Ξηρής αποσύνθεσης

Έχει υποστεί βλάβη από ξύλο γίνει μια αιτία της ανησυχίας για σας; Αναρωτιέστε πώς να επισκευάσει ξηρά αποσύνθεση; Υψηλή υγρασία είναι μια ιδανική κατάσταση για ξηρά αποσύνθεση για να εμφανιστεί στο ξύλο και θα προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε αυτό. Once τα ξύλα παίρνει επηρεάζονται από ξηρή αποσύνθεση, is it ληστείας στα ανοικτά υγρασία προκαλώντας το ξύλο να συρρικνωθεί. Αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, ξηρά αποσύνθεση μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή φθορά από ξύλο. Είναι κοινώς δει τα παραθυρόφυλλα και περβάζια. Τα σπόρια των μυκήτων έρχονται σε επαφή με το βρεγμένο ξύλο, με αποτέλεσμα συνεχείς τους διαρρέουν κάτω, μέσα στο ξύλο. Σπόρια βλαστήσουν, ενώ το φαγητό στο ξύλο, οι μύκητες μεταδίδεται μέσω ενός δικτύου νηματοειδής ινίδια που ονομάζονται κυττάρων και η συνέπεια είναι μια ζαρωμένη μάζα που μοιάζει με μανιτάρι στην εμφάνιση. Η μαζική αυτή είναι ικανή να παράγει αρκετά σπόρια που μπορεί να οδηγήσει σε διαρθρωτικές βλάβη του ξύλου. Έτσι, φροντίστε να αναγνωρίσετε τα ξηρά αποσύνθεση σε οποιοδήποτε πρώιμο στάδιο για την αποφυγή διάσπασης ξύλο. Μην ανησυχείτε για dry rot κόστος επισκευών, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που αναρωτιέται ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ κοπή μιας μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας. Εποξικές και βορικά άλατα μπορούν να σταθεροποιήσουν επιδεινώθηκαν ξυλείας, αλλά μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να τονίζεται περισσότερο στην πρόληψη των ξηρών σήψης. Έτσι, την προστασία των στόρια και γκαζόν στον κήπο σας και ξύλινα έπιπλα από ξηρά αποσύνθεση.
Πώς να αποτρέψει την ξηρά αποσύνθεση
Αν μείνετε σε ένα μέρος όπου τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικότεροι. Ξηρά αποσύνθεση θα γίνει ενεργό όταν διαπιστώνει ξύλο, υψηλή υγρασία και η παροχή οξυγόνου, μαζί με τη θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 40 - 100 F βαθμό, ώστε να μπορείτε να αποτρέψει ξηρά αποσύνθεση, φροντίζοντας να εξαλειφθούν αυτές οι προϋποθέσεις. Έτσι, μεταξύ των ακόλουθων προϋποθέσεων που τους δίνουν περιθώρια για να αναπτυχθούν, θα μπορούσατε να αποβάλετε έναν όρο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το νερό ή υγρασία δεν έρχονται σε επαφή με ξύλινα έπιπλα, περβάζια παραθύρων και παντζούρια. Πρέπει να ελέγξετε το ξύλο για ρωγμές ή άλλα σημάδια της φθοράς ή βλάβης. Εάν βρείτε αλλαγές στο χρώμα ή εμφάνιση ξύλο, κοιτάξτε γύρω για οποιαδήποτε διαρροή. Ένα σκουριασμένο-κόκκινο χρώμα της σκόνης είναι άλλο ένα προειδοποιητικό σήμα υποδεικνύει την παρουσία ξηρά αποσύνθεση. Ανάληψη δράσης γρήγορα ή ξηρά αποσύνθεση θα μπορούσαν να προκαλέσουν δομικές βλάβες. Αν είστε δυσκολίες για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, εδώ είναι οι πληροφορίες για τις μεθόδους ξηρής αποσύνθεσης.
