Αυτοκίνητο Carpet Cleaner

are αυτοκινήτου χαλιά υποβάλλονται στις πλέον βρωμιά στο αυτοκίνητο, όπως και με κάθε άτομο που εισέρχεται στο αυτοκίνητο έρχεται more βρωμιά, grime και χαλίκι. Μην ξεχνάτε την κολλώδη γλυκά και gooey περιττώματα των τροφίμων προσκολλημένα στο χαλί αυτοκίνητο μετά από μια βόλτα με τα παιδιά σας και, φυσικά, drool μικρό κατοικίδιο ζώο μας, αν έχουμε ένα! Όλη αυτή η συνεχής και έντονη κατάχρηση στο χαλί αυτοκίνητο δίνει συχνά ένα φθαρμένο βλέμμα έξω. Κάποιος πρέπει να καθαρίσετε το χαλί αυτοκίνητο σε τακτική βάση, να διατηρήσουν την εμφάνιση του το εσωτερικό του αυτοκινήτου προς το εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετές χαλί αυτοκίνητο καθαρότερα προϊόντα διατίθενται σε αγορά της, χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να κρατήσετε χαλί αυτοκίνητό σας καθαρό.
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Θα μπορούσατε προσέγγιση επαγγελματικούς καθαριστές ταπήτων να πάρει τα χαλιά σας αυτοκίνητο καθαρίζεται, όταν φαίνονται πολύ βρώμικο, ωστόσο, σε εβδομαδιαία βάση, δεν είναι δυνατό να στείλει το αυτοκίνητο για την επαγγελματική καθαριστές. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά καθαριστές ταπήτων αυτοκινήτων, οι οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε εβδομαδιαία βάση για να πάρει το χώμα από τα χαλιά στο αυτοκίνητό μας.
Βήμα 1: Ξεσκόνισμα? Πάρτε τα χαλιά του αυτοκινήτου από unbolting τα καθίσματα και η σκόνη πολύ καλά. Αυτό θα προκαλέσει όλους τους σκόνη, βρωμιά και χαλίκι να πέσει.
Βήμα 2: σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα? Βάλτε τα χαλιά στο πάτωμα και το κενό αυτό καλά. Κενού στο δάπεδο του αυτοκινήτου, καθώς και. Μετακινήστε τα καθίσματα εμπρός και πίσω για την πρόσβαση αρκετό χώρο δαπέδου.
Βήμα 3: λούσιμο? Carpet λεκέδες που προκαλούνται από είδη διατροφής, grime, λάσπη, κλπ. μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Λούσιμο ο τάπητας θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από λεκέδες, ως εκ τούτου, να πάρετε μια βαριά σαμπουάν ταπήτων. Θα μπορούσατε επίσης να συντάξει τη δική σαμπουάν χαλί σας αυτοκίνητο από την ανάμειξη 1 κουταλάκι του απορρυπαντικό πιάτων σε ένα κουβά με 3 / 4 του ένα γαλόνι χλιαρού νερού. Next προσθέτουμε 1 ποτήρι οινόπνευμα, 2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι από λευκό και1 κουταλάκι αμμωνία. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σε ένα άδειο μπουκάλι ψεκασμού.
Βήμα 4: Τρίψιμο? Ψεκάστε το σαμπουάν ελαφρά στο χαλί αυτοκίνητο και αφήστε το να μουλιάσει σαμπουάν για ένα λεπτό. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ήπια απολέπιση το χαλί. Βυθίστε το νάιλον βούρτσα σε έναν κουβά με καθαρό νερό και απαλά τρίψτε ξανά. Επαναλάβετε το βούρτσισμα και τρίψιμο σε διαφορετικές περιοχές του τάπητα, μέχρις ότου ολόκληρο το χαλί είναι καθαρό. Στο τέλος, θα πρέπει να μείνει με έναν κουβά βρώμικο καφέ νερό. Πέτα το καφέ νερό και να συνεχίσει το τρίψιμο, μέχρι το νερό στον κουβά, δεν μαυρίζουν. Ωστόσο, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ελάχιστη απαραίτητη ποσότητα νερού.
Βήμα 5: ταμπονάροντας? Πάρτε ένα καθαρό στεγνό πανί με καλή δυνατότητα απορρόφησης και τρίψτε απαλά πάνω στην επιφάνεια του τάπητα αυτοκινήτου. Αφήστε το πανί να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Όταν το ύφασμα βραχεί, χρησιμοποιήστε μια άλλη υγρό πανί και να συνεχίσει το κτύπημα. Σταματήστε όταν το ύφασμα δεν απορροφά καθόλου νερό από το χαλί αυτοκίνητο. Αν το πανί απορροφά βρώμικο νερό, τότε είναι ένας δείκτης ότι το χαλί παραμένει καθαρό και χρειάζεται περισσότερο βούρτσισμα. Αν το ύφασμα βγαίνει μόνο με καθαρό νερό, τότε ξέρετε ότι έχετε καθαρίζεται καλά.
Βήμα 6: Ξήρανση και επανατοποθέτηση? Μόλις οι τάπητες αυτοκινήτου έχει καθαριστεί και dabbed, ήρθε η στιγμή να τα ρυθμίσετε να στεγνώσουν στον ήλιο. Μόλις έχουν στεγνώσει τα τοποθετήσετε πίσω στο αντίστοιχες θέσεις τους και να απολαύσουν μια βόλτα στο καθαρό αυτοκίνητο!
Διαβάστε περισσότερα για:? Αυτοκινήτου Εσωτερικών: Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet? Αυτοκινήτου Καθαριστικό Ταπετσαρίας? Πρίν παίρνει αυτοκίνητο καθαριστές σας χαλί και τίτλος για να καθαρίσετε τους τάπητες αυτοκινήτου, βεβαιωθείτε ότι είναι μια ηλιόλουστη ημέρα και δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να πείσουν τις αποξηραμένες μετά το πλύσιμο. Προετοιμάζοντας το δικό σαμπουάν ταπήτων σας αυτοκίνητο θα σας σώσει από ξεφλουδίσει έξω πολλά χρήματα σε εμπορική σαμπουάν αυτοκινήτου. Ωστόσο, αν δεν έχετε τον χρόνο να προετοιμαστούν οι ίδιοι και δεν με πειράζει ακριβό σαμπουάν, τότε ελέγχει ορισμένα χαλί αυτοκίνητο σκούπα σχόλια και να πάρει ένα. Car μηχανές καθαρότερο χαλί είναι επίσης διαθέσιμα, τα οποία βοηθούν τον καθαρισμό του αυτοκινήτου χαλιά.