Ημι Τυπική Hairstyles

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία των ημι τυπική, και να σας ζητήσει να ντυθεί ανάλογα. Ίσως έχετε προσκληθεί σε ένα μικρό πάρτι από τον προϊστάμενό σας, με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, ή είναι η ώρα για την κάλυψη των γονέων. Μαζί με το σωστό ημι επίσημο ένδυμα, χρειάζεστε επίσης το δικαίωμα ημι επίσημης Κούρεμα. Για να προσθέσετε την τελευταία πινελιά στη συνολική λεπτή όμως εκθαμβωτική εμφάνισή σας, επιλέξτε από οποιαδήποτε από αυτές τις ημι επίσημη hairstyles.
Ημι Τυπική Hairstyles για μεσαίες Μαλλιά
Μην πάρτε διαφθείρεται από την μικρού μήκους των μαλλιών σας. Μπορεί εύκολα να στιλ σε μία ποικιλία τρόπων, και να εξετάσουμε ως γοητευτικό, και οποιοδήποτε από τα μακρά hairstyles. ? Για τις μικρές και μεσαίου Μήκος τριχών, μία ενδιαφέρουσα ημι επίσημη Κούρεμα είναι να φορούν ήμισυ της τρίχας επάνω, και το υπόλοιπο κάτω. Για να γίνει αυτό, τραβήξτε τα μπροστά από τα μαλλιά σας και κρατήστε την στη γίνεται είτε με ένα clip ή μια καρφίτσα bobby, ενώ αφήνοντας το υπόλοιπο της τρίχας ανοικτό. Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα ημι επίσημη hairstyles για σγουρά μαλλιά. You να κουλουριαστώ τα μαλλιά σας σε χαλαρό μπούκλες, ώστε να μαλακώσει το ολόκληρο βλέμμα. Μπορείτε πλεξούδα τα μαλλιά σου, αν και σε μερικές περιπτώσεις, η διάρκεια δεν μπορεί να το επιτρέψει. ? Αν τα μαλλιά σας είναι το μήκος πηγούνι, αφήστε λίγο χαλαρά, κατά προτίμηση ισίωσε, αν δεν έχετε φυσικά ίσια μαλλιά, και να προσθέσετε ένα διακοσμητικό κομμάτι στα μαλλιά σας, με χωρίστρα στην άκρη, (δηλαδή στα δεξιά), και για τον καθορισμό των διακοσμητικών κομμάτι στα αριστερά. Ακόμη και ένα αριστοκρατικό κορδέλα είναι μια καλή επιλογή, ή μια απλή λουλούδι κρυμμένο πίσω από το αυτί σας. ? Ένα άλλο ημι επίσημη Κούρεμα για μεσαίου μεγέθους για τα μαλλιά, είναι να ξεκινήσω χωρίστρα τα μαλλιά σας στο κέντρο. Πάρτε ένα τμήμα των μαλλιών σας και στις δύο πλευρές, στρίψτε το τμήμα εντελώς, και στερεώστε το στο πίσω μέρος με μια καρφίτσα bobby. Επαναλάβετε το ίδιο με μια ενότητα στην άλλη πλευρά. Τώρα καλύψει τις ακίδες bobby στο πίσω μέρος με τον καθορισμό διακοσμητικά αξεσουάρ για τα μαλλιά. Για να καταστεί further καινοτόμο, καθορίζουν τις μικρές κοσμήματα υπερτρίχωση κατά μήκος του στρεπτού ενότητα μαλλιά. Αυτό είναι ένα τέλειο hairstyle για μια ημι επίσημη εκδήλωση. · Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται μάλλον δύσκολο, είναι δυνατό να φέρει από ένα updo Κούρεμα, ακόμη και με κοντά μαλλιά. Μάθετε πώς σε κοντινή Updos για κοντά μαλλιά. ? Ημι Τυπική Hairstyles για μακριά μαλλιά
Τα θαύματα που μπορούν να συνεργαστεί με μακριά μαλλιά, για κάθε είδους εκδήλωση είναι αρκετά. Η ομορφιά για μακριά μαλλιά είναι πως μπορεί να οριστεί σε κάθε στυλ, και σας δίνει ένα hairstyle ταιριάζει εξαιρετικά με το συμβάν. ? Μια από τις εύκολες ημι επίσημη hairstyles είναι να κουλουριαστώ χαλαρά μαλλιά σας, και αφήστε την ανοικτή. This χτένισμα δεν είναι πολύ απαιτητικό, και μπορεί να συγκρατείται με τη χρήση λίγο σπρέι μαλλιών. Χρησιμεύει επίσης και για κάθε είδους εκδήλωση. Δοκιμάστε το με κατσαρώματος μαλλιών με σίδερο. ? Μαζί με το χαλαρό μπούκλες, τη δέσμευση των μαλλιών σε μια αλογοουρά, είναι ένα άλλο χτένισμα που λειτουργεί καλά για εκείνους με μακριά μαλλιά, και για κάθε είδους ημι επίσημης εκδήλωσης. ?, Η μονομερής αλογοουρά, που καθορίζεται από κάθε πλευρά τα μαλλιά σας είναι μια ενδιαφέρουσα στροφή στην τακτική αλογοουρά. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με τους κατσαρά άκρες. ? Braids are hairstyles που ποτέ δεν φαίνεται να χάνουν τη γοητεία τους, και δεν θα για την ημι επίσημη εκδήλωση που κινούνται μακριά σε. Υπάρχει μια ποικιλία των γαλλικών πλεξούδα hairstyles μπορείτε να επιλέξετε από, η οποία μπορεί περαιτέρω εξοπλισμένες ανάλογα από το είδος της εκδήλωσης που σας παρακολουθεί. Ένας τρόπος είναι να προσθέσετε ένα κόσμημα για τα μαλλιά σε κάθε κόμπο της η πλεξούδα. Είναι λεπτή, όμως τυφλώνει. ? The updo είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει το μακριά μαλλιά αναζητούν μεγάλη, και υπό έλεγχο. Υπάρχουν αρκετά εύκολο updos για τα μακριά μαλλιά, που είναι τέλεια για ημι επίσημες εκδηλώσεις. ? Τέλος, τίποτα δεν κτυπά την ευθεία, ανοιχτό βλέμμα μαλλιά. Μεταφέρετε μακριά με καμάρι στο χέρι σας ημι επίσημη κάνει. ? Ενισχυμένη από μια ποικιλία από διακοσμητικά αξεσουάρ για τα μαλλιά, και τον πήγαν με το σωστό ύψος της κομψότητας, οι ημι τυπικές hairstyles can εκθαμβώσει ο καθένας γύρω από, και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση που μπορεί να κρίνουν ημι επίσημα.