Οι μέθοδοι ξηρής αποσύνθεσης # 1
Τα πράγματα που χρειάζεστε? Βορικού οξέος ή αντικρυπτογαμικό · τρυπάνι; επεξεργασμένο ξύλο · εποξική ρητίνη · διαδικασία · εάν βλέπετε βλάβες που οφείλονται σε ξηρά αποσύνθεση είναι η ώρα να βελτιώσουν τον εξαερισμό και την εξάλειψη των πιθανοτήτων υγρασία στάζει στο ξύλο. ? Μόλις αντιμετωπιστεί το πρόβλημα εξαερισμού, θα πρέπει να εφαρμόσει το βορικό μυκητοκτόνο για να σκοτώσει ξηρά αποσύνθεση. ? Να θυμάστε ότι αυτή η μέθοδος δεν θα βοηθήσει στην παρουσία υγρασίας, βορικό είναι υδατοδιαλυτό θα ξεπλυθούν με νερό. ? Εάν δείτε μικρές περιοχές της ξυλείας που πλήττονται από ξηρή σήψη, τρυπάνι τις μικρές τρύπες στο ξύλο και γεμίστε τα με εποξική ρητίνη. ? Στην περίπτωση σοβαρών αποσύνθεσης ξύλο, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσει το ξύλο που επλήγησαν από ξηρά σαπίζουν τα επεξεργασμένα ξύλα. ? Μέθοδοι ξηρής αποσύνθεσης # 2
Τα πράγματα που χρειάζεστε? Primer? Liquid σκληρυντικό ξύλο? Γυαλόχαρτο? Wood σμίλη? Μαχαίρι στόκος? Σκόνη Sander? Wood βλήτρων? Πολυεστέρας πλήρωσης ξύλο? Μαρασμό εργαλείο? Σουβλί? Δράπανα bits? Paint? Πινέλο? Διαδικασία? Το πρώτο βήμα για την ξηρή απομάκρυνση αποσύνθεση συνεπάγεται τη χρήση ξύλου σμίλη για την αφαίρεση υγρού και ξύλο σε αποσύνθεση. ? Θα χρειαστείτε ένα σουβλί για διάτρηση μικρών οπών στο ξύλο εν λόγω μέτρου περίπου τρία χιλιοστά σε διάμετρος και διοχετεύουν το υγρό σκληρυντικό ξύλου, σύμφωνα με τον κατευθύνσεις. ? Τώρα θα πρέπει να αναμίξετε δύο τμήματα από πολυεστέρα πλήρωσης ξύλο ή εποξικές και το σχήμα αυτό γρήγορα. ? Σιγουρευτείτε ότι το μείγμα γρήγορα, διότι αν σκληραίνει τη στιγμή που τη μίξη, θα ήταν ακατάλληλα για χρήση. ? Τώρα να χρησιμοποιήσετε την putty μαχαίρι για την πλήρωση της τρύπες και τη χρήση εποξικών για την οικοδόμηση της πληγείσας περιοχής και εφαρμόζονται πίεση για αυτό in για να ορίσετε? Για τη διαμόρφωση και ισοπέδωση χρησιμοποιούν ένα εργαλείο λίμα και να απαλλαγούμε από την περίσσεια εποξειδικού μίγματος ή πολυεστέρα πλήρωσης ξύλο προτού στεγνώνει και σκληραίνει. ? Μετά την πληρωτής έχει εντελώς στερέψει, χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο να διαμορφώσει το patch. · Για ανατομικό επιφάνειες, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πείρους ξύλο, για επίπεδες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε σκόνη τριβείο να στηρίξουν το ένα γυαλόχαρτο. ? Ψάξτε οποιαδήποτε ανώμαλες επιφάνειες ή καταθλίψεις και αν βρείτε οποιαδήποτε, εφαρμόζουν φρεσκοτριμμένο μικτή εποξική ή πλήρωσης πάνω τους. ? Σκουπίστε τη σκόνη μακριά και να ελέγξετε το σχήμα. ? Λειάνετε το μπάλωμα με τη χρήση ενός λεπτό γυαλόχαρτο από πάνω του και να ενταχθούν την στο γύρω ξύλο. ? Μόνον το αστάρι σε αυτό και να εφαρμόσουν χρώμα να αγγίξει την patched περιοχή. Διάβαζε περισσότερα για:? Ξύλο Deck Προστασίας, περβάζι παραθύρου αντικατάστασης Ελπίζω να βρεθεί αυτό πληροφορίες σχετικά με ξηρής αποσύνθεσης χρήσιμη. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, έτσι, προσπαθήστε να εξαλειφθούν οι συνθήκες που επιτρέπουν την ανάπτυξη αυτού του μύκητα και να σώσει ξύλο σας από το να πάθει ζημιά. Πείτε αντίο στην ξηρά αποσύνθεση!