με τις διάφορες πτυχές της ζωής. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές ενδέχεται σας αφήσει στη διασπάσεις, αλλά τότε κάνουν έχουν την ικανότητα να κάνουν ξεκινάτε σκέψης ..... να σας δείξω ο αναπτήρας πλευρά της ζωής ..... να υπογραμμίσω την σοβαρά ζητήματα στη ζωή .... να προκαλέσουν σκέψεις βασικά. Κανείς δεν θα πρέπει να σας πει πώς να ρωτήσω προκλητική ερωτήσεις καθώς αυτές ερωτήματα είναι αρκετά απλό να κάνουν δρόμο τους στο κανονικής συνομιλίες σας.