Dorm Room Φάρσες

Όταν πηγαίνετε να επισκεφθείτε τους λαούς σας τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δεν αφήνουν dorm την πόρτα του δωματίου σας ανοικτά όπως μπορείτε ακριβώς να επανέλθω βρείτε γεμάτο μπαλόνια και εφημερίδες! Εάν το κάνετε, δεν θέλετε να μάθετε ότι οι φίλοι σας φιλοξένησε μια κόμμα στο δωμάτιό σας ενώ είχαν φύγει, να φροντίσει να υφίστανται τις φάρσες δωμάτιο dorm. Εκτός από τις πιέσεις των εγγράφων δοκιμών και αναθέσεις, η οποία εντελώς στραγγίξει από τη ζωή από εσάς στο κολέγιο, υπάρχει ένα μεγάλο πράγμα για να προσβλέπουμε σε κατά τα σαββατοκύριακα και είναι οι τρελοί φάρσες δωμάτιο dorm. Δεν είναι διασκεδαστικό να γίνει μια πλήρης bookworm και θάβουν στον εαυτό σας τα βιβλία σας, καθώς δεν έχει σημασία πόσο πολύ να το κάνεις αυτό, δεν θα γίνετε ένας Αϊνστάιν! Έτσι, αντί αυτού, η μελέτη τόσο σκληρά όσο μπορείτε, αλλά κόμμα ακόμα πιο σκληρά και να απολαύσουν κάθε στιγμή της ζωής κολλεγίων σας. Περισσότερα για φάρσα ιδέες.
Καλύτερο Φάρσες Δωμάτιο College Dorm
Dorm φάρσες δωμάτιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσει τον πάγο με τα νέα για πρώτη φορά στην dorm. Μπορούν να βοηθήσουν να γνωρίσετε τους συμφοιτητές μας και να κοινωνικοποιούνται μαζί τους, σε περίπτωση που χρειάζεστε τους οποιαδήποτε στιγμή. Φάρσες, αν και μερικές φορές σημαίνει, δεν θα πρέπει να είναι προσβλητικό, αλλά λαμβάνονται σε ένα υγιές πνεύμα. Είναι διασκεδαστικό να τραβήξει φάρσες ο ένας στον άλλο, υπό τον όρο να μην βλάψει τα συναισθήματα κανενός. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω κάποια τέτοια ακίνδυνες φάρσες room dorm που μπορεί να σπάσει τον πάγο μεγάλη δραστηριότητες, καθώς και τη διασκέδαση για να τραβήξει επάνω. More on ξεκαρδιστική φάρσες.
Prank 1? Όταν υπάρχουν δύο αίθουσες σε όλη την μία στην άλλη, δένουν με ένα σχοινί στο πόμολα για καθένα από αυτά και να αφήσει πολύ λίγο χώρο στην πόρτα ρωγμές. Ταχέως αλυσιδωτές τόσο τις πόρτες τους και έχουν τα θύματα τραβήξτε τις πόρτες του άλλου και να έχουν ένα μεγάλο παιχνίδι του διελκυστίνδα, ενώ εσείς έχετε διασκεδάσει. Περισσότερα για την αβλαβή φάρσες.
Φάρσα 2? Γι 'αυτό το κόλπο, χρησιμοποιήστε ορισμένες προσωρινές κόλλα για να κολλήσετε μια εικόνα ενός πιθήκου ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα για τους οδηγούς άδεια του φίλου σας ή το αναγνωριστικό σχολείο. Χωρίς γνώση του, του ζητήσει να κάνει ένα τρέξιμο μπύρα ή απλά να τον στείλει στη βιβλιοθήκη για να δείτε μερικά βιβλία και στη συνέχεια να απολαύσετε τις σκηνές που ακολουθούν. Σιγουρευτείτε ότι έχετε αφαιρέσει το αστείο εικόνα ως αυτό μπορεί να είναι μια αρκετά επικίνδυνη φάρσα.
