Αλογοουρά Φροντίδα Palm

Αλογοουρά παλάμη είναι ένα καλλωπιστικό φυτό. Αυτό το φυτό έχει αντλήσει το όνομά του οφείλεται στην παλάμη δέντρο εμφάνιση. Μπορούν να καλλιεργηθούν σε γλάστρες ή σε εδάφη. Έχουν ένα βολβώδη βάση και τα φύλλα τους κρέμονται χαλαρά από την κορυφή, δίνοντας του μια ματιά σαν αλογοουρά δεμένο στην κορυφή του κεφαλιού. Παρά το γεγονός ότι, φαίνεται σαν ένα φοίνικα, δεν ανήκουν στην οικογένεια των φοινίκων. Αλογοουρά φοίνικα ανήκει στην οικογένεια Lily και επιστημονική ονομασία του είναι Beaucarnea recurvata. Αλογοουρά παλάμη είναι επίσης γνωστό με τα κοινά ονόματα, όπως Elephant πόδι, φοινικέλαιο μπιμπερό και Monja. Το ακόλουθο περιεχόμενο θα καλύπτει όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με αλογοουρά φροντίδα παλάμη. Διαβάστε περισσότερα για φυτά εσωτερικού χώρου παλάμη.
Αλογοουρά Palm Care - Οδηγίες? Η παλάμη αλογοουρά είναι ένα πολύ μοναδικό φυτό εσωτερικού χώρου και είναι πολύ εύκολο να αυξηθούν. Είναι ανθεκτικό στην ξηρασία φυτών και είναι ντόπιος του Μεξικού ερήμου. Ότι μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες πάνω από 10 ° C έως 30 ° C. Έντονο ηλιακό φως στο φως σκιά είναι ιδανική για την ανάπτυξη του φυτού. Το έδαφος που απαιτείται για τη μονάδα μπορεί να είναι ένα μείγμα παχύ χώμα, άμμο και βρύα τύρφης σε αναλογία 2:02:01 και πρέπει να είναι καλά στραγγιζόμενα. Χαλίκια είναι επίσης μικτή για μέγιστη αποστράγγιση. Απαιτεί μικρό πότισμα, όπως κορμός του μπορεί να αποθηκεύσει νερό. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα, ενώ το πότισμα των φυτών το χειμώνα. Το χειμώνα, πρέπει να ποτίζονται μόνον την αποφυγή του φυτού από το μαρασμό και ξήρανση. Άνθρωποι πρόθυμοι να αυξάνεται αλογοουρά φυτό στο σπίτι τους πρέπει να είναι πολύ ασθενής, καθώς δίνουν πολύ λιγότερο φορτσάρω ετησίως. Το φυτό μπορούν να αυξηθούν ψηλός με μακρύ μίσχο 2 μέτρα, ωστόσο, αν θέλετε να αυξηθεί το εργοστάσιο στο μπουκάλι και να το διατηρήσετε σε εσωτερικούς χώρους, τότε δεν θα πρέπει να επαν-δοχείο από το εργοστάσιο κάθε χρόνο, για να διατηρήσει μια μέτρια μεγέθους. Κεραμικά και πήλινα δοχεία υποστηρίξει καλύτερα την ανάπτυξη της παλάμης αλογοουρά. Διαβάστε περισσότερα για την κηπουρική.
Πώς να φροντίσει για μια αλογοουρά Palm? Πριν από τη φύτευση κάθε φυτό εσωτερικού χώρου, είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζουμε τις σωστές μεθόδους για τη φροντίδα των φυτών. Να ενισχύσουν την ομορφιά του σπιτιού σας με φοίνικες αλογοουρά, διαβάστε τις παρακάτω απλές μεθόδους για τη φροντίδα παλάμη αλογοουρά. ? Ποτ οι εγκαταστάσεις και τοποθετήστε το σε ηλιοφάνεια. Εξασφαλίστε ότι θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 55 ° C. If θέλετε να το κρατήσετε εσωτερικούς χώρους, τότε ας adequate fall sunlight σε αυτό. Έτσι, τοποθετήστε καλύτερα κοντά στο παράθυρο. ? Επειδή, η μονάδα απαιτεί πολύ λιγότερο νερό, μπορείτε να το νερό σε κάθε 7 με 14 ημέρες κατά τις οποίες γίνεται ξηρό χώμα. Πάρα πολύ ζημιές νερό από τις ρίζες και διασπάται το φυτό. Ο βλαστός πρέπει να ξηραίνονται, τουλάχιστον 1 - 2 από κάτω ίντσες before you νερό ξανά. ? Η έλλειψη του νερού κάνει επίσης το χαμηλότερο μέρος του φυλλώματος κίτρινο ή καφέ. Αυτά είναι σημάδια της πρόωρης μαρασμού και παρέχεται επαρκές πότισμα πρέπει να γίνεται αμέσως. ? Το χώμα πρέπει να υπάρχει η μέγιστη δυνατή παροχέτευση, έτσι ώστε το νερό δεν λιμνάζει στο εσωτερικό του ποτ. ? Αν θέλετε το μέγιστο ύψος του φυτού, ακριβώς επαν-δοχείο κάθε δύο χρόνια σε μεγαλύτερα δοχεία ή αλλιώς συνεχίσει την εγκατάσταση στο ίδιο δοχείο. ? Είναι αλογοουρά φυτά συχνά επιθέσεις από έντομα και ακάρεα. Στην περίπτωση που τα εν λόγω έντομα βρέθηκαν στο φυτό, σπρέι some σαπουνόνερο με ελεφαντόδοντο ή Dawn πιάτο μέχρι να εξαφανιστούν. Διάβαζε περισσότερα για:? Χαμηλού φωτισμού Φυτά Εσωτερική · παροχές των φυτών εσωτερικού χώρου · εάν έχετε άπληστος ενδιαφέρον για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων landscape σας με το τροπικό βλέμμα, then αλογοουρά plant παλάμη είναι η σωστή επιλογή. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για τη φροντίδα αλογοουρά παλάμη και ομορφαίνουν σπίτι σας με μια παλάμη αλογοουρά.