Σύντομη permed Μαλλιά

Σύντομη μαλλιά στυλ μπορούν να δώσουν περισσότερα άτομα έναν ανελκυστήρα προσώπου σε ένα κλάσμα με το κόστος (αν και τα χρήματα που πρέπει να πληρώσει για ένα καλό κούρεμα είναι γελοία). Σύντομη περικοπές μπορεί να απογειωθεί σε λίγα χρόνια, και να σας αφήσει το φως, ενεργητικός, με νέα μίσθωση στη ζωή. Η καλύτερη πτυχή σχετικά με κοντά μαλλιά είναι πως (αν κοπεί καλά) είναι σχεδόν μηδενική συντήρηση. Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φοράτε κοντά μαλλιά είναι πάρα πολλά, συμπεριλαμβανομένων ασύμμετρη, κτυπημένος in, στρώματα, φρικάρισα, σγουρά, απλά ή με κτυπήματα! Το στυλ που επιλέγετε θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε? Λαμπερό, σέξι, χαριτωμένος, κομψό ή ακραία. Αν έχετε μικρή λεπτή τρίχα, περμανάντ να είναι μια καλή επιλογή για σας. Σύντομη permed hair μοιάζει πολύ χαριτωμένο και, αν θέλετε μια νοητική εικόνα, απλά σκεφτείτε Μεγκ Ράιαν στην Πόλη των Αγγέλων.
Σύντομο permed Μαλλιά Συμβουλές; Μια πρόταση είναι να πάρει ένα χαλαρό περμανάντ αν έχετε κοντά μαλλιά. Δεδομένου ότι τα μαλλιά σας είναι λίγα λόγια, είναι λιγότερο πιθανό να ζυγίζουν κάτω, και ανοίξτε τις μπούκλες. Το ελάχιστο μήκος που χρειάζεστε για αυτό είναι περίπου δύο ίντσες κάτω από τη γραμμή του σαγονιού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χαλαρά περμανάντ τείνουν να πέσουν έξω λίγο, έτσι πρέπει να γίνουν πιο συχνά. Ωστόσο, η υφή των μαλλιών σας παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στο πόσο καιρό θα μείνει περμανάντ. Ανάλογα με το είδος των μαλλιών σας, ο στιλίστας θα προσαρμόσει το χρόνο ή / και του μεγέθους ράβδο για να το πράξουν το ίδιο. Επιπλέον, η περμανάντ που θα έχετε θα εξαρτηθεί επίσης από τον τρόπο που τα μαλλιά σας είναι κομμένα. Οι τρίχες που όλα σε ένα μήκος θα permed με τρόπο διαφορετικό από εκείνο της τρίχας που είναι κομμένα σε στρώσεις. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αποκτηθεί μαλλιά σας μετά την περμανάντ, για να μπει σε άριστη κατάσταση και απομακρύνετε τυχόν αγκίστρια. Θυμηθείτε ότι οι βραχυπρόθεσμες permed κουρέματα είναι σημαντικές για να κρατήσει το κεφάλι σας μπούκλες στο σχήμα, και να αποθαρρύνουν ένα out-of-κρεβάτι κεφάλι της τρίχας. Διαβάστε παρακάτω για διαφορετικούς τύπους περμανάντ.
Σύντομη permed Hair Επιλογές? Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν ότι παίρνει τα μαλλιά σας permed σημαίνει ότι θα καταλήξετε με μπούκλες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια περμανάντ να ισιώσει μπούκλες από τα μαλλιά τους! Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συνήθως για να ισιώσει of κτυπήματα ή οποιαδήποτε τμήματα της τρίχας που φαίνονται να έχουν το μυαλό των δικών τους. Μια άλλη επιλογή μεταξύ περμανάντ για σύντομο μαλλιά είναι ένα περμανάντ ρίζα, η οποία προσθέτει ουσιαστικά όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας, αφήνοντας σας με ένα πλήρες κεφάλι της τρίχας. Αν ψάχνετε για ευειδής out-of-the-box σύντομο permed μαλλιά στυλ, δοκιμάστε μια περμανάντ σπείρα, η οποία είναι συνήθως προορίζεται για άτομα με μεσοπρόθεσμη έως μακροπρόθεσμη μήκη μαλλιών. These μπούκλες ανοιχτήρι μπορεί να φανεί πολύ χαριτωμένο, αν μπορείτε να τα μεταφέρει μακριά. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε μόνο ένα μέρος των μαλλιών σας permed, ίσως χαλαρά μπούκλες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας, ή μπούκλες στο κάτω άκρες των μαλλιών σας.
Διαβάστε Σχετικά με: · πώς να Περμ για τα μαλλιά · Σπειροειδής Περμ Hairstyles; Περμανάντ τρίχες στο σπίτι · Η συμβουλεύουν ότι hairstylist σας έχει να προσφέρει είναι ζωτικής σημασίας, πριν να πάρετε μια περμανάντ. Αυτός / αυτή θα σας καθοδηγήσει ως προς το τι είναι ο σωστός τύπος περμανάντ για την τρέχουσα hairstyle σας. Υπάρχει η πιθανότητα ότι μπορεί να χρειαστεί μια νέα κομμένα σε πάρουν όμορφος μικρή permed μαλλιά. κομμωτήριο σας θα είναι επίσης σε θέση να σας πω τι είδους περμανάντ θα συμπληρώσει το σχήμα του προσώπου σας. Υπάρχουν μερικά στοιχεία που επηρεάζουν τη ζωή των περμανάντ σας, που περιλαμβάνουν φάρμακα, συμπληρώματα και αναισθησία. Αν κάποιο από αυτά, έχουν παρατηρηθεί στις σας πρόσφατου παρελθόντος ή του παρόντος, πρέπει να ενημερώσετε το κομμωτήριο σας για αυτό. Να γνωρίζετε ότι περμανάντ βλάπτει την τρίχα, έτσι μετά από φροντίδα περμανάντ είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν θέλετε τα μαλλιά σας να ανακτήσει την υγεία της.