Βότανο Κηπουρική για αρχάριους

Τα χορτάρια χρησιμοποιούνται για πολλούς σκοπούς. Κυρίως, θα τα χρησιμοποιήσει για την προσθήκη αρώματα και γεύσεις σε διαφορετικές συνταγές τροφίμων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για γαρνιτούρα διαφορετικές συνταγές, ή να προσθέσετε μια ισχυρή γεύση σε ένα ποτό. Τα βότανα χρησιμοποιούνται επίσης σε πολλές θεραπείες, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο, τζίντζερ και άγιος ο βασιλικός για να απαλλαγούμε από λοιμώξεις του λαιμού. Ορισμένα βότανα όταν φυτεύονται, να ενεργεί ως φυσικό εντομοαπωθητικό όπως λεμονόχορτο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα βότανα από τον κήπο χορταριών σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να εμποτίζουν έλαια. Με απλά λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να απολαύσουν χορτάρια για πολλούς λόγους. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα διάφορα συμβουλές και κόλπα για την κηπουρική χορταριών για αρχάριους.
Συμβουλές για την κηπουρική χορταριών για αρχάριους
Επιλέγοντας το Βότανα? Υποθέτοντας σας ενδιαφέρει καλλιέργεια αρωματικών φυτών, πρέπει να έχετε ήδη κάποια βότανα στο μυαλό επιθυμείτε να αναπτύσσεται στον κήπο. Αλλά, προτού να φυτικά βότανα που δείξατε στο χώμα στον κήπο ή σε δοχεία, είναι πολύ σημαντικό να τοποθετείτε τα βότανα σε μια ομάδα όπου είναι συμβατές μεταξύ τους. Να φυτεύσει πολλά βότανα σε μια ομάδα, θα πρέπει να εξετάσει το χώρο μεταξύ των φυτών βότανο, το φως κεφαλαιακών απαιτήσεών τους, και να ελέγξετε εάν μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ τους αρμονικά, χωρίς να διαταραχθεί ανάπτυξη του άλλου. Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα κάνει μια λίστα από τα βότανα που θέλετε να αυξάνεται, τότε, αποτελούν τις ομάδες σύμφωνα με τις κοινές απαιτήσεις φως και το αρμονικώς παράγοντα. Ορισμένα βότανα προτιμούν ηλιόλουστες, μερικοί κάνουν καλά στη μερική σκιά.
Για τα αρωματικά φυτά που προτιμούν τη μερική σκιά, μπορείτε να τα φυτικά σε ένα patio, ή κάτω από ένα δέντρο, ή να δημιουργήσετε μια σκιά, έτσι ώστε τα βότανα να πάρει φιλτραρισμένο φως. Αν θέλετε να μάθετε κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων βότανο για αρχάριους, τότε πάμε με αρωματικά φυτά όπως ο βασιλικός, θυμάρι λεμονιών και σχοινόπρασο και τοποθετήστε τα σε ένα κουτί κοντά σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο. Αν θέλετε χορτάρια που έχουν όμορφο άρωμα, στη συνέχεια, λεβάντα, δεντρολίβανο βοτάνων και φασκόμηλο είναι μεγάλες επιλογές που μπορούν να καλλιεργηθούν σε πλήρη ήλιο. Νομισματοκοπείο μπορεί να καλλιεργηθεί σε μια σκιασμένη περιοχή, ή σε ένα δοχείο. Ορισμένα βότανα προσελκύουν τις μέλισσες, όπως περγαμόντο, catmint, μαντζουράνα η οποία μπορεί να καλλιεργηθεί σε ήλιο ή τη μερική σκιά. Αν θέλετε να αναπτυχθούν έντομα απώθησης μονάδες, από θεωρούν citronella, λεμονόχορτο και φασκόμηλου.
Προετοιμάζοντας το έδαφος? Αφού τελειώσετε με το πρώτο σημαντικό βήμα της επιλογής τα βότανα για εξωτερική ή εσωτερική κηπουρική χορταριών σας για αρχάριους, είναι καιρός να προετοιμαστεί το έδαφος. Αν είστε φύτευση βότανα στο έδαφος έδαφος, ρίξτε ένα στρώμα κομπόστ στο έδαφος. Στη συνέχεια χαλαρώστε επάνω, έτσι ώστε το χώμα γίνεται καλά στραγγιζόμενα, και η λιπασματοποίηση λιπασμάτων μπερδεύεται σε αυτό. Αρωματικά φυτά προτιμούν ένα καλά αποστραγγιζόμενο χώμα και λίπασμα θα θρέψει τα φυτά και να βοηθήσει τους αναπτύσσεται σωστά. Για την κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων, επιλέξτε δοχεία που είναι μεγάλου μεγέθους και είναι κατασκευασμένα από πηλό και να διαθέτει επαρκή τρύπες σε αυτό για να καταστεί δυνατή αποστράγγιση του νερού. Είναι σημαντικό ότι επιλέγετε μεγάλων δοχείων επειδή οι μικρότερες εμπορευματοκιβώτια μπορούν να εμποδίσει την ανάπτυξη των φυτών.
Φυτεύοντας & Φροντίδα για τα βότανα? Επιλέξτε υγιή και γερά φυτά, βολβούς ή σπόρους των μεμονωμένων βοτάνων. Φυτών τους, διατηρώντας περίπου 3-4 μέτρα διάμετρο απόσταση μεταξύ κάθε βότανο. Plant τα βότανα σε συγκεκριμένη εποχή τους, και χρησιμοποιούν νερό μπορεί ή ο εύκαμπτος σωλήνας παροχής ύδατος στο φυτό. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάνω από το νερό στα φυτά, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες. Για να ελέγξετε για τον χρόνο πότισμα, χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο ράβδο ή μολύβι και τοποθετήστε την στο έδαφος, αν βρείτε την κορυφή 2-3 ίντσες του στρώματος του εδάφους να είναι στεγνή, στη συνέχεια να παρέχουν νερό. Επίσης κράτησε υπό έλεγχο τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας.
Για να μάθετε περισσότερα για την κηπουρική χορταριών:? Ιταλική Herb Garden? Εσωτερική Herb Garden? Μαγειρικής Herb Garden? Καλύτερα βότανα για να μεγαλώσουν Indoors? Αυτό ήταν όλο για κηπουρική βότανο για αρχάριους. Ακολουθήστε τις παραπάνω ενέργειες και μπορείτε να αναπτυχθούν τα βότανα της επιλογής σας σε δοχεία ή σε ένα κρεβάτι. Για τη συγκομιδή, περιμένετε μέχρι το φυτό έχει φτάσει σε ύψος έξι έως οκτώ ίντσες και στη συνέχεια κόψτε το ένα τρίτο από τους κλάδους.