Prank 3? Αν πραγματικά θέλετε να χαλάσουμε καλό νυχτερινό ύπνο κάποιου, αγοράστε μια ντουζίνα από τριζόνια από τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων τους και να απελευθερώσει όλο το δωμάτιο dorm. Δεδομένου ότι είναι πολύ θορυβώδη, φάρσα θυμάτων σου είναι σίγουρα θα ξυπνήσει με σακούλες γύρω στα μάτια τους το επόμενο πρωί.
Φάρσα 4? Αν ένας από τους συμφοιτητές σας είναι έξω για το σαββατοκύριακο, γεμίσετε το δωμάτιό τους με νερό και αφήστε τα παράθυρα ανοιχτά ως παίρνουν πίσω. Στη φρίκη τους, θα είναι είτε φοράς ζεστά ρούχα της επόμενης ημέρας ή δεν θα κοιμηθεί καθόλου προσπαθώ να καταλάβω πώς το νερό έχεις εκεί.
Φάρσα 5? Stick ένας λογαριασμός δέκα δολάριο με σούπερ κόλλα στο πάτωμα μπάνιο σας και να βάλει κάτι φρικτό στο πάνω μέρος του νομοσχεδίου. Παρακολουθήστε τα θύματα προσεκτικά για να δούμε πως πάνω από πρόθυμοι είναι να πάρουν τα χρήματα.
Φάρσα 6 · Περιμένετε θύμα σου είναι έξω για το σαββατοκύριακο ή ένα μεγάλο διάλειμμα. Διάλειμμα στην αίθουσα και να ολοκληρωθεί έως τα πράγματά του με τον χαρτί περιτυλίγματος. Μπορείτε να τυλίξετε, τραπέζι, καρέκλα, κρεβάτι, ντουλάπα, μαξιλάρια, βιβλία, ακόμη και ραβδί wrapping χαρτί στο πάτωμα για να τον ενοχλήσει στις πλέον. Είμαι πολύ σίγουρος, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να χαμογελάει για το, εσείς θα έχετε μια αρκετά καλή στιγμή. Περισσότερα για φάρσες για να τραβήξει για τους φίλους.
Φάρσα 7? Μια άλλη αστεία φάρσες room dorm θα μπορούσε να είναι, μετατόπιση all θύματα σου πράγματα, συμπεριλαμβανομένων επίπλων του στο κοινό μπάνιο χωρίς τη γνώση του. Μπορείτε να έχετε μια γωνιά στο μπάνιο έκανε στο δωμάτιό του με κρεβάτι, τηλεόραση, τσάντες και τα πάντα που κατέχει για να δει τη χαμένη βλέμμα στο πρόσωπό του. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι σκανδαλίζονται να βρει μια αλλαγή δωμάτιο χωρίς τη γνώση του. Διαβάστε παρακάτω για καλές φάρσες για να παίξετε.
Φάρσα 8? Να είναι λίγο επιεικής στις κυρίες και τους συντρόφους dorm σας, μπορείτε να πάρετε πεύκο κώνος συλλογή σας και απλώστε το σε όλο το δωμάτιο των θυμάτων, το πάτωμα, το κρεβάτι και το τραπέζι. Πάει να έχουν πολύ σκληρό χρόνο καθαρισμό τους. Μιλώντας για την πλήρωση της ολόκληρη την αίθουσα με τα πράγματα, μερικές ακόμη ιδέες μπορούν να ποπ-κορν, κύπελλα, εφημερίδες, φύλλα, ταυτότητες μετά, τα λουκάνικα και απολύτως τίποτα να νιώθετε σαν ντάμπινγκ στο δωμάτιο που φτωχούς φίλος σας πρόκειται να έχει έναν σκληρό χρόνο καθαρισμού.
, Δεν είναι αυτά μερικές πραγματικά συναρπαστικές φάρσες δωμάτιο dorm την οποία μπορείτε να τραβήξει σε οποιαδήποτε από κοιτώνα τους συντρόφους σας. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πληγωθεί τα συναισθήματα του καθενός και να το διατηρήσετε ένα υγιές και διασκεδαστική εμπειρία. Έτσι πάρτε αυτά τα ρούχα ενός από dorm τους φίλους σου και να παγώσει τις μέχρι που ανακαλύπτει κάτι του λείπει.