Side Διαγραφόμενο Bangs στο Long Μαλλιά

Των μαλλιών σας παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σας, εσείς θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ για την διαμόρφοση τους. Πειραματισμός διάφορα στυλ να φορεί νέα ματιά κάθε φορά είναι κάτι περισσότεροι από θα κάνατε. Λοιπόν, αν έχετε μακριά μαλλιά, κόβουν τα μακριά δεν είναι μια μεγάλη ιδέα. Μετά από όλα χρειάζεται πραγματικά πολύ τις προσπάθειες να πάρει εκείνα τα μακρά κλειδαριές. So σχεδιάζει να χρώμα ή να επισημάνετε τους; Λοιπόν ... αυτό να μην αρκεί να πάρει ότι μοδάτη εμφάνιση. Έτσι ποια είναι η επιλογή; Πώς για την κατοχή των κτυπήματα ή περιθώριο; Επιτρέψτε μου να σας πω ότι σάρωσε side κτυπήματα on μακριά μαλλιά θα δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση. Επιπλέον, δεν θα απαιτείται να κόβεις το πολύ τα μαλλιά. Έτσι, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, να επιλέγουν την κομψή κτυπήματα. Εδώ είναι μερικές ιδέες.
Επιλογές στην Διαγραφόμενο Side Bangs στο Long Μαλλιά
Από απότομα πολύ, μπορείτε να έχετε κτυπήματα με διαφορετικά μήκη ώστε να ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Έχετε επίσης τις επιλογές όσον αφορά πάχους κτυπήματα επίσης. Side σάρωσε κτυπήματα σε μακρά μαλλιά essentially χρειάζεται να τουλάχιστον μέχρι φρύδια σας. Μπορείτε να έχετε ένα combo των αμβλύ και πλευρικών σάρωσε κτυπήματα. Μπορείτε να έχετε φτερωτά σάρωσε πλευρά κτυπήματα που έχουν μήκος έως και τα μάγουλά σας, τι καλύτερο για στρογγυλό ή τρίγωνο σχήμα προσώπου. Πιστέψτε με, αυτό είναι το καλύτερο είδος της πλευρά σάρωσε κτυπήματα on μακριά μαλλιά με τα στρώματα, κάποιος μπορεί να επιλέξει. Ένα άλλο στυλ είναι να έχουμε ψιλοκομμένο κτυπήματα, όπου το μήκος των σκελών σε αυτό το τμήμα του κτυπήματα διαφέρει. Side σάρωσε κτυπήματα that προς τα μέσα μπούκλα στο jawline είναι καλύτερο για τετράγωνα σχήμα προσώπου. For αμβλύ κτυπήματα μπορείτε έχουν είτε εκείνα μιας μήκους ακριβώς κάτω από φρύδια ή ακριβώς πάνω από αυτό. Long πλευρά σάρωσε κτυπήματα είναι ουσιαστικά κομμένο σε κωνικό μόδας και καλύπτει το ήμισυ μέρος ενός από τα μάτια σας. Σύντομη αυτά είναι ουσιαστικά αρκετά παχιά και ελαφρώς κωνικό, ώστε να μπορούν να μείνουν σε μια πλευρά. Διαβάστε περισσότερα για την πολυεπίπεδη hairstyles με κτυπήματα.
Μπορείτε να πάτε για τα σάρωσε σύντομη πλευρά κτυπήματα σε μεγάλες μαλλιά, αν μαλλιά σας είναι ίσια και χωρίς κανένα στρώματα. Σύντομη κτυπήματα ή κομμένες κτυπήματα είναι καλύτερα για εσάς σε αυτή την περίπτωση. Για τις μακρές χτένισμα με στρώματα, το μακρύ φτερωτά και χωρισμένα κτυπήματα είναι η καλύτερη επιλογή. Λοιπόν, που έχουν τα side σάρωσε κτυπήματα στο αριστερό ή τη δεξιά πλευρά είναι ένα ερώτημα που μπορεί να αναρωτιούνται σχετικά. Είναι καλύτερο να ακολουθήσει την κατάτμηση που έχουν πάντα τα μαλλιά σας στυλ, σύμφωνα με. Θυμηθείτε ότι πρέπει να εξετάσετε την υφή και τον τύπο των μαλλιών σας πριν πάρει τα κτυπήματα. Τα μακριά μαλλιά με κτυπήματα είναι μια μεγάλη ιδέα, αλλά πρέπει να αποφεύγεται σε περίπτωση που έχετε πολύ λιπαρό και σγουρά μαλλιά.
Πώς στο Στυλ Διαγραφόμενο Side Bangs στο Long μαλλιά
Χτυπώντας ένα φημισμένο ινστιτούτο αισθητικής, όπου οι κομμωτές δικαίως θα ξέρουν πώς να κόψει σάρωσε side κτυπήματα on μακριά μαλλιά είναι απαραίτητη. Θυμηθείτε ότι κακώς cut κτυπήματα μπορούν να καταστρέψουν μόνο την εμφάνισή σας. Επιπλέον, ένας έμπειρος κομμωτήριο θα σας δώσουν επίσης σωστό προτάσεις για το είδος της κτυπήματα που θα ταιριάξουν τα μαλλιά σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια τέλεια μακρά χτένισμα με κτυπήματα, ώστε τα κτυπήματα μπορούν να επαινέσουν τους απόλυτα. Μόλις έχετε εκείνες trendy κτυπήματα να κοσμήσει πρόσωπό σας, χρόνος της να διατηρήσει και δικαίως στυλ αυτούς καθημερινά.
Θυμηθείτε, κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας, πρώτον πετσέτα στεγνώστε το κτυπήματα. Τώρα, εφαρμόζουν ένα μικρό ποσό εξομάλυνσης ορού μέσω σας Μπανγκ. Κρατώντας ένα στρογγυλή βούρτσα στο ένα χέρι και στεγνωτήρα πλήγμα σε άλλα, η εργασία στον υπολογιστή σας Μπανγκ, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Αν θέλετε να έχουν ένα καπάκι ή μπούκλα στις άκρες, κάνετε με το βουρτσάκι. Αν έχετε σούπερ απλό τρίχα από το ύφος κτυπήματα σας με το σίδερο στο ζευγάρι τα σωστά με τα μαλλιά σου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε τονίζει στο αρχείο Μπανγκ.
Οι παραπάνω ιδέες για σάρωσε side κτυπήματα on μακριά μαλλιά είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει την εμφάνισή σας. Έτσι πάρτε έτοιμοι να προσθέσετε εκείνες bouncy κτυπήματα σε κλειδαριές σας και don ένα sizzling βλέμμα.