Καλύτερο Ευαίσθητα ενυδάτωση του δέρματος

Ποιος δεν θέλει μια νέα εμφάνιση, λαμπερό δέρμα; Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι εξ ημών θα έχουν δοκιμάσει διάφορα προϊόντα φροντίδας του δέρματος να έχουμε ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Ωστόσο, εκ των οποίων μερικά προϊόντα να επωφεληθούν από αναζωογονητικό του δέρματος μας, ενώ άλλοι είναι πλήρης σπατάλη χρημάτων. Λοιπόν, στην εν λόγω αναζήτηση του να έχετε ένα όμορφο δέρμα, το πιο σημαντικό και κοινές στοιχείο που περισσότεροι από εμάς αγνοούμε είναι να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματος μας. Δεδομένου ότι διάφοροι τύποι δέρματος έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε προϊόν φροντίδας του δέρματος χωρίς να γνωρίζουν για ποιο τύπο δέρματος έχει σχεδιαστεί για. Περισσότερα για τα φυσικά την περιποίηση του δέρματος.
Μια υδατική κρέμα είναι ένα τέτοιο προϊόν που προλαμβάνει και θεραπεύει το ξηρό δέρμα, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος και την υφή, και μάσκες ατέλειες. Αλλά εάν έχετε ένα λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα, την εξεύρεση των καλύτερων sensitive ενυδατική κρέμα του δέρματος μπορεί να είναι μια σκληρή εργασία. Και αυτό, όταν υπάρχουν πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος διεκδίκηση να διατυπωθούν ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες και εξακολουθεί να προκαλεί ερεθισμό, ερυθρότητα και άλλα δερματικά προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους. Έτσι εάν αναρωτιέστε ποιο είναι το καλύτερο moisturizer για το ευαίσθητο δέρμα, στη συνέχεια, κρατώντας την ανάγνωση ...
Best Moisturizer κατά των ερεθισμών
Μια υδατική κρέμα λειτουργεί με replacing τα φυσικά έλαια του δέρματος για την κάλυψη των μικροσκοπικών ρωγμές στο δέρμα, και να αφήσει ένα χαλαρωτικό προστατευτική μεμβράνη που βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την εμφάνιση των ξηρών και της γήρανσης του δέρματος. Μια καλή ενυδατική κρέμα αυξάνεται η περιεκτικότητα σε νερό, ελαχιστοποιεί την απώλεια νερού και reestablishes την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατούν το νερό. Σε ένα βασικό επίπεδο την ενυδάτωση του δέρματος περιλαμβάνει συστατικά όπως:? Υγροσκοπικά (ουρία, γλυκερίνη, οξέα άλφα υδροξύ), για την απορρόφηση νερού από τον αέρα και διατηρώντας την υγρασία στο δέρμα. ? Μαλακτικά (λανολίνη, ορυκτέλαιο, βαζελίνη), για την πλήρωση στα διαστήματα μεταξύ των κυττάρων του δέρματος και την αντικατάσταση των λιπιδίων, η οποία βοηθά στην εξομάλυνση και λίπανσης ξηρού δέρματος. ? Αρώματα, να παράσχει ένα φρέσκο, παρακαλώντας μυρωδιά και καλύπτει μέχρι τη μυρωδιά των άλλων συστατικών. ? Συντηρητικά, να αποτρέψει τη βακτηριακή μόλυνση, αφού το προϊόν είναι ανοιχτή. ? Τα συστατικά αυτά αυξήσει την παραγωγή του σώματός μας ινών κολλαγόνου και ελαστίνης (μια ομάδα φυσικών πρωτεϊνών), να μειώσουν τα σημάδια τεντωμάτων, εξομαλύνει τις ρυτίδες, ξεμπλοκάρει τους πόρους και απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Δεδομένου ότι ένα ευαίσθητο δέρμα είναι πιο επιρρεπή σε δερματικές παθήσεις όπως ερεθισμούς, κοκκινίλες, ακμή, κνησμός ή δερματικά εξανθήματα, πρέπει κανείς να αναζητήσει μια ενυδατική κρέμα με φυτικά έλαια όπως το λάδι jojoba και λάδι αβοκάντο για την ενυδάτωση του δέρματος αποτελεσματικά και με ασφάλεια. These έλαια έχουν χημική σύνθεση με σχεδόν σμήγματος, (ο τύπος λάδι από το σώμα μας παράγει), κατά συνέπεια, αυτά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να έχουν παρενέργειες. Αποφύγετε τη λήψη ενυδάτωση του δέρματος που περιέχουν διάφορες χημικές καθώς είναι σκληρή στο δέρμα και να πάμε για τα φυσικά ευαίσθητο ενυδάτωση του δέρματος που αποτελείται από φυσικά συστατικά όπως ρίζα Extrapone Nutgrass. Προστατεύει το δέρμα από την ισχυρή ακτινοβολία UV προέρχεται από τον ήλιο και βοηθά στη μείωση και τελικά, της εξάλειψης βρώμικο χρωματισμό και κηλίδες, και κάνει το λευκότερο δέρμα και φωτεινότερο. Περισσότερα για ευαίσθητες συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος.
Πώς να εφαρμόζουν τη βέλτιστη Ενυδάτωση για το ευαίσθητο δέρμα;
Πέρα από τη γνώση, που είναι το καλύτερο sensitive την ενυδάτωση του δέρματος για το δέρμα σας, είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε πότε και πώς να την εφαρμόσουν. Ο καλύτερος χρόνος για την εφαρμογή την ενυδάτωση του δέρματος είναι αμέσως μετά το μπάνιο. Απλά pat ή κηλίδα του δέρματός σας μέχρι να είναι ακριβώς μόλις στεγνώσει, τότε ισχύουν ενυδατική κρέμα για να βοηθήσει συγκρατούν το νερό στα κύτταρα επιφάνεια. Μπορείτε να εφαρμόσετε επίσης την ενυδατική κρέμα πριν από την άσκηση στο ύπαιθρο σε ψυχρές καιρικές συνθήκες, στο σώμα σας και ειδικά για τα χέρια καθώς τα χέρια σας είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον χημικές ουσίες όπως σαπούνια από οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος σας. Avoid χρησιμοποιούν βαρύ κρέμες δέρματος στο πρόσωπό σας ιδιαίτερα εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αν δεν έχετε υπερβολική ξηρότητα.
Μπορεί όπως επίσης ανάγνωση:? Φυσική φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα, Ακμή Προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα, θεραπεία ακμής για το ευαίσθητο δέρμα, καλύτερη ευαισθησία του δέρματος προϊόντα φροντίδας · ακόμη και μετά τη χρήση των καλύτερων sensitive ενυδάτωση του δέρματος, θα παρατηρήσετε ακόμα δερματικά προβλήματα, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας. Ο γιατρός θα κάνει μια προσωπική περιποίησης του δέρματος σχεδίου από την αξιολόγηση τύπο του δέρματός σας, την αξιολόγηση της κατάστασης του δέρματός σας και στη συνέχεια συνιστώντας moisturizers πιθανό να είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα σας.